Kıl dönmesine hangisi neden olur?
Jiletle alınca kıl dönmesi olur
Sir ağda ile alınca kıl dönmesi olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kıl dönmesine hangisi neden olur?
Kıl dönmesi, tüylerin deriden çıkamayıp, içeriden ilerlemesi sonucu oluşan bir durumdur. Bütün tüy alma yöntemleri sonrasında karşılaşılabilecek kıl dönmesinde, tüyler derinin altında kalır ve işlem sırasında bölge tamamen temizlenemez. Kıl dönmesi ile etkili mücadele için ağda yapmak daha etkili bir yöntemdir. Ağda yapmak, kılları kökünden alan bir yöntem olduğu için, tüyler uzama aşamasındayken rahatsız edici sertlikler ve sivrilikler oluşmaz. Böylece ipeksi ve yumuşak bir tenin tadını daha uzun süre çıkarabilirsiniz
Cevap
3Cevap
İlisini de yapmadığım halde oldu bende
Hangi doktor teşhis koydu? Ameliyat mı oldun sonra?
Ameliyat kaç saat sürdü? Ne kadar ücret aldı doktor ameliyat için
Dikiş izi kaldı mı ameliyattan sonra? Acı falan kaldı mı ameliyat yerinde
Ne şikayeti ile gitmiştin doktora? Ağrı falan mı oluyordu o yüzden ağrı var diye mi gittin de doktora kıl dönmesi teşhisi kondu
Acaba bende kıl dönmesi mi var
Kuyruk sokumum da ağrı oluyor bazen ama yoğun ağrı, sonra kendiliğinden geçiyor
Ama gerçi benim kuyruk sokumum da kayma var onun ağrısı da olabilir
Tek belirti ağrı olmaz, kanama da olur, elinle kontrol edebilirsin ağrıyan yerde ufak bir delik gelir parmağının ucuna ama kendi kendine net bir teşhis koyamazsın emin olmak için doktora git, bana acildeki doktor teşhis koymuştu. Ha bir de çok geciktirme derim zaman geçtikçe orası derinleşiyor ve derinleştikçe de ameliyat ve iyileşme süreci uzuyor. Vakit kaybetmeden doktora gitmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Peki makat tüylerini ne ile alıyorsun
Jilet de ağda da kullanmiyorum demişsin
Peki
Profilinde ki fotoğraf kim? Bir film karakteri mi
Adı ne
Jiletle ters alinca olabilir
İkisi ile de ilgisi yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?