Güzellik & Bakım Kütletmesi en zevkli yer neresidir? 3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Nerenizi kütletmekten zevk alırsınız? Parmaklar, dizler, dirsekler, boyun, bel, ayak ve ayak parmakları, el bilekleri? Kütletmesi en zevkli yer neresidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Boyun çok zevkli oluyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. hiç bir yer.. ama bir kız yapıyorsa o zaman belki hoşuma gider 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bel tarafı bir de baldır yerleri ben arada bir kendi kendime kütletiyorum baldır tarafları kendi kendine kütlüyor 😄 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı. Ay bilmiyorum da şu kayropraktik işine gireceğim ufaktan ufaktan. Araştırayım... Bel boyun sorunlarım var. İnşallah iyi gelir 1 0 Yorumla
İstanbulByfnds1999 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yorgun bir günden sonra sağa sola dönerek omurgayı kütletmek en zevklisi. En çok zorlanan eklemler orası olduğundan dolayı... 1 0 Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl El kutletmesi sürekli yapıyorum arada boyunda belime dokunuyorum uzun zamandır 1 0 Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Abaza erkekler dolmuş yoruma birazdan bilimsel açıklama yaparlar merak etme sen 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boynumdan çok zevk alıyorum. 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Boyun çok rahatlatıyor 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Heralde bel olabilirmi 1 0 Yorumla
helingokcek Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Pıttık 1 4 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Pıttığını yerim Yorumla helingokcek +1 yıl @Hadiiyani yee Yorumla Hadiiyani +1 yıl Tesekurler arkadaşım iyi ki varsın sende olmasan aç kalacaktim😂 Yorumla helingokcek +1 yıl @Hadiiyani sen olmasan kimse yemeyeckti zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Boyun çok zevkli oluyor gadası
hiç bir yer.. ama bir kız yapıyorsa o zaman belki hoşuma gider
Bel tarafı bir de baldır yerleri ben arada bir kendi kendime kütletiyorum baldır tarafları kendi kendine kütlüyor 😄
Ay bilmiyorum da şu kayropraktik işine gireceğim ufaktan ufaktan. Araştırayım... Bel boyun sorunlarım var. İnşallah iyi gelir
Yorgun bir günden sonra sağa sola dönerek omurgayı kütletmek en zevklisi. En çok zorlanan eklemler orası olduğundan dolayı...
El kutletmesi sürekli yapıyorum arada boyunda belime dokunuyorum uzun zamandır
Abaza erkekler dolmuş yoruma birazdan bilimsel açıklama yaparlar merak etme sen
Bel benim fizik tedavide hep oluyor
Boynumdan çok zevk alıyorum.
Boyun çok rahatlatıyor
Heralde bel olabilirmi
Sırtım
boyun
Bel kalcalar
Ayak
Boyun, parmaklar
Sevmem öyle seyleri