Güzellik & Bakım Yüzünüzde en güzel yer neresi? KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yüzünüzde en güzel yer neresi? Ben gözlerim ve dudaklarım arasında kararsızım ama gözlerim diyeceğim sanırım :) Yüzünüzde en güzel yer neresi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Gözlerim 0 0 Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl yanaklarım. hem elmacık kemiğim belirgin hem hollywood tarzı çizgi var hem de ölüme 5 kala gibi zayıf değil dolgun, orıjınal bir yüz cercevem var severim. 0 0 Yorumla
93BBB Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Genelde gözlerim çok beğenilir, ama ben kaşlarımıda seviyorum almadığım halde alınmış gibi göründükleri için 😌 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Özellikle burnum çok beğenilir. Artı olarak elmacıklarımı da çok seviyorum. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben dudaklarımı beğeniyorum ama insanlar en çok gözlerime iltifat eder. 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Gözlerim derdim. Bazen saçımın rengi gözlerime yansıma yapınca 0 0 Yorumla
143Zaferrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kese kağıtsız dışarı çıkamıyorum, ne güzelliği ab 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl Nassıl yani :D Yorumla 143Zaferrr +1 yıl Çok çirkinim. Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Göz rengim bir de kaş şeklim yapısı falan :D 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burnum herkes yaptırdın mı diye sorar 0 1 Yorumla Camdakihayri +1 yıl Çok mu kibar gösterir Yorumla
Lilith_me Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kirpiklerim 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl Uzun mu Yorumla Lilith_me +1 yıl Evet Yorumla
mochisune Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Dudak olabilir 0 1 Yorumla KirliSakal +1 yıl güzel )) Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gözlerimmiş 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl Ne renk Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Elamsı 🤭Güneşe göre renk değiştirengillerden 😅 Yorumla
kral-katili Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl dudaklarım 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl Dolgun mu Yorumla kral-katili +1 yıl evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gözler 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl Ne renk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gözlerim
yanaklarım. hem elmacık kemiğim belirgin hem hollywood tarzı çizgi var hem de ölüme 5 kala gibi zayıf değil dolgun, orıjınal bir yüz cercevem var severim.
Genelde gözlerim çok beğenilir, ama ben kaşlarımıda seviyorum almadığım halde alınmış gibi göründükleri için 😌
Özellikle burnum çok beğenilir. Artı olarak elmacıklarımı da çok seviyorum.
Ben dudaklarımı beğeniyorum ama insanlar en çok gözlerime iltifat eder.
Gözlerim derdim. Bazen saçımın rengi gözlerime yansıma yapınca
Kese kağıtsız dışarı çıkamıyorum, ne güzelliği ab
Nassıl yani :D
Çok çirkinim.
Göz rengim bir de kaş şeklim yapısı falan :D
Gözlerim ve burnum olabilir
Tek güzel yerim gözlerim
Burnum herkes yaptırdın mı diye sorar
Çok mu kibar gösterir
Gözlerimm. Herkes öyle demiş ama😅
kıpkırmızı olmuş gözlerim
Kirpiklerim