Ex ime çok aşıktım artık nefret ediyorum ona karşı hiç brsy hissetmiyorum bir çocuk var çok güzel seviyor bebek gibi davranıyor çok hoşuma gidiyor eğer sevgili olursak ta evliliğe kadar gider ama tipi var tipi o kadr kötü değil. Sesi çok konuşma tarzı ama sadece tipi 10/4 asla birakmayacam diyor sende bırakmazsın beni diyor ne dersen boynum kildan ince diyor ne yapmalıyım bir şans vermelimiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes paylaşım yapan kişiye yüklenmiş. Tip her şey değildir demiş. Madem öyle, çevremdeki merhaba merhaba bile olduğum kız-erkek herkesin deyişiyle karakterli, iyi kalpli, çok düzgün biriymişim, ağzım iyi laf yapıyormuş, insanlara nasıl davranmam gerektiğini biliyormuşum. Tip her şey değilse neden sevgilim yok? Demek ki tip önemliymiş.
09 Yorumla- +1 yıl
Karaktersizsindir
Cevap sahibi+1 yılEtrafımdakiler karakterli olduğumu söylüyor. Ben de öyle olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
Soguksundur
- +1 yıl
1. Karaktersizsindir
2. soguksundur
3. agzın iyi laf yapmiyordur
4 adım atmiyorsundur kizlar erkeklerden bekler adimi
5 güven vermiyorsundur
6 itici geliyorsundur
7 asosyelsindir
Herşeyi tipe baglamayın iyi gunler
Cevap sahibi+1 yılSoğuk ve adım atmıyor olabilirim çünkü hemcinslerim kadınları pohpohlayıp gereksiz şımarttıkları için kızlara abazanlık yapmayı uygun bulmuyorum.
- +1 yıl
Yanar dönerlisin belli aha bu yüzden
- +1 yıl
😂😂😂 gizlemis kendini
- +1 yıl
Soguk ve adım atmayan erkege hicbir kız bakmaz aktif ol
Cevap sahibi+1 yılBu sefer de ego yapıyorlar. Güzelce iletişim kuruyorum. Kısa cevaplar veriyorlar. İletişim bu değil ki... Tahammül edemiyorum kibirli insanlara
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece tipinden dolayı sevmiyorsan kendisini seviyorsan saçma olur tipe bakman. Ama eğer ki duygusal olarak da bişey hissetmiyorsan o zaman gerçekten olmaz
00 Yorumla
Bir pişmanlıktan yanlışa gitme, dengi dengine bul. Ortamlarda sıkıntı olur, arkadaş olabilirsin. Şimdi duygusalsın biraz ama kendine zaman tanı.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılŞans verme bence bi süre sonra onun ilgisinden sıkılacaksın tipidesana göre değilmiş içine sinmeyen biriyle bi yolma girmek doğru değil karşı taraf üzülür
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
75Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman tipi iyi olan başkasını bulun
00 Yorumla
+1 yılMerhaba , dış görünüş elbette önemlidir. Bir laf vardır dış görünüşü umursamasaydık hamam böceklerini de severdik değil mi? :)
Ama size tavsiyem o kadar da takılmamanız , eğer duygularınızı uyandırıyorsa ve sizde ona karşı sadece size iyi davrandığı için değil de bir süre sonra karşılıksız bir duygu beslemeye başlıyorsanız inanın size dünyanın en yakışıklısı gelecektir.
Hayatta her şey olabilir gitmem diyen gidebilir , giderim diyen de gitmeyebilir tecrübelerimden konuşuyorum. :)
Umarım siz bu saçmalığı yıkan çiftlerden olursunuz ve mutlu güzel bir birliktelik yaşarsınız.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 üzerinden bilmem kaç mı?🤣 ne kadar çocukça bir konu. birinin güzel ya da yakışıklı olduğunu belirleyen bir mecra mı var? Ayeıca yok ex im bilmem ne aşkı oyuncak ettiniz, aşkı yiyiimek, sevşmek, egoyu tatmin etmek, laylay lom zannediyorsunuz sadece bu aşk değil sevgi değil nefislerinizi hoş tuttuğunuz bir durum. Aşk sadakattir sadakatin S sinden bir habersiniz sevgiyi bilmezsiniz. bu kategoridekiler.. böyle konuşan kızlar için tek bir yol var basıp geçeceksin bunlar objedir sadece kullan at mendil gibidir ve böylesi müstehaktır. Madem eğlence arıyorsun fB olarak oynarız hesabı muamele gerekir.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaolasın brom sinir oluyorum böylelerine sadece kadınları ile ön plana çıkıyorlar başka bir özellikleri yok 250 gr dan başka bunlardan olsa olsa queen Elizabeth olur o da banyodan banyoya 😂
Bence denemelisin. Zaten sevdiğin insan her haliyle gözüne güzel gözükecektir. Ayrıca kişilik, davranış tarzı ve duyguların görüntüden daha üstün olduğunu bilmelisin. Yakışıklı ama düşüncesiz birisiyle birlikte olursan kendi kendine eziyet etmiş olursun. Olacağı yoksa olmaz zaten, ama sonra denemediğin için üzülme.
