Sevgilim bana aşırı bakımlısın. doğal güzel değilsin, dedi çok sinirlendim, neden böyle söyledi?

ya bakın, yüzümü yıkıyorum, tonikliyorum, üzerine hyaluronik asit sürüyorum, nemlendirici sürüyorum, güneş kremi sürüyorum, bir de bazen concealer sürüyorum, bir de eyeliner, başka bir makyajım yok.
kullandığım ürünler şampuanlarım falan pahalı ama hep sorunlu bir cildim vardı lisedeyken, düzgün ürünler almaya calısıyorum ben de, şu an cildim düzgün ama baktığım için düzgün. her şeyi kendi maaşımdan alıyorum, zaten ona tek bir şey aldırmadım

lazere gidiyorum ayda 1.
yılda 1-2 co2 lazer uygulaması yaptırıyorum yüzüme.
4 ayda bir de keratin bakım yaptırıyorum saçlarıma. 3-4 ayda bir tırnak yaptırıyorum.
bir de bölgesel kararmam olduğunda (genital koltukaltı gibi yine lazer yaptırıyorum o da yılda 2 olmuyor, her yıl olmuyor bile)
bir de 6 ayda bir dudaklarıma 1 cc dolgu yaptırıyorum, estetiğim yok.

erkek arkadaşımla kavga ettik ve bana, "çok para harcıyorsun, eline yüzüne, doğal güzellik değil bunlar yapaylaşıyorsun" dedi. aşırı üzgünüm. dudaklarım bile abartı dolgulu değil oysa ki.. neden böyle düsünüyor? sizce abartı mı?

Sevgilim bana aşırı bakımlısın. doğal güzel değilsin, dedi çok sinirlendim, neden böyle söyledi?