Güzellik & Bakım 20-30 kat fondoten sürdüm yine de kapanmıyor lanet şey ve çok kötü duruyor ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 20-30 kat fondoten sürdüm yine de kapanmıyor lanet şey ve çok kötü duruyor ne yapacağım? 20-30 kat fondoten sürdüm yine de kapanmıyor lanet şey ve çok kötü duruyor ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yarennnnmis Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl o kadar da kötü durmuyor, takıntı yapmışsın. İlgilenmen gereken daha önemli ve ciddi sorunlar olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onu olduğu haliyle kabul etmekten başka bi şansın yok :( ya da sivilce bandı al eczanede yapıştır üstüne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok üstüne düşmüşsün şımarmış yokmuş gibi davran bakalım ne yapacak 0 0 Yorumla
DISGUSTINGLIFE Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Olmaz öyle, git intihar et bunun için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha şaka maka kötü durmuyor dimi aşkım flüte gidicez de CLUBE Yorumla DISGUSTINGLIFE +1 yıl Büyüteçle zor görünüyor knk Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. abartı buldum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o kadar da kötü durmuyor, takıntı yapmışsın. İlgilenmen gereken daha önemli ve ciddi sorunlar olabilir
Onu olduğu haliyle kabul etmekten başka bi şansın yok :( ya da sivilce bandı al eczanede yapıştır üstüne
Çok üstüne düşmüşsün şımarmış yokmuş gibi davran bakalım ne yapacak
Elleme üj bej güne geçer.
Olmaz öyle, git intihar et bunun için
Ahaha şaka maka kötü durmuyor dimi aşkım flüte gidicez de CLUBE
Büyüteçle zor görünüyor knk
Ten rengi bantlar var onlardan dene
abartı buldum
Doktora gidiniz