Ev ortamında bakımlı mısınız?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev ortamında bakımlı mısınız?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ben genel olarak ev ortamında bakımlıyım ama çok da dikkat etmem giydiklerime ama bazı insanlara göre değişiyor ev ortamında da bakımlı olmak mümkündür ve kişisel bakım önemlidir, çünkü kendinizi iyi hissetmenizi ve özgüveninizi artırmanıza yardımcı olur. Bakımlı olmak, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı destekleyebilir ve genel yaşam kalitenizi artırabilir. Ayrıca, kişisel bakım, çevrenizdeki diğer insanlarla etkileşiminizi ve ilişkilerinizi de olumlu yönde etkileyebilir. Kişisel temizlik ve hijyen, ev ortamında bakımlı olmanın temelidir. Düzenli olarak duş almak, dişlerinizi fırçalamak, saçlarınıza ve tırnaklarınıza bakım yapmak gibi günlük hijyen alışkanlıkları önemlidir. Cildinize düzenli olarak bakım yapmak, cilt sağlığınızı ve parlaklığınızı korumaya yardımcı olur. Nemlendirici kullanmak ve güneş koruması sürmek gibi cilt bakımı rutinleri uygulayabilirsiniz. Ev ortamında bakımlı olmak, kendinizi sevme ve değer verme duygusunu pekiştirecek ve genel olarak daha mutlu ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacaktır. Unutmayın, kendinize özen göstermek sadece dış görünüm için değil, içsel huzur ve memnuniyet için de önemlidir.
Her ortamda bakımlıyım. Bu ara 2010'lara döndüm. 21 yaşındaki halime. Kuaföre saçımı fönletip üçgen yaptırıyorum apaçi tarzı bir şekille geziyorum. Yanlardan kısalttım. Ruhum 21 yaşında. Hala bu KS gençliği bana abi diyor. Sayın fenomenim şu KS sakinlerini bir uyar. Sen fenosun seni dinlerler. Gerekirse bununla ilgili soru ya da bence aç. Hiç kimse Fikret'e abi demesin. Herkes ismiyle hitap etsin de.😁😆😅😄😄🤣😂
En istediğim şey bu olabilir evleneyim ve evimden çok çok bakımlı bir kadın olayım. Aile evinde pek olmuyor
İlla ki
Olmaya calisirim
Cevap
8Cevap
Aile evinde olmuyor maalesef ne kadar ozensemde. Evlenince kendi evimde istedigim jadar bakimli gezerim
İlla ki aile evinde rahat edemez insan
Birazdan cam açıp şova başlayacak gibi duruyor kız. Evde salıyorum
Kıyafet konusunda minimum kıyafet sıcaktan
Herkes öyle şu an
Ayıcıklı pijamamla fazlasıyla bakımlıyım🤭
Daha ne olsun
Dimi ama
Yani onun yeri bambaşka
Rahatlığımdan ödün vermem pijama candır
En güzelini yapıyorsun
Teşekkürler
Daima gadası