Güzellik & Bakım Hangi tip sakal daha iyi duruyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Sakalsız Hafif sakallı Çok sakallı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi tip sakal daha iyi duruyor? Cevapla Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. İki ya da üç sakal olsunda az çok fark etmez 😝 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Sakalsız. 1 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Ben kendime sakalsızı daha fazla yakıştırırım. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uzun hacı sakalı gibi olanlar hariç diğerlerini hoş buluyorum. 0 0 Yorumla
Gizlibikız35 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kadının makyajı erkeğin sakalı diye boşuna dememişler bence ya sakallı olması şart benim için bilmiyorum sakalsız erkek görünce hiç çekmiyo tabi ama güzellik yakışıklılık algısı farklı herkeste tabiki 0 4 Yorumla Gizlibikız35 +1 yıl Tabi çokta olmamalı dağınık duruyo öyle hafif kirli sakal çok çekici geliyo Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle benim düşüncelerim de böyle. Yorumla Soran +1 yıl Sakalı kesince 15 yaşında berkecanlara benziyorum berbat Yorumla Gizlibikız35 +1 yıl Onun için kesinlikle kirli sakall şart Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hafif sakallı veya sakalsız ilaveten uzun saçlı erkek bir adım önde 🥳 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir erkeğe en güzel kirli sakal çok yakışıyor ve çok çekici duruyor bana göre 0 2 Yorumla Beyazid +1 yıl eyvallah iki gözüm direk beni kastetmisin Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Beyazid aynen seni kasdetmisim 😂 Yorumla
seherrfmdbf7 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Baby face daha iyi duruyor en azından genç duruyorsunuz 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Erkeğine göre değişir 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bana kirli sakal daha çok yakışıyo. 0 0 Yorumla
Uyumsuz1560 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence sakalsız erkekler daha çekici 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Kirli sakal bir numara. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Hafif sakal. Bozmayın bu oranı 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fark etmez hepsi de erkekte iyi duruyor 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakalsız halimi beğenmeye başladım. 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Sakalsız 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Erkeğe hepsi yakisir 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 972 cevap paylaştı. Hafif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İki ya da üç sakal olsunda az çok fark etmez 😝
Sakalsız.
Ben kendime sakalsızı daha fazla yakıştırırım.
Uzun hacı sakalı gibi olanlar hariç diğerlerini hoş buluyorum.
Kadının makyajı erkeğin sakalı diye boşuna dememişler bence ya sakallı olması şart benim için bilmiyorum sakalsız erkek görünce hiç çekmiyo tabi ama güzellik yakışıklılık algısı farklı herkeste tabiki
Tabi çokta olmamalı dağınık duruyo öyle hafif kirli sakal çok çekici geliyo
Kesinlikle benim düşüncelerim de böyle.
Sakalı kesince 15 yaşında berkecanlara benziyorum berbat
Onun için kesinlikle kirli sakall şart
Hafif sakallı veya sakalsız ilaveten uzun saçlı erkek bir adım önde 🥳
Bir erkeğe en güzel kirli sakal çok yakışıyor ve çok çekici duruyor bana göre
eyvallah iki gözüm direk beni kastetmisin
@Beyazid aynen seni kasdetmisim 😂
Baby face daha iyi duruyor en azından genç duruyorsunuz
Erkeğine göre değişir
Bana kirli sakal daha çok yakışıyo.
Tabi ki de kirli sakal 😂😂