10 YorumlaŞu soruyu sorduğuna göre dış görünüş önemli senin için. Bu çocukla ilişki içindeyken daha yakışıklı erkekler dikkatini çekecek belli ki. En iyisi çocuğun iyiliği için ondan uzak dur.
60 Yorumla
+1 yıl10 üzerinden puanlayabileceğin birisini cok sevdiğini düsünmüyorum sen onun verdiği ilgiyi seviyorsundur. Bir de gelip bir şans vereyim mi demissin senin için önemli olan dıs görünüsse verme yazık olur cocuga
10 Yorumlaseviyorsan senin gözünde en yakışıklı olur o zaten hem çok yakışıklı olunca nolacak bu sefer de sürekli ona bakıyor mu kızlar diye merak edeceksin yakışıklı olmasına gerek yok bence ama senin tercihin yine de
00 Yorumlaher şey güzellik değildir seni bebek gibi seviyorsa değer veriyorsa bi sans vermelisin ilerde sende birseyler hissettiğinde gözüne güzel gelecektir emin ol
10 Yorumla
+1 yılSimdi insanlar dis görünüş önemli degil diyorlar fakat onemli ama bu kisiden kisiye degisir nasil gördüğüne nasil baktigina gore sen 10/4gelen bi baskasina 10/9gelebilir yani goreceli seyler yaninda dusuru onemli seni tasiyabilmesi karekteri vicdani senin onu tasiyabilmen onemli
10 YorumlaTipi aklına takıldıysa hel saplantılı olursun. En ufak birsyede ben buna mi kalmıştım dersin. Bu arada onun tipsiz olduğunu sen söyledin ama kendin nasılsın onu bilmiyoruz
00 Yorumlaİşin içine acaba girdi mi o işten hayır gelmez. Kuşku duymadan kabul edeceğin insanı bulmaya çalış, en azından şu an ki arkadaşıda kendinide üzmemiş olursun.
00 Yorumlayol yakınken bence geri dön. çocuğa ilerde yazık olur. beğenmeden başlarsan sonra sıkıntı olur herşeyi gözüne batar üzersin..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanlari dis gorunusu ile kotulemen cok yanlis. Tipsiz diye seni sevmedigi anlamina gelmez. Yakisikli olsaydi bile onunla birlikte olunca baska yakisiklilar dikkatini cekerdi. Sevgili olma onla sorunlarinla onunda kalbini paramparca edeceksin
10 Yorumla
+1 yılDaha bir şey başlamadan kusur arıyorsan, ilişko içindeyken de ayrılmak için bahane arayacaksın. O yüzden uzak dur. Kimsenin duygularıyla oynama.
10 Yorumla
+1 yılDene nolcak önemli olan seni sevmesi karakteri tipi değil inan bana dünyanın yakışıklısıda olmayanıda her türlü aldatıyor o yüzden karakterine bak
10 Yorumlasevgili olunca oda tekmeyi basar sonra maymun tiplilerin gözünü kaldırdık diye ağlarsın fkdkfkf
20 YorumlaHayatını paylaşacağınız insanları çok iyi seçin. Unutmayın ki; İnsanın ucuzuna denk gelen bedelini çok pahalı ödüyor.
00 Yorumla
+1 yılTipe bakma sevip sevmediğine bak. Onu mutlu edebilir misin edemez misin o seni eder mi? Önemli olan hisler. Sevmiyorsan oyalama.
00 YorumlaÇocuk seni seviyor tamam ama sen sevmiyorsan bu bir hiçtir iki tarafında sevmesi lazım sen 4 10 dediğine göre beğenmemişsin
00 YorumlaBence bir şans ver her şey güzellik değil Sana değer veriyorsa yani sevebilirsin bence bir kadınla ilgili çok sever denemeye çalış
00 YorumlaTipini boş ver sen çocuğa karşı bir şey hissediyor musun ona bak. İlerde daha tiplisi çoksa ona mı gidecen
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Sevsen şüpheye düşmez bu soruyu sormazdın. Çocuğun duygularıyla oynama. Ayrıl
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevseydin bu soruyu sormazdın bence o iş yürüse bile biter bence
10 Yorumla
+1 yılİleride çocuğu seversen tipi güzel gelmeye başlar bir şans verebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence şans ver. Belki de çok seveceksin o zaman tipi sana 10da 10 görünür. Çok mutlu olursun belki.
