Bakıyorum kıza yüzü çok güzel ama makyaj yapıyor , bütün doğal güzelliği bozuluyor yerini tamamen yapay çirkin surata dönüşüyor ters etki oluyor çirkinleşiyor. Örnek veriyorum yakışıklı bir erkek makyaj yapsa itici bulursunuz değilmi kızlar aynı şekilde erkeklerde makyaj yapan kızları itici buluyor sevdiğiniz insanın bir ömür palyaço gibi boyalı suratını görmek istemezsiniz. Tekrar söylüyorum güzel kızlara makyaja gerek yok 😃 doğal suratınız o kadar pürüzsüz düzgünki farkında bile değilsiniz. Hadi çirkin bir kızın az bişe makyaj yapmasını anlarım güzel kızlarda özgüvensizlikten makyaj yapıyor sanki.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tercih meselesi tabii, ama herkesin de birbirine benzemesi yapay geliyor.
Tercih meselesi fakat şöyle düşün sevdiğin insanın doğallığını hissedemiyorsun hep yapay robot gibi itici
Haklısınız
Mesela sevdiğin erkekte suratına komando gibi yepyeşil yapsın hergün kaç gün o suratı görmeye dayanabilirsin?
makyajın güzellikle bir alakası YOKKKKK
istiyoruz, yapıyoruz
iyi hissettiriyor, yapıyoruz
modumuza göre yapıyoruz
okey?
Hani güzel görükmek için kadınlar kendi arasında yarışıyordu 😂 ayrıca makyaj zararlı bir şey cildi erken yaşlandırıyor , kekolarda koluna jilet atıyor çizik çizik onlarda öyle iyi hissettiriyor önüne gelen yapsın o zaman
Bunlar iki yuzlu ve bir sey de anladiklari yok. Makyajsiz o kadar kadin var onlari begenmezler makyajlilara da laf atarlar. S””lak iste
Tamam makyajsızsan gel konusalim beraber?
Ne alaka ne konuscam ben seninle sen kimsin
Kendimi tanıtırım sende kendini tanıtırsın
Ben seni tanimak istemiyorum. Sig”ir tipler tarzim degil
Ee hani makyajsız kızlar sevilmiyordu az önce diyordun 😂 bence sen abartıyorsun senin karşı cinsten beklentin yüksek nerde ipsiz sapsız var onu seversiniz
Sen anlamadin galiba BEN seni istemiyorum. Ben turkle iliski dusunmuyorum zaten. Hele sanaldan biri ile tanisacak kadar dusmedim
Tamam işte elin gavuruna ipsiz sapsızına aşık olursunuz , adam gibi TÜRK erkeğini kabul etmezsiniz ayrıca ummadık tas baş yarar derler sanaldanda olsa kimseye önyargılı yaklaşma hayat tesadüflerlerden ibarettir 😃
🤣🤣 avrupada yasiyorum biliyorum ben kim ipsiz sapsiz kim adam sen merak etme
Önyargılı yaklaşma ummadık taş baş yarar derler , avrupadaki erkekler erkek bile değil çoğu aldatıyor zaten , aldatmayan Türk erkeğini secmezsiniz sonra elin gevuru aldatanı seçersiniz 😂😂
Turk mu aldatmiyor? HAHAHA
Yine söylüyorum genelleme yapma aldatmayan Türk erkekleri var onu seç mesela ben sadık biriyimdir , aha şimdi gel tanışalım istersen
Hadi adım atıyorum sadık biriyimdir
İyi olan Türk erkeklerini beğenmezsiniz nerde ipsiz sapsız var onu seçersiniz
Ya yasin kac senin beynin almiyor mu sanaldan tanismiyorum kimseyle bak takipcime 0 neden? Ben kanul etmiyorum cunku. Zaten sosyal medyam da yok bu haric. Yuru git simdi
ya ne alaka şimdi sjxhsjxj
Sanaldan olması kötü olacak anlamına gelmez bence önyargılısın nerde ipsiz sapsız boş adam var onu seçer TC kızı
@feyziyesu makyajsız kız beğenmiyormuşum kendi dedi en başta
haha o zaman bilemem
Hala konusuyor ya sIkIntili mi ne
Sen misin duzgun
Ben makyaj yapmıyorum makyaj yapmayan kızı beğenmezsiniz dedi bende gel tanısalim dedim 😂 yok diyor yabancı erkekle evlenmek istiyorum diyor bende sen asıl beklentilerin saçma yüksek nerde ipsiz sapsız var onu begenirsin dedim ispatladım kendisi önyargılı 😃
@Isimsizx0000 ananamı sövdüm şurda kac dakikadır sığır bilmenne diyorsun bir şey dedimmi? Bence düzgün olmayan sorunlu önyargılı sensin
Ben sanaldan da tanismiyorum dedim sen hala ne diyorsun. Anlamak istedigini anlamaya devam et. Beklentim yuksek degil avrupa da yasiyorum yabanci turkten cok.
