teşekkür ediyorum 🎈🎉🧡
Bir kadını seksi gösteren detaylar nelerdir?
teşekkür ediyorum 🎈🎉🧡
Kıyafet olsun, yüz ifadesi olsun herhangi bir makyaj stili olsun bir çok fikir mevcut. Sizce bir kadını neler seksi gösterir?
Ben konuşmasına, gülüşüne, zekasına çok düşüyorum... Çoğu zaman memesinin, poposunun önüne geçiyor. Taaaşşş gibi dediğim kadından, sadece konuşma tarzıyla bile uzaklaşabilirim... Kafası boşsa kesin uzaklaşırım. Yatmayı düşünmem bile...
Bu düşüncede olan erkekler iyi ki varlar. Peki nasıl zekada bı kadına düşersiniz zekadan kastınız nedir
Değişik konularda söyleyecek sözü olması... Hemcinslerini çekiştirmek veya ünlülerin hayatları, magazin dışında... İnsan psikolojisi olabilir, sosyal konular olabilir, edebiyat olabilir, tarih olabilir...
Bence karakteri ve zekasıdır bana göre. bunun yanında Kendine güvenen bir kadın genellikle çekici ve seksi olarak algılanır. İçten gelen bir özgüven, duruşunu ve davranışlarını olumlu bir şekilde etkileyebilir. Uygun ve vücut hatlarını vurgulayan kıyafetler giymek seksi görünmeye yardımcı olabilir. Ancak bu tercih kişisel sınırlara ve rahatlık düzeyine dayanmalıdır. Kişisel bakım ve temizlik, çekici ve hoş görünmeye katkı sağlar. Saç, cilt ve tırnak bakımı gibi detaylar dikkat çekebilir. Uyumlu makyaj ve saç stili, bazı insanlar için seksi bir görünüm oluşturabilir. Doğal bir gülümseme ve çekici bakışlar, insanların seksi olarak algıladığı detaylardır. seksi olmanın en önemli yolu, kendinizi iyi hissetmek ve kendinize olan saygınızı korumaktır. Başkalarının sizi seksi bulup bulmadığından ziyade, kendi kendinize saygılı ve mutlu olmanız önemlidir. Herkesin farklı bir algısı ve tercihleri olduğu göz önünde bulundurularak, kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek ve rahat hissetmek en değerli detaydır.
bana göre doğru düzgün biri olması yeterli ya hiç gerek yok öyle şeylere güzellik zaten geçici bişey kalbi güzel olsun o değişmesin en önemlisi o bence zaten sevdikten sonra üstünde pijama terlik bile olsa güzel gelir o yüzden çok önemsemiyorum böyle şeyleri karakteri ve kalbi daha önemli bana göre
Mimikleri olabilir. Kıyafet elbette seksi gösterir. Açık olması değil de mesela bacakları güzelse onu ön plana cıkaran kıyafet beli güzelse ona uygun kıyafet falan gibi.
Cevap
67Cevap
Bunu çok kişiye sordum.
Spor salonu , gardrop veya kuaföre para harcamak gereksiz.
Cilve yeter.
Bugün kilolu, tipsiz ve hatta başı ve her yeri kapalı bir kızın bir adamı baştan çıkarmasına şahit oldum. Sadece bir kahkahayla "sen de çok şakacısın abi" demesiyle.
Adam eridi.
kadını tavırları seksi gösterir on numara güzelde olsa odun gibiyse fayda etmez
Çok doğru ya
samimi cevap vermeye çalışıyorum
Eyvallah
Seksapalite kesinlikle, ya vardır ya yoktur 😅
Tavır diyen erkekler cok yalancı sadece açan saçan gösteren kadınları seksi buluyorlar
Mükemmel bir giyim tarzının dışında, seksapalitesi. O dişil enerji, aura içinde olacak bir kere.
