Güzellik & Bakım Sevgilimin arkadaşı bacağının arkasında tüy kalmış görmemişsin dedi o da sen nereden gördün dedi böyle muhabbet mi olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görse bile söylemesi yanlış değil mi kendimi çok kötü hissettim Güncellemeler+1 yıl Baktım bacağımda bişey yok tüylü biri değilim Sevgilimin arkadaşı bacağının arkasında tüy kalmış görmemişsin dedi o da sen nereden gördün dedi böyle muhabbet mi olur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Başka yerlerine bakıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Adartmnskc +1 yıl Üzücü bir durum Yorumla
cakarnuri Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl popona bakarken görmüştür 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Niye bunu söylesin çok utandım cakarnuri +1 yıl zaten seni utandırmak için demiş pich Soran +1 yıl Niye bakıyor ama sapık gibi cakarnuri +1 yıl sapık zaten o yüzden bakyor sevgilinde suç öylesi pichleri takıyo yanına Soran +1 yıl Haklısın cakarnuri +1 yıl resmen yürümüş oğlan sana popona bacağına kimbilir daha nerelere baktı bide hayal ediyodur sonrasında Soran +1 yıl Flaşla aynayla baktım tüy yok amacı baktığını belli etmekti cakarnuri +1 yıl yani tüy olsa bile göremezdi sadece sana baktığını sana belli etmiş işte Soran +1 yıl Bakıyor zaten sevgilime söyleyemedim cakarnuri +1 yıl senin tepkini ölçüyor emin ol tepki vermezsen zamanla fırsat bulursa ellemeye bile kalkar Soran +1 yıl Tepki veriyorum sevgilimin tepki vermesi gerekiyor cakarnuri +1 yıl tabikide sevgilin tepki verecek yaşlar nedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka yerlerine bakıyor
Aynen
Üzücü bir durum
popona bakarken görmüştür
Niye bunu söylesin çok utandım
zaten seni utandırmak için demiş pich
Niye bakıyor ama sapık gibi
sapık zaten o yüzden bakyor sevgilinde suç öylesi pichleri takıyo yanına
Haklısın
resmen yürümüş oğlan sana popona bacağına kimbilir daha nerelere baktı bide hayal ediyodur sonrasında
Flaşla aynayla baktım tüy yok amacı baktığını belli etmekti
yani tüy olsa bile göremezdi sadece sana baktığını sana belli etmiş işte
Bakıyor zaten sevgilime söyleyemedim
senin tepkini ölçüyor emin ol tepki vermezsen zamanla fırsat bulursa ellemeye bile kalkar
Tepki veriyorum sevgilimin tepki vermesi gerekiyor
tabikide sevgilin tepki verecek yaşlar nedir