Güzellik & Bakım Hangi kadın kokularını önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kadın parfümü almak istiyorum ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum Hangi kadın kokularını önerirsiniz? Cevapla Parfüm Soruları Kadın Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl eskiden chloe love parfüme aşıktım ve her zaman ki gibi nazar mı ettim ne üretimden kalktı 🥺Her neyse chanel no 5 parfümü koklamayan parfüm kokladım demesin lütfen ❤️😌 1 0 Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Fotodaki Lancome La Vie est Belle. Sevdigim bir parfum. Jimmy Choo Illicit de guzeldir. Ama herkes farkli seviyor. 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Armani Si passione, Guerlain sparkling bouquet 0 0 Yorumla
lsldlskdlskd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yves rocher tendre jasmin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tavsiye için teşekkürler, alacağım o zaman. İsmi kulağa çok Fransızca geliyor. Yorumla