Fotograf nasıl atıcam?

selam lütfen sacma sapan yanıt vermeyin moralim cok bozuk lütfen
arkadaşlar benim sosyal medyada konustugum bir cocuk var hesabımda fotograf falan var ama yüzümün tamamen bir fotoğrafını atmadım cocuk benden fotoğraf istiyor bende atmak istiyorum ama sürekli geçistiriyorum kendimi inanilmaz derecede cirkin buluyorum makyaj yapsam shop yapsam gecmiyor kendi kendime kameraya bakıyorum dısarı cıktıgımda moralim bozuluyor annem bile psikolojikmen beni zorbalıuoe tiktok falan izliyorum cok guzel kızlar var bende onlar gibi olmak istiyorum makyaj yapıyorum yüz masajı falan ama olmuyor surekli ozguvensiz ve ezik hissediyorum bu yıl okulda sevdigim vocuk bu tiple mi yorum yapıypr insanlae hakkında demisti haklı bir insana yorum yapacak kadar güzel değilim fotoğraf atıcam konustugum cocuga ama nasıl atıcam çocuk bana attı ben atamıyorum surekli gecistirmw napıcam ben fake kullanmak istemiyorum oncesinde yapmistım ama olmuyor o ilginin sana gelmesini istiyor insan napıcam lütfen yardım edin dua etmekten yüzüme bakım yapmaktan bıktım bende dısardaki tiktok Instagram vb uygulamalardaki kızlar gibi olmak istiyorum en azından kendimi begenmek ve birilerine fotoğraf atmak istiyorum yardım eder misiniz?
Fotograf nasıl atıcam?