45 günde falan olunduğu için
Randevu vermiyorlar
kıllarım çıktı yani kollarım falan rahatsız oluyorum
makine ile alsam olur mu?
45 günde falan olunduğu için
Randevu vermiyorlar
kıllarım çıktı yani kollarım falan rahatsız oluyorum
makine ile alsam olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlk seans aralıkları daha kısa olur diye biliyorum bende. Tüylerin dökülüp tekrar mı cıktı?
Bu arada yaz seansa gelmek istıyorum normalde cıktıgında alırlar yanı 35 gün olmus hala 45 gün olmasını beklemek saçma ayda bı 25 20 günde bir falan olur lazer.
Bilmiyorum öyle diyorlar tüylerim dökülmedi sadece tekrar çıktı
Birde alex yaptırdım sadece onda biraz dökülme oldu tekrar çıktı
Buz lazer demıssın yukarıda. Cidden seans aralıkları saçma ve buz lazer oldgunuda dusunmuyorum. Genelde cogu kandırıyor. Aslında ipl ile yapıyorlar. Aynı durumlar basıma geldigi icin. Orjinal buz lazer cihazlarıda cok sonra ögrendigim icin. Bazende ipl cihaza buz baslık takıyorlar bu da lazer değil yıne ipl oluyor aslında. Ama senınkı baslı basına saçmalık 45 gün olması.
Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü güzellik salonunda yaptırmıyorum güvenilir bir yer ama Birde şunu çok merak ediyorum tüm vücuda yapamayız dediler kıllarım inceymiş ama buz lazer ince kılları da almıyor muydu?
Rengi açık ve ince olduğu için görmez dediler
Benım de inceydı bittiler ama jilet vuruyoruz kalınlasıyor yoksa cihaz nasıl görsun zaten. Sen güvenıyorsun güvenilir bir yermiş dogru dıyorlardır ne dıyorlarsa.
Sarıysa asla görmez bı ıkı seans jiletle koyulassa bılr yine incelecegi icin sarı olanları görmez
Sarı değil
Az önce araştırdım 2 aymış
Keşke daha kısa olsaydı neyse yapacak bir şey yok
Çıktıkca gidersin canım 2 ay falan değil. Sana dıyorum kı ben kurtuldum tüylerimden hemde kısa sürede kaç seanssa ıkı katı ay bekleyeceksn öyle şeymı olur.
Teşekkür ederim bilgiler için
Olmaz bekle kalsın yapacak bir şey yok
11 eylüle kadar acil aldırmam lazım
Neden acil alman lazim
@Karaoglan15 okul başlıyor
Okulla ne alakasi var
@Karaoglan15 utanırım yani doğal olarak? Az bile olsa kafaya takarım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!