Ya dudaklarimi begenmiyormusun dedim alakasi yok dedi, bozuldum ama birsey demedim
Sizce ne yapmaliyim?

Ya dudaklarimi begenmiyormusun dedim alakasi yok dedi, bozuldum ama birsey demedim
Sizce ne yapmaliyim?

Merhaba, Eşinizin dudak dolgusu yaptırmak istemesi, sizi beğenmediği anlamına gelmez. İlişkilerde, çiftler zamanla birbirlerinin fiziksel görünüşüne ve kendilerine olan güvenlerine dair farklı tercihler ve istekler geliştirebilirler. Dudak dolgusu gibi kozmetik prosedürler, kişisel tercihler ve güzellik algılarına bağlı olarak çeşitli nedenlerle yapılabilir. Eşinizin dudak dolgusu yaptırmak istemesi, sadece onun kendini daha iyi hissetmesi, dış görünümünü beğenmesi veya değişim istemesi anlamına gelebilir. Bunun sizinle veya ilişkinizle ilgisi olmayabilir. Unutmayın ki fiziksel görünüşte değişimler zaman zaman olabilir ve bu tür değişiklikler, kişilerin kendilerini daha iyi hissetmesine ve güvenlerini artırmasına yardımcı olabilir.
Herkesin kişisel tercihleri ve güzellik algısı farklıdır ve bu tür değişikliklere açık olmak ve birbirinizin özgünlüğüne saygı göstermek önemlidir. Eğer eşinizin bu konudaki isteği veya davranışları sizi rahatsız ediyorsa, açık bir iletişim kurarak duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak önemlidir. İlişkide samimi iletişim, her iki tarafın da ihtiyaçlarını anlaması ve karşılıklı saygı göstermesi için önemlidir. İkinizin de açıkça duygularınızı ifade edebileceğiniz bir iletişim ortamı oluşturmanız sağlıklı bir ilişki için önemlidir.
Sn mutlu olacaksan ve istiyorsan yaptır onun mutlu olması değil senin mutlu olman önemli kötü görünürse hayal ettgn gbi olmazsa mutsuz olacak kişi sensin o değil ayrıca sende ondan iste bakalm yapacak mı penisini uzat veya kalınlaştır de baklm yapacak mi
Cevap
36Cevap
Merhaba,
Eşiniz tam bir öküz, böyle bir şeyi nasıl söyleyebilir anlayamıyorum. Sevilen güzel gelir sevene her türlü ve öyle olması gerekiyor...
Hani diyelim ki şöyle olabilir. Mesela aşkım dudak dolgusu yapsan daha güzel olabilirsin. Daha güzel olur daha güzel öpüşürüz. Daha çok öperim bakarım, yalarım yutarım. Dudakların güzel ama yetmiyor az geliyor daha çok istiyorum aşkım! 😅
Sana dudak dolgusu çok yakışır bebeğim! 😅
Kalp kırmadan şey etmek lazım. Mesela kız arkadaşımın göğüsleri hiç olmasa bile tahta bile olsa ben diyemem silikon yaptır diye, olanı severim ve olan ile onun da mutlu olması için çabalarım, o bile kendini beğenmese ben onu her türlü ikna ederim...
Aslında olaya bakış açısını değiştir. Beğenmemezlik değilde dolgun dudak ilgisini yine eşinde yaşamak istemiştir. Bu sana olan bağlılığı daha da arttırıcak bir adım olarak düşün
Böyle diyorsa kafasinda bi kadin profili var öyle olmani istiyor güzel bi durum degil ama tam tersi olsa sen istesen o istemese daha anlasilir
Sırf kocan istiyor diye bu eziyete katlanmanın bırak yerine getirilmesi lafının geçmesi dahi aşırı saçma
doğal olmayan hiç bir şeye taraf değilim sizin ile evlenirken dudaklarınızı fark etmemiş mi acaba?
Çok mu ince dudakların, bazılarında sinsi dudak var
Kalın dudakları olan bayanların oral yapması farklı zevki artırıyor
İnce dudaklı olmak ayrıcalık bence? Bunu düşünen başkasının dudaklarını bakıp kıskandığından yapıyordur?
Dudaklarını küçük görmüştür biraz büyüt sende ne var bunda abartcak bişey yok. Kocanında saçı yoksa saç ektirir. Eşler birbirlerine güzel görünmek için bence herşeyi yapmalılar.
Aa ne tuhaf ben deyince eşim kızıyor dolga yapam deyince ipek kirpiğe bile bırakmıyor
Yapman gerekeni yapacaksın dolguyla olacak bir iş değil bence gerek yok
Gitsin kendine yaptırsın
Yakışacağını düşünüyordur 🙃
Sende bamyani uzatta gel diyemedin mi
Bir değişiklik istiyor
ben olsam yaptırmam.
evet galiba beğenmiyor dudaklarını. üzücü
Ne alakası var seni beğeniyor
Sen istiyorsan yaptır sadece
küçükse ondandır beğenmemek dğeilde
Bence kimse için hiç bişi yapma
Saçmalık dan başka bir şey değil
mahmut abiden sazan avı
Yapma git kimle yaparsan yap de at kapıya ka*vadı
seks konusunda her dediğini kabul ediyor musun?
kime yaparken izleyecekmis peki :)
Dolgun dudak seviyor Köfte gibi 😂
Sende ondan penisini uzatmasını iste
Ahahahahah deliii
Ahaha. Saka yapıyorım yani bunu uygun dille demişse yaptirabilirsin kendi tercihin sanmıyorum begenmemezlik olduğunu sadece. Erkekler böyledir işte
Yani uygun derken dedigini burada yazamam da asiri mustehcenlik icerdiginden dolayi, verdikce daha da istedikleri kesin. Bu arada dusundum de dil sanki uygun degil gibi
Bugün bunu isteyen yarın neler ister
Artık çok şey istiyorlar benimde istemeye başladı
@25xburqk zamane
dudaklarından beklentisi çok demekki..
bellli etmemek istemiştir ama öyledir
Kim yaptırırsa yaptırsın bok gibi duruyor.
Yaptırma bence beğenmiyor demek
öküze bağlamış eşin neden pişman oldun
İstemiş
Yap gitsin
Kendisi bradd Pitt mi?
Beğense bunu demes
olabilir
evet beğenmiyor
Yaptırmazdım.
İlginç
Basur dudak istiyor
Ay allah korusun
Cidden öyle silikonlu dudaklar basurlu gibi duruyor berbat
Ya benden istedigi o kadar degil tabi de sisir su dudaklarini dedi, onun dedigi gibi anlatamiyorum burada
Sen bilirsin ama sonucu kötü de olabilir bilemicem
Bende korkuyorum zaten yaptirasim yok yani ama acikcasi yaptirsam o da memnun olcak
O zaman yaptır canım
Millet ne der, ailem arkadaslarim onu da dusunuyorum, komik duruma dusmek de var nye yaptirdin dicekler
Hafif yaptırırsın sen de
Bende oyle dedim de onun istedigi seyi anlattiginda hafif olmasi yetmiyor ona
Olabilir
kıskanmazmı
🤷🏻♀️kötü bir his
Ne alaka ua
daha ne istiyorsun?
Büyük mü dudakların
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?