Olmazsa sonu olmaz biter. Dene sadece
20 YorumlaSen bence şans falan verme bunu burada yazılanlara göre kararlaştırıp şans vericeksen çocuğa üzüldüm
00 YorumlaDaha iyisini bulana kadar elindekiyle idare etceksin artık
00 YorumlaSen bu çocuğu kullanıp atarsın. uzak dur lütfen çocuktan!
02 Yorumla- +1 yıl
Türk insanı işte ne beklersin ön yargı Başkada bi bk uok
+1 yılParası varsa bak gelecek önemli mantıklı düşün bence canım.
00 Yorumla
+1 yılTip önemli. Begenmedigin insanla olma. Begenmis olsaydin boyle arada kalmazdin.
05 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüşü kötü olanlar da aldatıyor. Bunun bir garantisi yok. Kimse cirkin biriyle olmak zorunda da değil.
- +1 yıl
O kadar gecici degil. Ayrica para da gecici ona bakarsan, saglik da gecici ama yine herkes bunlara da dikkat edip evleniyor.
- +1 yıl
Gercekci olmak lazim. Tabii ki karakter de lazim ama bunlar da lazim.
Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Tip o kadar önemli değil bence önemli olan bu sozlerinin arkasında ne kadar duracağı iyi düşün..
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Kesin olarak eski ilişkini kafanda ve gönlünde bitirmediysen çocuğa haksızlık yapma.
00 Yorumla
+1 yılYine şans ver ama İlk başta bu kadar yüksek gelen kişi çok rahatsiz. ediyir beni
018 Yorumla- +1 yıl
Herkese bir şans verilseydi süper loto oynardık
- +1 yıl
@Kayahanben sonuçta davranışları güzel ise sans verilebilir. bakıp gözlemlemek adına
- +1 yıl
Benim nazarımda kimse ikinci bir şansı haketmez ikinci bir şans kimseyi değiştirmez zaman kaybından başka bir şey değil
- +1 yıl
@Kayahanben çok uç noktalar olmadıkça her insan ikinci bir şansı hak eder. Etmeli de zira her zaman her konuda bu keskinlik zarar verebilir
- +1 yıl
Hayatımızı insanlara ikinci bir şans vererek mahvetmedik mı ne hikmetse bize kimse ikinci bir şans vermedi kaybettiysekte iyi niyetimiz den kaybettik tabiki sizinde doğru olduğunuz noktalar var. Ama ben kaybeden kötü bir insan hiç görmedim ama kaybeden çok iyi insanlar fazlasıyla gördüm biraz gerçekçi baktığımızda bizleri hep şehir efsaneleriyle kandırdılar efendim neymiş bir gün iyilik kazanacakmis sevgi kazanacakmis hoş görü falan kazanacakmis 28 yıllık hayatımda kazandığını görmedim ama kötülüklerin her daim kazandığını gördüm ve nedense ikinci şansı hep kötüler aldı kimse iyi insanlara ikinci bir şans vermedi vermezde
- +1 yıl
@Kayahanben kaybettik sandıklarımiza dönüp bir bakmak lazım.. gerçekten kaybeden biz miyiz.. ben hiç öyle düşünmüyorum.. kötü olan kötüdür evet ama benim iyi oluşumu kötüye çevirmeklerine hiç izin vermedim.. ben yine iyiyim ama kime neye ona dikkat ediyorum.. hak edene iyiyim etmeyene yine kötü değilim Yok Sayar geçerim... beni kaybeden elbette bir gün pişman olur bunu biliyorum ya işte bu benim rahat mutlu oluşumdaki en önemli sebep
- +1 yıl
Evet aslında kaybeden taraf olmasakta üzülen tarafiz 🤗
- +1 yıl
@Kayahanben o da belli bir süre... zamanla o da geçiyor.. neler geçmiyor ki..☺️
- +1 yıl
Saçlarımız döküldü albayım nereye kadar 😂😂
- +1 yıl
@Kayahanben Keller de en karizmatiklerdenmis düşünüp teselli olunuz 😃
- +1 yıl
Evet en azından öyle maşallah sizde herşeye bir bahane var 😂😂
- +1 yıl
@Kayahanben e öyle malum 🤣
- +1 yıl
Eee seni daha çok kırarlar albayım hadi ben saçsız idare ediyorum sen hiç edemezsin 😂😂
- +1 yıl
@Kayahanben zaten olabildiğine kel. olan biri daha fazla ne kadar kırılabilir ki.. o evreyi çoktan geçenlerdenim. ben 👍
- +1 yıl
Senin içinde bir sigara yakarım albayım 🤗🤧
- +1 yıl
@Kayahanben yak usta yak 😃
- +1 yıl
Yaktım merak etme 😂😂
- +1 yıl
Günaydın ikinci bir şans almaya geldim 😂😂😂🤧
Ne diyelim şimdi yani :) inşallah aldatmaz 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılGenelde öyle diyenler biraz murt olabiliyor ama sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıp falan diyorsan sen şans verme direk yol ver. Karaktere bakmayı öğrenemediniz gitti. Mezara da tipiyle mi giriceksin?
