Gülüm ben sana aslında gayet ve açık samimi bir açıklama yapmıştım dedim ki bu uygulamanın acemisiyim içeriğini bilmiyirum öğrenmeye çalışıyorum bu konuda anlayış gösterip yardımcı olabilirdin dün mesela yorum yapıyorum diye yanlış yere yapmisim birisi söyledi onuda zaten yanlış yere yapmışsın diye daha ilk günümde rezil oldum 😂😂😂
Noldu biliyormusun ben yine yanlış yere Cevap vermişim bir baksana soruyu güncelle kısmına yorum yazmışım ben sana dedim ama buranın acemisiyim diye yine rezil oldum 😂🤣 nasıl sileceğimi de bilmiyorum ki 😂😂
Sana yorum yapıyorum diye yanlış yere yorum yapmışım soruyu güncelle kısmına yorum yapmışım 😂😂😂 tekrar soruyorum ozaman burnunu anladım da neden omurga peki
Çok geçmiş olsun inşallah bu sorununa bir çözüm bulabilirsin eğer sağlık konusunda bir rahatsızlık veriyorsa bu durum biran önce çözüm yollarina bakmalısın gülüm çünkü hiç bir şey senin sağlığından daha önemli değil yorumun için çok teşekkür ederim her şey gönlünce olsun inşallah 🌹🌹🌹
Üzme kendini olur mu hayatta hiç bir şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef kimse yaradılışını yaşadığı hayatı kendi seçmiyor kendinle barışık ol bu durumu benimse
Valla çok isterdim benim boyum 1.60 türk standartlarında boyunun 1.65 ya da 1.70 olmasını çok isterdim hayat kısa ama ben daha KISAYIM 🤣🤣🤣🤣 ama kendimle barışık bir insanım herzaman olduğu kadar olmadığı kader demişler
İlahi sen çok şakacısın 🤣😂 sen hiç hayatın da iltifat alnadinmi ne güzel işte sana aslan parçası demişim bunun için teşekkür etmen gereken yerde bu bana vericek sandım demen de bence hiç hoş değil sanada hiç yakıştıramadım bu cümleyi 😏😏😏
@r_engarenkyollar tanıyor gibi yazdın ya, gerçi tanısan kesin verirdin:) .. Geyigine geyip dedim bende:) yoksa tanımadığın birine içinde verme kelimesi gecen bir cümle kurduğunda engelleme butonu anında devereye girer:)
Bak seni engellemek yerine ya da hakaret etmek kavga etmek yerine gayet saygılı ve seviyeli bir şekilde cevap vermeye çalışıyorum üslubumu bozmuyorum çünkü bana yakışmaz
Ben bu uygulamanın acemisiyim yeni yükledim içeriğini tam olarak bilmiyorum mesela profil resmi koymak istiyorum koyamiyorum , bir yorum yaptım mesela yanlış yazdım diyelim onu silemiyorum nasıl silindiğini bilmiyorum. Mesela senin bir soruna cevap vermek istedim kabul etmedi sanırım puanım düşük olduğu için bunları yapamıyorum peki puanımı nasıl yükselticem bunun için ne yapmalıyım
Dün mesela noldu biliyormusun birisine yorum yapıyorum diye soruyu güncelle kısmına yorum yapmışım 😂🤣 silemedim de daha ilk günden rezil oldum bakarsan görürsün zaten iki kere aynı şeyi yaptım silemedim de öyle kaldı 😂😂😂
@r_engarenkyollar öğrenirsin bebis, cinsellik konusunda xper 4 olan gerekir bu hizla devam edersen birkaç gune 4 olursun.. dm den yaz sen ginede sayfayı çok kalabalık yaptik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yüzümü değiştirirdim
Neden peki yüzün barış yüzündeki beğenmediğin şey tam olarak nedir mesela
Ben beğeniyorum ama kızlar beğenmiyor bu yüzden aslında
Bunu bir başkasi için yapma kendin için yapicaksan yapmalısın barış sen ne kadar değiştirsende beğenmeyen mutlaka çıkıcaktır
Evet ama kendimle evlenemem ya da kendimle aşk yaşayamam. değiştirmesem de beğenmiyorlar değişen bir şey yok
Ne diyim saygı duyarım
Belki ama belkş kaşlarımı değiştirmek isteyebilirim
Bunu çok kolaylıkla yapabilirsin gülüm kuaförde kaslarını aldırıp şekil verdirebilirsin bunu yapan çok erkek var artık
Tamam GÜLÜM bende onu kastettim zaten 😂
tamam peki yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙋
Allah razı olsun ben teşekkür ederim iyi günler 🙂🙂
🙋🙋🙋
Burnumu laz burnu yaptırırdım, burnumda sıkıntı var nefes sorunlarına sebep oluyor.
Evett zor bir durum gerçekten sizinki estetikten ziyade sağlık sorununa giriyor ilk fırsat ta inşallah amaliyat olur ve sağlığınıza kavuşursunuz
Göbeği yok etsek, biraz da kasık yağlarından gitse, bu hileyi biliyor musun seni hınzır? 😂
Değiştirmezdim sadece boyumu uzatırdım heryerimin..
