Güzellik & Bakım İğrenir miydiniz yoksa çekici mi gelir? cileklikus Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz yanınızda göğüsleri terlese itici mi durur sizce?80C göğüs dolgun beyaz tenli İğrenir miydiniz yoksa çekici mi gelir? Cevapla Dolgu Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bu kadar fiziksel detaya ne gerek var yahu. :D Ter dediğin koku yapar kimisinin ter kokusu baya itici olabiliyor kimisinin olmuyor. Teri kötü kokmadığı sürece iğrenmem. 0 0 Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok olsaydı da duşa girerdik duşu alır güzel kokular sürer yatağa girer sarmaş dolaş uyurduk varsa klima olmadı pervaneyi de açardık oh miss 0 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ne boyutta bir terleme o önemli bide. Kişiyi ne kadar arzuladigimda önemli. 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl İnsan sevdiğinden igrenmez ne olursa olsun. Bunda şüphesi olan sevmeyi bilmiyor demektir. 0 0 Yorumla
xPoros Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normal neden igreneyim bizimde alt taraflar terliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka bu sıcakta terlemeyen var mı 😃 bu sıcakta en güzeli önce duş 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Terlemeyen yerimiz mi var ki itici olsun, hiç kafama takmam 0 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl içinde ter olan hiçbir şey çekici olmaz gibi ya 2 3 Yorumla cileklikus +1 yıl Böyle çok aşırı değil ama Yorumla duygusalprofil +1 yıl parlaklık gibi diyorsun galiba, o zaman olabilir tabii Yorumla cileklikus +1 yıl Evet Yorumla
Psikopatbirerkek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sanmam kötü durcak çekiciliği bilmiyorum yaşamam lazım 🙃😃. detay iyiymiş :)) 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl terlemeyi çekici bulan da ne bilim 0 1 Yorumla cileklikus +1 yıl Hafif bi parlaklık oluyor ya hani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gerçekten seviyorsa insan iğrenmez ben eski sevgilim terk kokusu bile hoşuma gidiyordu 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun yok mis gibi büyük göğüsler 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Beni benden alıyor göğüslerinin terlemesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göğüslerin terlediği nasıl belli olacak 0 6 Yorumla cileklikus +1 yıl Parlaklık olması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani tşörtmü giymiştin ve nasıl terledi ucu flanmı genel olarak mı Yorumla cileklikus +1 yıl Göğüslerin göründüğü kadarının terlemesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım ki üstten mi terledi Yorumla cileklikus +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İğrenme olmaz sanırımda çekici gelme durumu yani öylede olmaz gibi ama giydiğin şeye ve tenine bağlı Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ter hiçbir zaman çekici gelmez 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 863 cevap paylaştı. İtmez aksine çeker daha.👍😊 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 619 cevap paylaştı. itici olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bu kadar fiziksel detaya ne gerek var yahu. :D Ter dediğin koku yapar kimisinin ter kokusu baya itici olabiliyor kimisinin olmuyor. Teri kötü kokmadığı sürece iğrenmem.
Sevgilim yok olsaydı da duşa girerdik duşu alır güzel kokular sürer yatağa girer sarmaş dolaş uyurduk varsa klima olmadı pervaneyi de açardık oh miss
Ne boyutta bir terleme o önemli bide. Kişiyi ne kadar arzuladigimda önemli.
İnsan sevdiğinden igrenmez ne olursa olsun. Bunda şüphesi olan sevmeyi bilmiyor demektir.
Normal neden igreneyim bizimde alt taraflar terliyor
Kanka bu sıcakta terlemeyen var mı 😃 bu sıcakta en güzeli önce duş
Terlemeyen yerimiz mi var ki itici olsun, hiç kafama takmam
içinde ter olan hiçbir şey çekici olmaz gibi ya
Böyle çok aşırı değil ama
parlaklık gibi diyorsun galiba, o zaman olabilir tabii
Evet
Sanmam kötü durcak çekiciliği bilmiyorum yaşamam lazım 🙃😃
. detay iyiymiş :))
terlemeyi çekici bulan da ne bilim
Hafif bi parlaklık oluyor ya hani
Sefqilimde oyle gogus olamaz!
Gerçekten seviyorsa insan iğrenmez ben eski sevgilim terk kokusu bile hoşuma gidiyordu
İnsani bir şey ne olacak ki.
Sorun yok mis gibi büyük göğüsler
Yalaya yalaya terini temizlerim
Silerim terini 😀
Terin neresi çekici gelecek
Bunhavada terlemek normal
Beni benden alıyor göğüslerinin terlemesi
Göğüslerin terlediği nasıl belli olacak
Parlaklık olması
Nasıl yani tşörtmü giymiştin ve nasıl terledi ucu flanmı genel olarak mı
Göğüslerin göründüğü kadarının terlemesi
Anlamadım ki üstten mi terledi
Evet
İğrenme olmaz sanırımda çekici gelme durumu yani öylede olmaz gibi ama giydiğin şeye ve tenine bağlı
Ter hiçbir zaman çekici gelmez
Kokmadığı sürece sorun yok
bencede terlesin 😌😌
knk dünyanın en normal şeyi, yalarım o teri
İtmez aksine çeker daha.👍😊
itici olmaz
Erkek se terler kadınsa olmaması lazimm
Silerdim
Çekici gelir
Görmek lazım
Ne bilim
Çok güzel ama 80