Güzelliğinizi eleştirenler oluyor mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Güzelliğinizi eleştirenler oluyor mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
yakışıklı değilim ki eleştirsinler zaten eleştiren olsa bile umursamam ben. yani başkalarının benim karakterim ya da tipim hakkında ne düşündüğünü ya da yaptıkları olumsuz eleştirileri umursamam ben kendimi biliyorum başkasının beni övmesine ya da kötülemesine de gerek duymam zaten.
Hayır kimse bana çirkinsin demedi. Çok insan yakışıklı olduğumu söylüyor. Bunların içinde kadın da var. Yüzümün altın oranını Face App'a ölçtürüyorum. 8,0/10-8,5/10 arası çıkıyor, yani PRETTY BOY bir erkek olduğumu söylüyor uygulama. 186 73 profilliyim. Ama ben kendimi bir türlü yakışıklı, güçlü göremiyorum. Kas kütlem düşük ve arabasız olduğum için de klasımın altında, vasatın altında kızlarla ilişki yaşayabiliyorum ancak. Esasında çirkin değilim. Rabbime şükürler olsun. Ama güçlü bir benlik duygum yok. Benim mahrumiyetim bu.
Bir sorunum daha var. Toksik maskülenite. Biraz böyle agresif dediğim dedik formatta bir adamım. Bu yüksek libido, yüksek testesteron ile alakalı olabilir. Duygusal/cinsel anlamda partnere tamamen hükmetmek istemiyorum. Ters tepki çekiyor.
Bir partner seks esnasında diyor ki çok saldırgansın ve baskınsın, bu hoşuma gitmiyor. Sence tam tersi olması gerekmez. Benim bildiğim bir kadın, hem duygusal anlamda, hem de seks sırasında baskın erkeği daha çekici bulmaz mı?
Arzu ettiğim seviyede kızlara hitap edemiyorum. Bundan dolayı Redpill teorisi okumaya başladım.
*Duygusal/cinsel anlamda partnere tamamen hükmetmek istiyorum. Ters tepki çekiyor.
Eyvallah
Ne demek
Hocam fenomen olduğun an binlerce takipçin mi oldu yoksa binlerce takipçin olduğu için mi fenomen oldun?
Fenomen olmadan önce de takipçilerim vardı fenomen olunca otomatik takip sistemiyle takipçi sayısı artıyor
1. Fenomen olmadan önce kaç takipçin vardı?
2. Otomatik takip sistemi nedir? Nasıl çalışır?
Nirden bileyim fenomen olalı 5 sene olmuş
Adminlere sor cevap versinler
Yaklaşık olarak bir rakam söylersin diye düşündüm. Ben kimseyle ilgili başkasına soru sormam. O dedikodu etmek gibi bir şey çünkü.
Hayır olmadı birde güzellik göreceli bir kavram neye göre kime göre ? Brn aynaya baktığım da belki güzel bir yüz görmüyorum ama gülünce gözlerimin ici gulen bir kadın görüyorum 😊 işte gecek güzellik bana göre budur içtenlikle samimiyetle gulen bir yüz
Olmuyor genelde beğeniyorlar da geçen sevgilim eleştirdi tam dogum gunumun oldugu sabah baya kaba bir sekilde. verdim ağzının payını.
Cevap
2Cevap
Kimseye güzellik borcum yok
Kainat güzeli gibi kendimi hissetmek icin tescillenmek veya diger insanların onayını almaya ihtiyacm yok
Beni fiziksel olarak elestirenler kendi aşağılk komplekslerinde boğulan insanlardr
Elbette oluyor. Bende örneğin birilerini eleştiriyorum ama kimin umrunda sence. Umrumda bile değil. Ben kendimi sebuorum mu tamamdır.
Olmuyor güzel buluorlar ha olsad aymrumdamı değil herkes kendine balsın ben kendinle mutluyum
Akrabalarım evet asosyal oldugum icin kimse demiyor haklilar ama
Oluyor... maalesef bununla baş etmek zor 😅
Genelde sevenlerim güzel buluyor beni diğerleri de uzaktan izliyor zaten 😂
Güzelliğim den de çirkin diyip duruyor bazı garipler
Kiloma laf ediliyor genelde biraz ödem tutsak ne olmuş yani
Sıkıyosa eleştirsinler 😊
Dimi 🤣
Hayır olmuyor
Güzelsin derler genellikle
Olmadığı için olmuyor 😂😂
Eleştireğe açık biri değilim dinlemem
Bugüne kadar hep olumlu eleştiri aldim