Güzellik & Bakım Yüz güzelliğinde en dikkat çeken yer neresidir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangisine daha çok önem veririsiniz? Göz Kulak Burun Dudak Diş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yüz güzelliğinde en dikkat çeken yer neresidir? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben yüz güzelliğine bakmıyorum kadında. 0 0 Yorumla
FırtınaSavascisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Tabiki göz yüz güzelliği göz ile tamamlanır, ancak bunu kendinize sorun yapmayın 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Renkli fal taşı gibi gözler Çene gamzesi kası Kirli sakal 0 0 Yorumla
DISGUSTINGLIFE Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Burun etkiler ama burnu güzel olup çirkin olan da çok.. Hepsi bir bütün yani oran olmalı 🙄 0 0 Yorumla
birdumqn Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Göz bakış ve esrargozler kalp in aynasıdır diye boşuna söylenmemiş ama bu kişiye göre değişir degisir 0 0 Yorumla
aydınlıkdost Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl F) Hepsi ama yanında karakter menüsü de alabilir miyim? 0 0 Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl gözleri gülünce kısılsın... 0 0 Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Hicbiyerim normal biriyim işte sknsksjs 0 2 Yorumla Hükümsüzdür06 +1 yıl Benim için Angelina Jolie gibisin bebeğim Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Nddkndksnsksbsksndksbdksbksbsksbskshsksbsksbskjsksnsksbskshdksnskbdkdnskdnksjs Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. gözlerdir bence 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Goz derim sonra yuz 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Gözler 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Göz ve dudak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burun bence güzelliği çok etkiliyor.
Ben yüz güzelliğine bakmıyorum kadında.
Tabiki göz yüz güzelliği göz ile tamamlanır, ancak bunu kendinize sorun yapmayın
Renkli fal taşı gibi gözler
Çene gamzesi kası
Kirli sakal
Burun etkiler ama burnu güzel olup çirkin olan da çok.. Hepsi bir bütün yani oran olmalı 🙄
Göz bakış ve esrargozler kalp in aynasıdır diye boşuna söylenmemiş ama bu kişiye göre değişir degisir
F) Hepsi ama yanında karakter menüsü de alabilir miyim?
Gözler fena dikkat cekiyor
Kesinlikle gözler
bence gülümseme önemli
Baby face like korean men 💋
gözleri gülünce kısılsın...
Hicbiyerim normal biriyim işte sknsksjs
Benim için Angelina Jolie gibisin bebeğim
Nddkndksnsksbsksndksbdksbksbsksbskshsksbsksbskjsksnsksbskshdksnskbdkdnskdnksjs
Hepsi de önemli biri güzel olsa nolur
Burun
gözlerdir bence
Sarışın olması