10 YorumlaEğer sende ondan hoşlanıyorsan genel olarak onun yanında heyecanlaniyorsan güzel şeyler hissediyorsan o zaman bir şans ver ama bir şey hissetmiyorsan çocuğu da kendini de yorma sonra çok üzersin ( tecrübeyle sabit )
10 YorumlaEğer kusur arıyorsan onu sevmiyorsun demektir seviyor gibi hissetsen bile sevmiyorsun ilişkiniz daha çok ilerlerse hem pişman olursun hemde ayrılmak istersin ayrılamazsın bu yüzden bence yol yakınken çocukla bağlantını kopar kimse üzülmesin
10 Yorumla
+1 yılVala canım çirkin bulup çok beğenmediğim çocuğa şans verdim şimdi nişanlıyız gözümün içine bakıyor resmen öyle seviyor ki zamanla bende sevmeye başladım kalbe bak sevgi aşktan daha büyük bir şey bence çocuğun yüzü bile güzel gelmeye başladı bana
00 Yorumla
+1 yılSeni bebek gibi seven birinin tipiyle daha cok ilgileniyorsan uzak dur da adam daha fazla uzulmesin, guzellik/dis gorunusunden once kisiligine ve karakterine bakarsan devamı gelir zaten ha eger istemiyorsan daha fazla umitlendirme derim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTipini napacan? Fino köpekleri de çok çirkin ama kadınlar seviyor.
00 Yorumla
+1 yılher şey dış görünüşte degil emin ol sende onu onun seni sevdigi gibi sevmeye başlayınca tipin önemi kalmicak gözüne dünyanın en yakışıklı erkegi gibi gelir önemli olan verdigi deger ve sevgidir bunları hissediyosan kaybetme derim
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipe bu kadar önem verdiğine göre hala akıllanmamssn... boş ver.
10 Yorumla
+1 yılTip asla asla önemli değil ki sen sevdikten sonra o dünyanın en yakışıklı insanı olur senin için
Tipi 10/10 olup karakteri 0 olan insanlar gördük şans vermelisin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönül isteyecek ki olsun ama sen de çok güzel değilsin sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılSen dış güzelliğe önem veren ne istediğini bilmeyen birisin niyetin ciddi olacak ise evlilik için tanımak için bir şans ver ama arayışın tip ise çocuğa yazık etme...
10 Yorumla
+1 yıl10/4 erkeğin sevgilisi eşi 10/8 10/9 olmalı ki gitmeden cenneti yaşayabilsin burada. Sen devam et bu çocuktan. Ve fenerliyse bu çocuğa şimdi nikahı bas
10 YorumlaTip gelip geçici bir şey karakteri iyi olsun yeter
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen simdiye evlenmistim
Harekteler davranışlar beni daha cok etkiler00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTip önemli değil bence karakterli biri ise bir şans vermeye değer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh aynısını yaşıyorum desem yeridir. Tabi benimkinde tipten ziyade iş sorun ama nasip tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramızda para toplayıp çocuğa yüz nakli ameliyatı yaptıralım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer üzecek bir şey yapacaksan kesinlikle şans verme 👍
00 Yorumla
+1 yılkişiliğe bak arkadaşım sana değer ve önem verecekse şans ver gitsin ama sende bir etkileşim ilgi varsa gir. hiç bir şey yoksa ufak dahi olsa boşa ümit verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ilgi gösteriyorsa bi zaman sonra sıkılırsın zaten tipide bahane edip ayrılırsın
00 YorumlaBir söz var ki "seni seveni zehir olsa yut seni sevmeyeni bal da olsa unut" bu söz benim bir çok şeyimi değiştirdi bi düşün derim
10 Yorumla
+1 yılbence istemediğin biriyle birlikte olma sadece sana değer veriyor diye karşılıklı ilgi duymanız lazım birbirinize
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bırakma devam et. Öyle tipleri bırakırsan bir daha zor döner. Mutlu ve sadık bir evliliğe kadar götürür böyle insanlar.
01 Yorumla
+1 yılDemek ki gerçekten sevmiyorsun sevseydin tipini onemsemezdin önemli olan tip değil zaten
10 YorumlaTipin önemi yok insanları dış görünüşüne göre yargılamaktan vazgeçin
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026