Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim için göz rengi, ten rengi vs. Önemli değil sevdiğim kişi için sadece kendim gibi sporu seven kendine bakan vücudunu önemseyen biri olmasıdır sadece fit veya zayıf bir vücut isterim
Yani dış görünüşte yüz güzelliği falan önemli değil, benim için sadece kalbini hissetmem önemlidir
Hayır, güzellik kavramı oldukça kişisel ve kültürel bir algıdır. Güzellik standartları farklı kültürlerde, toplumlarda ve bireyler arasında değişebilir. Beyaz ten veya renkli gözler gibi fiziksel özellikler, güzellik anlayışını belirleyen tek kriter değildir. Farklı ten renkleri, göz renkleri, yüz hatları ve vücut tipleri gibi fiziksel özellikler, güzellik anlayışının yalnızca bir parçasını oluşturur.
Hayır esmer olup çok güzel olan kadınlar da var elbette ve hiç bir kadın çirkin değildir çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır her kadın kendine bakar bakımlı olursa elbette güzel görünür
Cevap
36Cevap
Fotoğraftaki örnek manken güzel olmasına raģmen hiçbir şekilde ilgimi çekmedi mesela. Tuhaf bir durum.
Neden?
Hahahah😁 olabilir
Ne münasebet ben şimdi esmerim ela gözlüyüm diye çirkin miyim 😄 asla kabul edemem😅
Ela gozlere bayilirim
Hayir , insandan insana degisir nen begenmem baskasi begenir guzellik göreceli bir kavramdir. Baskasina gore guzelsindir bir baskasina gore degil
Güzellik sadece beyaz ten renkli göz değildir ki. Ne çok güzel insan var esmer tenli koyu göz rengi olan... Herkesin güzellik algısı farklı.
Hayır elbette esmer kara gözlü bir arkadaşım vardı lisede. Gerçekten gördüğüm en güzel insan olabilir. 😲😲
Kara kaş kara göz biri olarak çok beğeniliyorum. Kimsenin bana yalan borcu yok, güzelsin diyor herkes. Demek ki şart değilmiş.
Bu tarz dış görünüşe sahip olmak için çabalayan çok kadın var. Görüyoruz ki mühim olan ruh ve onun çekici gelmesi
Hayır tabiki bi insan beyaz ve renkli gözlü olup çirkinde olabilir esmer olup taş gibi de olabilir
Değildir. Fotodaki hatunu beğendim bu arada, hoş kadın.
Renkler değil hatlar önemli. Güzel yüz hatlarına sahip esmerler de var
Hayır tabiki her ten ve göz rengindeki insan güzeldir sadece bakimsizdir.
Hayır değil ama resimdeki kız mükemmel bayıldım 🌺
Hayır güzellik ten ziyade aura ve cekicilikte önemli aslinda
Hayır tabiki böyle bir şart yok, bazı insanlar vardır doğuştan güzel olur bazı insanlar vardır kedilerine bakarak güzel olur, tabi genelleme yapmak doğru değil.
Bu siteye üye olurken. 18 yaş şartını sıkı sıkı takiplemeliler , hatta mümkünse 20 olmalı yaş sınırı.
Hayır değil. İnsan olsun esmer olsa ne yazar sarışın kumral olsa ne yazar adam olmadıktan sonra ten göz rengi hiçbir şey ifade etmez
Renkli gözler tabiki ekstra bi çekicilik katıyor ama renkten ziyade bakışlardaki elektrik çok daha etkileyici ;)
Evet çok mühim bir konu şart olmaz mı beyaz ten artı renkli göz yoksa bir kadın da vursun kendini...
Her ten renginin ayri bir guzelligi var beyaz tenlinin renkli gözlu olmalari nederniyle guzel oluyorlar esmerler de kara goz
Dudak çok itici ya hiç sevmiyorum böyle yapay güzelleri.
Hayır diyen esmer ve kahverengi gözlülere selam olsun
Hayirr. Esmer tenli hatta zenci olup cook guzel olanlar varr
Tabi ki şart, sevgilim ukraynalı, beyaz tenli yeşil gözlü
Hayır ne alaka Allah yaratmış sonuçta önemli olan senin kendine bakımın kendine bakan her kadın güzeldir
Yalnız kahverengininde bir renk olduğunu unutmayalım 😅
Kara kaş kapkara göz bir arkadaşınızım yerli ve yabancı bir çok insan tarafından gün içerisinde güzel bakışlar veya ufak iletişimler gerçekleştiriyorum. Bu tipten ibaret bir olay değil bakış, duruş ve özgüvenle amacını göstermekten ibaret
Hayır değil..
%80 evet güzelliği ön plana çıkarmış oluyor
Önemli olan yüz hatları
Renkli göz şart değil ama beyaz ten şart bence
Hayır yahu. Esmer ten koyu kahve göz 🤌🏼
esmer buğday tende çok güzel
Tabiki guzel, ama beyaz tenlilere daha cok guzel deniyor
Makyaj yasaklanmalı orjinallik daha iyi
Bu hali orjinal yani makyajsiz
İkisi de şart değil
Hayır, her faklılık güzelliktir
Renkli gözlü değilim..