Güzellik & Bakım Cerave köpüren temizleyici mi yoksa la Roche posay temizleme jeli mi? berranurdndr Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kapalı komedon problemim var karma ciltliyim Cerave köpüren temizleyici La Roche posay temizleyici Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cerave köpüren temizleyici mi yoksa la Roche posay temizleme jeli mi? Cevapla Cilt Soruları Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Cerave köpüren temizleyici 0 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. 0 3 Yorumla berranurdndr +1 yıl La Roche posay sipariş ettim valla Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Benim de cildim karma. Cilt bakım rutininiz var mı? Bende yapmayı düşünüyorum Yorumla berranurdndr +1 yıl Ben sıfırdan başlıyorum şu an sana onerebilecegim bir ürün yok sadece pirinç suyunu buz yapıp uyguluyorum yararı oluyo deneyebilirsin Yorumla
Saturnwomen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Senin cildine laroche daha iyi gelir 0 0 Yorumla
mehmetkrc19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hacışakir bi kalıp kuru sabun yeterli 0 2 Yorumla berranurdndr +1 yıl Durulamayida klozette mi yapıyoruz Yorumla mehmetkrc19 +1 yıl Kesinlikle öyle evet Yorumla
Naynam Takip Et Bilge Yaş: 53 +1 yıl Bioderma yeşil 0 2 Yorumla berranurdndr +1 yıl Önerin için teşekkürler ama ben şu an ikisinden birini almagi düşünüyorum Yorumla Naynam +1 yıl İkisini de kullandım ve işe yaramadı. Bioderma yeşil yaradı. Sen bilirsin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cerave köpüren temizleyici
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
La Roche posay sipariş ettim valla
Benim de cildim karma. Cilt bakım rutininiz var mı? Bende yapmayı düşünüyorum
Ben sıfırdan başlıyorum şu an sana onerebilecegim bir ürün yok sadece pirinç suyunu buz yapıp uyguluyorum yararı oluyo deneyebilirsin
Senin cildine laroche daha iyi gelir
Hacışakir bi kalıp kuru sabun yeterli
Durulamayida klozette mi yapıyoruz
Kesinlikle öyle evet
Bioderma mavili
yagliysan cildin posay degilse cerave
Bioderma yeşil
Önerin için teşekkürler ama ben şu an ikisinden birini almagi düşünüyorum
İkisini de kullandım ve işe yaramadı. Bioderma yeşil yaradı. Sen bilirsin.
La Roche posay