Güzellik & Bakım Vücudunuzda bir yer değiştirme hakkınız olsaydı neresi olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Dökülün bakalım:) Güncellemeler+1 yıl Süper soru olmuş, teşekkürler:) Güncellemeler+1 yıl Heyooo Vücudunuzda bir yer değiştirme hakkınız olsaydı neresi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Crazyy_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Yüz şeklim olurdu. Tombul yanaklar zayıflasam da hiç gitmiyorlar. Keskin yüz hatlarım yok çenem kısa çene çizgim belirsiz. Yuvarlak yüzlü olmak berbat bir şey 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin düşüncen. Bazıları da yuvarlak yüz sever. Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ayaklarımı beğenmiyorum kemikli onu isterdm başka da yk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki. Yorumla
PinkVenomm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Göz rengim ela, göz rengimin koyu yeşil olmasını isterdim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ela da güzel bence. Yorumla
147369dd Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl cildimi kesinlikle yaa beyaz sivilcesiz cilt isterdim bir de göz rengimi dün bi kız gördüm su yeşili gözleri vardı ondan istiyorum :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aman o gözlerde nazar olur :)) Sivilceler nerde? Yorumla 147369dd +1 yıl haah valla dün kıza nazarım değmiş olabilir ;) sivilcem yok şu an ama olmasın diye baya uğraşıyorum Yorumla Soran +1 yıl Pekala. Boy ve kilon kaç? Yorumla
DörTTTT Takip Et Xper 2 Yaş: 121 +1 yıl Sadece sivilce raat 5 yıldan fazladır var gitmiyor ve gerisi düzelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun. Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl memnunum, değiştirmek istemezdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İyiyim boyle 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Biliyoruzzz Yorumla fesfs +1 yıl ? Yorumla fesfs +1 yıl Herkese peki bana niye biliyoruz Yorumla Soran +1 yıl Sana öyle Yorumla fesfs +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sorularından beni kovarken düşünseydin Yorumla fesfs +1 yıl Ben kimseyi kovmam, Yorumla Soran +1 yıl Kovmaktan beter edersin evet. Yorumla fesfs +1 yıl Ozaman beni sinirlendirmissindir, olmayan bisey demissindir felan bende de kayış kopmustur, ters yapmisimdir Yorumla Soran +1 yıl Olmayan bir şey demedim. Bir ricada bulundum Yorumla fesfs +1 yıl Yaa rica mi ne acaba Yorumla Soran +1 yıl Yok yine kızarsın kiii Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. Ten rengim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafta kötü bir görüntü yok. Yorumla busegmss +1 yıl Bana göre kadın esmer olmalı. Sebep bu. Yorumla Soran +1 yıl O senin düşüncen. Bazılarımı beyaz seviyor:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yüz şeklim olurdu. Tombul yanaklar zayıflasam da hiç gitmiyorlar. Keskin yüz hatlarım yok çenem kısa çene çizgim belirsiz. Yuvarlak yüzlü olmak berbat bir şey
Senin düşüncen. Bazıları da yuvarlak yüz sever.
Ayaklarımı beğenmiyorum kemikli onu isterdm başka da yk
Peki.
Göz rengim ela, göz rengimin koyu yeşil olmasını isterdim.
Ela da güzel bence.
cildimi kesinlikle yaa beyaz sivilcesiz cilt isterdim bir de göz rengimi dün bi kız gördüm su yeşili gözleri vardı ondan istiyorum :)
Aman o gözlerde nazar olur :)) Sivilceler nerde?
haah valla dün kıza nazarım değmiş olabilir ;) sivilcem yok şu an ama olmasın diye baya uğraşıyorum
Pekala. Boy ve kilon kaç?
Sadece sivilce raat 5 yıldan fazladır var gitmiyor ve gerisi düzelir
Geçmiş olsun.
memnunum, değiştirmek istemezdim
Teşekkürler.
İyiyim boyle
Biliyoruzzz
?
Herkese peki bana niye biliyoruz
Sana öyle
🙄🙄
Sorularından beni kovarken düşünseydin
Ben kimseyi kovmam,
Kovmaktan beter edersin evet.
Ozaman beni sinirlendirmissindir, olmayan bisey demissindir felan bende de kayış kopmustur, ters yapmisimdir
Olmayan bir şey demedim. Bir ricada bulundum
Yaa rica mi ne acaba
Yok yine kızarsın kiii
Ten rengim
Fotoğrafta kötü bir görüntü yok.
Bana göre kadın esmer olmalı. Sebep bu.
O senin düşüncen. Bazılarımı beyaz seviyor:)
Memnunum ben böyle
Beynimi
Burnum😅😅😅
:)) Peki
Aletimi, 8 cm