Diğer Arkadasim boyle bisey dedi dogru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bazi insanlar kicina insan vucudunu sokuyor dedi gercek mi buu Güncellemeler1 yıl Kahkaha attim yaaa 😂 Güncellemeler1 yıl Cok ilginc bir konu arastirilmali bunlar Arkadasim boyle bisey dedi dogru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yahu öyle şey olur mu? :))At, inek olsa yine olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Emin miyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bak normalde bu bir küfür. Arkadaşın da seni baya keklemiş. Boydan girdi diye bir laf var hakaret gibi. Bunu ya karşı tarafta anlamadı ya da seni kandırdı. 0 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sen şimdi şirinlere de inanıyorsundur kljhadkjldfdasfas 0 0 Yorumla
Carlsberg35 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. yaparlar benim şirkette çok var 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Nasil yani Yorumla Carlsberg35 1 yıl baya yöneticiye hertürlü muamele, yıkama, yağlama, boydan girme var Yorumla Soran 1 yıl Adam mi Yorumla Carlsberg35 1 yıl hepsi hepsi Yorumla Soran 1 yıl Sixin is nasil bi is anlamadim Yorumla Carlsberg35 1 yıl memnuniyet odaklı Yorumla Soran 1 yıl Nasil Yorumla Carlsberg35 1 yıl her şekilde Yorumla Soran 1 yıl Dirken Yorumla güℓ_кяαℓiçeѕi 1 yıl Kahkaha attım ciddi ciddi soruyor 😂😂😂 Yorumla Carlsberg35 1 yıl @güℓ_кяαℓiçeѕi sorma sorma durduramıyoruz :) Yorumla
poseydon295 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Penis veya dil sokuyorlar evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tum. vucut Yorumla poseydon295 1 yıl İmkansız, ya öyle bir şey Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. O ne demek be 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yani senin boy 170 diyelim biri senin tum boyunu yutabilir Yorumla s Ayabasanmaymun 1 yıl Sence bu mümkün olabilir mi Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gerçek olabilir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasil yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnternetten bakabilirsin cevap versem sistem cevabı kaldırır Yorumla Soran 1 yıl Ne yazacam Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Anal seks mi? Vücudu sokmuyorsun da 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Tum vucut dedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Skskksks yaa kandırmış, korku filmi mi çekiyoruzz ayy hiç güleceğimm yoktuu Yorumla Too-lga 1 yıl Anala prnis sokmak varken konuşulan konuya bak ya 😁 Yorumla Soran 1 yıl Artik buyuk kalca gorursem insan var bunun icinde diyecem beynimle oynadi bu 😂 Yorumla Too-lga 1 yıl Aynen ya fizik kanunları belli 😁 Yorumla Soran 1 yıl Denense Yorumla Too-lga 1 yıl Önce dil sokar, sonra sık sonra kol sokar ondan sonrası uçurum 😁 Yorumla Soran 1 yıl Kol nssil giriyor ya Yorumla Too-lga 1 yıl Hiç denemedim de görmedim de bemce dil ve sık yeterli bence kadın da öyle düşünür 😁 Yorumla Soran 1 yıl burada bizim iste calisanlar yapiyor diyor Yorumla Too-lga 1 yıl Yalan keşke paraya olsa😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızım sen bizi mi trolluyosun, öyle değilse saflık değil bu bak başka bir şeyy Yorumla Soran 1 yıl Hayir olabilir Yorumla
Too-lga Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Nasıl yani 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen diyelim 180 seni ful. icine sokuyor Yorumla Too-lga 1 yıl Gördün mü öyle bir şey Yorumla Soran 1 yıl Hayir duydum Yorumla Too-lga 1 yıl Gördüğünün yarısına duyduğunun bir şeyine inanma diye bir söz vardır Yorumla
Gevezebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl El kol gibi mi? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yom tum vucut Yorumla Gevezebirisi 1 yıl O ne öyle ya Yorumla Soran 1 yıl Bende bilmiyorum Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Gerçek değildir saçmalamış Yorumla Soran 1 yıl Vatsada insan disi varliktir hfhdh Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yahu öyle şey olur mu? :))
At, inek olsa yine olmaz
Emin miyim
Bak normalde bu bir küfür. Arkadaşın da seni baya keklemiş. Boydan girdi diye bir laf var hakaret gibi. Bunu ya karşı tarafta anlamadı ya da seni kandırdı.
Sen şimdi şirinlere de inanıyorsundur kljhadkjldfdasfas
yaparlar benim şirkette çok var
Nasil yani
baya yöneticiye hertürlü muamele, yıkama, yağlama, boydan girme var
Adam mi
hepsi hepsi
Sixin is nasil bi is anlamadim
memnuniyet odaklı
Nasil
her şekilde
Dirken
Kahkaha attım ciddi ciddi soruyor 😂😂😂
@güℓ_кяαℓiçeѕi sorma sorma durduramıyoruz :)
Nasıl oluyormuş o
Penis veya dil sokuyorlar evet
Tum. vucut
İmkansız, ya öyle bir şey
O ne demek be
Yani senin boy 170 diyelim biri senin tum boyunu yutabilir
Sence bu mümkün olabilir mi
Bilmiyorum
doğru demiş
Gerçek olabilir
Nasil yani
İnternetten bakabilirsin cevap versem sistem cevabı kaldırır
Ne yazacam
Anal seks mi? Vücudu sokmuyorsun da
Tum vucut dedi
Skskksks yaa kandırmış, korku filmi mi çekiyoruzz ayy hiç güleceğimm yoktuu
Anala prnis sokmak varken konuşulan konuya bak ya 😁
Artik buyuk kalca gorursem insan var bunun icinde diyecem beynimle oynadi bu 😂
Aynen ya fizik kanunları belli 😁
Denense
Önce dil sokar, sonra sık sonra kol sokar ondan sonrası uçurum 😁
Kol nssil giriyor ya
Hiç denemedim de görmedim de bemce dil ve sık yeterli bence kadın da öyle düşünür 😁
burada bizim iste calisanlar yapiyor diyor
Yalan keşke paraya olsa😁
Kızım sen bizi mi trolluyosun, öyle değilse saflık değil bu bak başka bir şeyy
Hayir olabilir
Nasıl yani
Sen diyelim 180 seni ful. icine sokuyor
Gördün mü öyle bir şey
Hayir duydum
Gördüğünün yarısına duyduğunun bir şeyine inanma diye bir söz vardır
El kol gibi mi?
Yom tum vucut
O ne öyle ya