Kanımı değiştirirdim, içinde bol miktarda şeker mevcut.
Göğüs popo galiba
😊😊 Teşekkür ederim yorumun için hepimizin değiştirmek istediği yerler ister istemez oluyor maalesef
Eh işte hayat🥲🥲
Aynen öyle 🌿🌼🌿🌼
Hiç bir yerimi değişmezdim
Sen seçilmiş insansın dostum 😂🤣😂 insan kusurlarıyla barışık olmalı bencede yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
Rica ederim arkadaşım
🌼🌿🌼🌿🌼
🌹🌹🌹🌷🌷🌷
Heryerim harika cok fazla
Bu şey degilmi yaa heryeri mükemmel olan adam ve akrep burcu olan 😂😂
AA mesaj yazmış iki gözünün çiçeği 🌹🌹
hahahahahah
Gülme 😂😂😂
oeky tamam
Hep ben gülüyüm sen gülme 🤣
tamam
😂😂😂
Senin tamam diyen dilini sevsinler herşeyi mükemmel olan adam 🤣😂
sagol
Vuu soğuk ve net bir cevap
yes
Ama neden ?
buradan bu kadar demıstım
Aynı şey ama öyle degilmi yazabiliyorsun işte bende cevap veriyorum ne farkı varki
olmaz
Gülüm ben sana aslında gayet ve açık samimi bir açıklama yapmıştım dedim ki bu uygulamanın acemisiyim içeriğini bilmiyirum öğrenmeye çalışıyorum bu konuda anlayış gösterip yardımcı olabilirdin dün mesela yorum yapıyorum diye yanlış yere yapmisim birisi söyledi onuda zaten yanlış yere yapmışsın diye daha ilk günümde rezil oldum 😂😂😂
takıp at dedım sadece
Bu uygulama konusunda hiç bir fikrim yok
Noldu biliyormusun ben yine yanlış yere Cevap vermişim bir baksana soruyu güncelle kısmına yorum yazmışım ben sana dedim ama buranın acemisiyim diye yine rezil oldum 😂🤣 nasıl sileceğimi de bilmiyorum ki 😂😂
Hic bir yerimi vucudumu seviyorum
sen nereni değiştirirdin merak ettim yahu 😅😅
Burnum ya da omurgam
Sana yorum yapıyorum diye yanlış yere yorum yapmışım soruyu güncelle kısmına yorum yapmışım 😂😂😂 tekrar soruyorum ozaman burnunu anladım da neden omurga peki
Engellikten gelen omurga sorunlarım var
Çok geçmiş olsun inşallah bu sorununa bir çözüm bulabilirsin eğer sağlık konusunda bir rahatsızlık veriyorsa bu durum biran önce çözüm yollarina bakmalısın gülüm çünkü hiç bir şey senin sağlığından daha önemli değil yorumun için çok teşekkür ederim her şey gönlünce olsun inşallah 🌹🌹🌹
Teşekkür ederim bu soruna daha çözüm yok maalesef
Üzme kendini olur mu hayatta hiç bir şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef kimse yaradılışını yaşadığı hayatı kendi seçmiyor kendinle barışık ol bu durumu benimse
Elimden geldiğince kendimi üzmek istemiyorum ama oluyor yani engelli doğmayı bende istemezdim
Boyumu 10 cm kisatirdim cok uzunum 188
🤣🤣🤣 yok artık bende boyumu uzatmak isterdim tam tersi ne güzel işte boylu poslu adsmsin daha ne istiyorsun
Cok uzun ama gel 10 cm sana vereyim
Valla çok isterdim benim boyum 1.60 türk standartlarında boyunun 1.65 ya da 1.70 olmasını çok isterdim hayat kısa ama ben daha KISAYIM 🤣🤣🤣🤣 ama kendimle barışık bir insanım herzaman olduğu kadar olmadığı kader demişler
Boyun iyi bence
Yani birazdaha uzun olabilirdi mesela bir pantolon alıyorsun terzide paça boyunu kestirmeden giyemiyorsun oyuzden isterdim
O konuda rahatim 32 32 giyerim boy tam geliyor
😃😃 benimde dermişim pantolan paçası ayaklarimdan çıkıyor artık 😃😃😃
Ee kapat ozaman 🤣🤣🤣 bu mesajı yazan şey değil mi yaa 1.88 boyundaki selvi boylu adam 😂😂
Herkes gibi burun
Bence sen böylede güzelsin aslan parçası 🐈🐈🐈
Sana aslan resmi diye kedi resmi atmışım 😂😂😂😂 ilahi ben 🤣🤣
:)
@r_engarenkyollar yuruyonmu bana
Yürümek ne kelime koşuyorum 😂😂😂😂
@r_engarenkyollar açtım kollarımı gel bana selvi boylum al yazmalim
Saçmalama istersen seni tanımıyorum hiç görmedim bile nasıl yürüycem onu nerden çıkardın
@r_engarenkyollar aslanım falan dedin ya, dedim Tamam bu kadın bana verecek
