Güzellik & Bakım Bacağımda kırmızı ben çıktı, kırmızı iri bir nokta şeklinde ve kan damarı gibi çok belirgin kötü duruyor. Bu nedir, kalıcı mı? Bihayrannn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden olur bu şekilde mi kalacak Güncellemeler+1 yıl Soruma cvp verecekseniz yazın bacaklarımı almadıysam sebebi var demek ki bizde almasını biliyoruz Bacağımda kırmızı ben çıktı, kırmızı iri bir nokta şeklinde ve kan damarı gibi çok belirgin kötü duruyor. Bu nedir, kalıcı mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Ablacığım şu kılları bi al be bu nedir yaa 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doktora git göster nedenini öğren. 0 0 Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Keşke alsaydın bi 0 4 Yorumla Bihayrannn +1 yıl Bacağımı dinlendirmem lazım batık oluyor Yorumla theofi +1 yıl Sevgilin yok mu Yorumla Bihayrannn +1 yıl Yok Yorumla theofi +1 yıl Yaş kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablacığım şu kılları bi al be bu nedir yaa
Damar beni olabilir
Doktora git göster nedenini öğren.
Bakmaz olaydım midem bulandı
Keşke alsaydın bi
Bacağımı dinlendirmem lazım batık oluyor
Sevgilin yok mu
Yok
Yaş kaç