Güzellik & Bakım Kadınların neden büyük dudak dolgusu istekleri var? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her gun ortalama bir kişiyle karşılaşıyorum desem yalan olmaz 👄👈 Daha çekici oluyor ondan Öz dudağını beğenmediğen Başkasına benzeme yani özenti Ben de isterim çok güzel duruyor Oyuncak bebek gibi tiksindirici Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınların neden büyük dudak dolgusu istekleri var? Cevapla Dolgu Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oyuncak bebek gibi tiksindirici 1 2 Yorumla Cooldusunce +1 yıl En iyi görüş için thank you🙃🫠 Yorumla CengizBirser +1 yıl Rica😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 43b cevap paylaştı. güzel görünmek için ama bunun yerine balık oluyorlar.. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Bende dolgu yaptirrim ama fotoğraftaki gibi değil azıcık. İnsanlardan bizene yani belki öyle seviyorlar kimseyi ilgilendirmez. 0 5 Yorumla CengizBirser +1 yıl Zaten neden bunu tercih ediyorlar maksat ne ondan bu soru. Yoksa isteyen kucuktebilir de hayta Yorumla yasayanbjri +1 yıl Çünkü kendilerini öyle beğenmiyorlar ve dolgu yaptırmak istiyorlar. Örnek bazı erkeklerde mesela penisini büyütmeye çalışıyor veya kas yapıyor. Aynı şey. Çünkü kendilerini öyle seviyorlar. Bunda bir sorun yok. Yorumla CengizBirser +1 yıl Kendini iyi hissetmek için yani ama bence sadece o değil özenti ve daha dikkat çekmek için de yapan var. Yani tek tip cevabı yok Yorumla yasayanbjri +1 yıl Evet doğru ama ben özenti veya dikkat çekmek için yaptırmam, yaptırmayı düşünüyorum ama o sebepten değil. Çünkü kendimi öyle beğeneceğimi düşünüyorum. Yorumla CengizBirser +1 yıl Kendince öyle diyorsan elbet öyledir. Ama bu fotodaki de çok abartılı 🤔 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. İğrenç duruyor beğenen görmedim ama illa ki yaptırıp piyasa yapma peşindeler. 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bize kendilerini beğendirmek için 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Kısmen haklı olabilirsin Yorumla
charissaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşırı küçük dudaklara olabilir ben memnunum 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Yaptın mi sen yoksa halihazırdaki dudagindan mi memnunsun Yorumla
En İyi Cevaplar