İlahi sen çok şakacısın 🤣😂 sen hiç hayatın da iltifat alnadinmi ne güzel işte sana aslan parçası demişim bunun için teşekkür etmen gereken yerde bu bana vericek sandım demen de bence hiç hoş değil sanada hiç yakıştıramadım bu cümleyi 😏😏😏
Her kadına vericek gibi düşünüp bu şekilde davranmani şiddetle kınıyorum al işte kınadım 😄😄😄😄
Tanımadığın insanlar hakkında ön yargılı olma derim aslan parçası 🦁🦁🦁
@r_engarenkyollar tanıyor gibi yazdın ya, gerçi tanısan kesin verirdin:) .. Geyigine geyip dedim bende:) yoksa tanımadığın birine içinde verme kelimesi gecen bir cümle kurduğunda engelleme butonu anında devereye girer:)
Beni tanımıyorsun ama demişsin işte
Bak seni engellemek yerine ya da hakaret etmek kavga etmek yerine gayet saygılı ve seviyeli bir şekilde cevap vermeye çalışıyorum üslubumu bozmuyorum çünkü bana yakışmaz
@r_engarenkyollar halal olsun dayıoğlu:). Zeki kadında pek bir çekici oluyor lakin:)
Eyvallah devrem 🤣🤣
@r_engarenkyollar tatilde iyi eğlenceler tatil resimlerini bekliyorum:)
😄😄 tatile gideceğimi nerden biliyorsun ki şaşırdım şu an
@r_engarenkyollar belki denk bile geliriz kim bilir
İnşallah gelmeyiz çok bilmiş seni
@r_engarenkyollar seversin beni:) dm zamanı gelmedimi sence
Sana bir şey sorabilirmiyim çok bilmiş seni
Haydi sor
Özel den sorucak bir soru değil gülüm normal bir soru sorucaktim
Bebeğim sor ozaman
Ben bu uygulamanın acemisiyim yeni yükledim içeriğini tam olarak bilmiyorum mesela profil resmi koymak istiyorum koyamiyorum , bir yorum yaptım mesela yanlış yazdım diyelim onu silemiyorum nasıl silindiğini bilmiyorum. Mesela senin bir soruna cevap vermek istedim kabul etmedi sanırım puanım düşük olduğu için bunları yapamıyorum peki puanımı nasıl yükselticem bunun için ne yapmalıyım
Dedim ya acemisiyim buranın öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş
Dün mesela noldu biliyormusun birisine yorum yapıyorum diye soruyu güncelle kısmına yorum yapmışım 😂🤣 silemedim de daha ilk günden rezil oldum bakarsan görürsün zaten iki kere aynı şeyi yaptım silemedim de öyle kaldı 😂😂😂
@r_engarenkyollar öğrenirsin bebis, cinsellik konusunda xper 4 olan gerekir bu hizla devam edersen birkaç gune 4 olursun.. dm den yaz sen ginede sayfayı çok kalabalık yaptik
Sağol ya çok yardımcı oldun ozaman birdaha yazmazsin sayfada kalabalık olmuş olmaz
@r_engarenkyollar kizarmista
Göğüslerim olabilir
Yorumun için çok teşekkür ederim kendinle barışık ol ve kendini busekilde sevmeye çalış 🌹🌹🌹🌹 bazı şeyler elimizde olmuyor maalesef ki
sağ ol
🌹🌹🌹🌹🌹
Hiccc
Eminim ki vardır sadece yazmak istememişsin sanırım çünkü hiç kimse dört dörtlük yaratilmamıstir
Kendimle barışığım
Canım bennn😊😊😊
Bende kendimle barışık bir insanım ama biraz boyum uzun olsun isterdim
Hmm cok mu kisa
1.60 türk standartlarında... Hayat kısa ama ben daha kısayım 🤣🤣🤣
1.65 ya da 1.70 olmak isterdim
Güzel espriydi😂😂
5 cm için mi üzülüyorsun😂
Üzülmüyorum da mesela pantolon alıyorum mutlaka terziye getirmek zorunda kaliyorsun bacak boyunu kısaltmak için oyuzden isterdim
Olsun o kadar ya
Annem hep derdi ama yemez sen buyuyenezsin diye 🤣🤣🤣
Bak büyük sözü dinlemezsen böyle olur iste😂😂
Evet oldu zaten 🤣🤣
Ama ben büyük sözü dinlemenin de acısını yaşadım ona bakarsan
Ama böyle olmaz ki 😊😊
Nasıl olur mesela 😂😂
😄😄😄 niye burdan gülmene engel olan mi var birde burası sirk mi gülme k istersen sirke git bence 😄😄😄 orada hem güler hem eğlenirsin😄😄
Sen öyle mi yapiyorsun😂
Ben kendim eğlenceliyim zaten sirke gitmeme gerek yok
Belli zaten
Çok mu belli oluyor yaa 😂🤣😂
Hemde nasill😊
🤣🤣😂😂
😊😊
burnum kocaman ya