Bence bakışı gülüşü kokusu duruşu dudakları saçları ve ya kendine özel giyiniş tarzı
Dış görünüş, edalı hareketler, güzel koku, kibar davranışlar hepsi birer etken.
Bakışları
Dik durması
Beyni ( aktif çalışan bir beyin )
İnce ayak bilekleri ( kısmen )
Sirf erkeklerin dikkatini cekmek icin tuzak sorun icin tebrik ederim senii. Kadini Seksi gösterenin senin burdakilerden cok daha iyi bildigini biliyorum ayrica. ama aferin devam böyle
herkesin kendine göre seksi bulduğu şeyler var, herifler kuşa bile halleniyor
:)
Diksiyon, ses tonu ve zeka bı tikta hoş olmalı erkek malum görsele önem veriyo. Konusurken çok alimlisin diyen oldu bana konuşma tarzı büyük etken bence..
Elmacık kemikleri dolgun dudaklar iri göğüsler geniş kalça ince beden sert ve çıkıntılı kürek kemikleri güzel burun estetik gülümseme 😃
Transparan dekolteli elbiseler seksi vücut hatları
Kalçası, göğüsleri, ve dişleri vede saç stili şekerim
Kendi güzelliğin ve auran olmazsa ne yaparsan boş
Bakışı yürüyüşü konuşması
Nasıl konuşmalı
Peki teşekkürler
Kolay lokma olmaması ve kendine verdiği özdeğerin yüksek olması bir de sadece bana özel olan ses tonu
Fikir kiyafet ve makyaj
Fikir?
Fikirleri dusunceleri hal be hareeketleri
Davranış konuşma şekli zerafeti aturup kalkma şekli
Asık suratlı kızlar seksi gelir bana hep. Genel olarak elbette fizik önemli.
burada bazı erkekler de yazmış duruşu zekası gülümsemesi diye gerçekten doğru diyorlar hayatıma kim girdiyse bu yönelrimi çekici bulduklarını söylediler haklı olabilirler sjsjsj sjjsjs🤣
Oturduğu organının ve göğüslerinin dik olması yeterli , çirkin birisini bile seksi gösterir
Makyaj yapmasın… estetik yapmasın ….
dişil olsun bunlarsız …. oluyorsa
Aurası ve fiziğinin güzel olması
Saçlar auramın yarısını kaplıyor🤭
Vücut hatları bakışları ve arzulu bakışları
Yüz giyim fiziği yürüyüş şekli gülüşü
Duruşu, tavrı ve zekası.
Kalbi güzel değilse gerisi beş para etmez
Karakter, bakış ve gülümsemesi.
Kendine özgüven ve ne istediğini bilmesi getekir
Ne istediğini bilmesi, özgüveni, tabii ki fiziği.
Detay yoktur sadece bakış açısı vardır kısa ve net
Temizliği bakımı ve feminenligi
güzel koku benim için önemli😂.
Zekası
Nasil bı zeka mesela
Üstün düşünen, farklı mizaca sahip, bir adım sonrası hakkında fikir sahibi, konuşmayı bilen gibi gibi.
Erkekler böyle şeylere bakarmıydı ya şaşırdım bak.
Erkekler değilim ben, Adım var. Diğerleri beni ilgilendirmiyor.
Bence vücudu ondan sonra vücuduna yakışan kıyafet ve yüzü
Giyim ve fizik
Kıyafet saç ve iyi cilve yapması
Bakımlı parlak saçlar ve pürüzsüz cilt
Beyaz combin 😎 hele beyaz çorap 🤣
İnce bilekleri bakımlı ayaklari
Yüzündeki ifade bakış ve duruş
Fiziği iyi ve hafif dekolte olan detaylar.
büyük meme ve siyah külotlu çorap
Dekolte
Seksi giyinmesi
Kıyafet
Bence huyu
Gözleri sporcu olması
Mimikleri
tayt
Cinsiyeti kadınsa 😂
Kibar oluşu bence.
Zeka
Duruşu