Kaç dakikadır mecazi anlamda söylüyorum senle tanışmak istemiyorum zaten , ayrıca sanaldan çok iyi insanlara denk gelebilirsin sanaldan olması kötü olacak anlamına gelmez, en yakın çevredeki insanlar seni aldatır üzer unutma artık herkes sosyal medya kullanıyor reelin en dibi burası
🤣 reelin divi diyor ya
Tabi hepimiz birer gerçek insansız , robot yapay zeka değiliz , sosyal medya sadece kadere yön veren araç elinde sonuda herkes yüz yüze buluşuyor
Tamam sen oyle dusunmeye devam et. Ben katilmiyorum iyi gunler
Sadece sanaldan kötü insana denk gelip aldatılmaktan endişeleniyorsun bu kadar hayırlı günler
🤣hala kendi kurup kurup konusuyor. Sen bence hastaneye git tedavi ol. Insanlarin dusuncelerini kafanda kurma. Fazla ilerlemezsin sen hayatta. Neyse mesajlari i artik gormicem kapattim cunku cok bos konusuyorsun
Bence senin tedavi olman gerek durduk yere kavga çıkaracak tipsin 😏 psikolojin bozuk iyi günler
Sivilce izli oldugum için yapıyorum yoksa yapmazdım
Bence doktora git ilaç vs verir düzelir hemen , erkenden başa çıkarsın rahat rahat gezersin
Bendede sivilce vardı geç düzeldi şükür bitti
Seni alakadar edebilemez sjds onun yüzü onun makyajı onun kararı. Belki sonradan hata yaptığını anlar
İlişkide olursam alakadar eder makyaj yapmayan kız seçerim ilerde yaparsa problem olur
Ya sanane sanane sanamı soracağız sen sevmiyosun ama biz kadınlar seviyoruz. Ayrıca her erkrk senin gibi düşünmüyor bakımlı makyajlı kadın seviyor özellikle kültür seviyesi standardı yüksek erkekler
Özgüvensizlik bence ayrıca makyaj yapmak hijyen değildir , makyaj yapan kızları genelde dayılar dedeler sever , gerçek kültürlü bir erkek her zaman doğal olan kadını seçer.
Her erkek adına konuşma. Doğal sevmeyen erkek çok
Onlar gerçek erkek değil
Evet sensin gerçek erkek
Tabi gerçek bir erkek kadının güzellikte doğal olan bedeni tercih eder , yapay olana aşık olmaz.
Sen güzel misin?
Güzellik diyorsunda kendinden haber ver
Bir insanın çirkin olması güzel bir insana aşık olmasına partner olmasına engel değildir , çirkin bir erkek güzel kadınla ilişki kurabilir veya çirkin bir kadın yakışıklı erkeklede partner olabilir bedenler sadece eş olmaya etken değildir.
Evet bende 44 lük erkeği bekliyorum o yüzden dedim. Bunu bilmene sevindim
44 ? Anlamadım
Algısı yüksek zeki iqsu dedim
Guzel oldugunu ne biliyon makyaj yapanin 2 yuzu oluyor
TikToktaki fenomenlere özeniyolar
Haklısın
Hele TikTokta bi kız bol paça giyip resim atmış 1 senedir tüm kızlar bol paça giyiyo ona bakıp bdjsjjsjdjdd
Bol paca senelerdir giyniliyor moda. 1 senedir diyo ya jsbdh
Dostum en son 90 larda modaydı jdjskjdjd 1 senedir özentilikten tüm kızlar giyiyor ne mal insansin sen
Asil sen misin m”al. Covid cikmadan modaydi zaten herkes giyniyordu. Turkiye mi 1 senedir basladi avrupa da herkes giyniyordu bile. Dunyadan haberin yok sen koyde mi yasiyorsun
Mal oğlu mal özenmeye devam edin
🤣diyene bak almis eline tesbih dovmeli keko gibi duruyor bana ozenti diyor. Sen nesin peki? Hanzo
Haha hemen kalp kırmaya çalışın, benim kalbim taş değil ama
Ilk Ma”l ve ozenti diyen sendin? Bu kirici degil mi?
Kırıcı ama bu sitedekiler hep öyle doğru bişey diyince, hazmedemeyip hemen kalp kırmaya çalışıyorlar
Sende hazmedemedin demek. Ilk kalp kiran sendin
Kime ne anlatıyom la ben
Ben neden kekolarla konusuyorum asil soru bu.
Kes lan kezo
Makyaj yapmak zevkli
Yan etki olarak güzel doğal yüzünüzü bozuyor erken yaşlanmasını sağlıyor , ve ilişkideki erkek sizin yapay suratınızı görmek zorunda değil lütfen doğal olun çok itici bence
Makyaj yapmak zevkli.
Tamam sevdiğin erkekte suratına komando gibi yepyeşil yapsın hergün kaç gün o suratı görmeye dayanabilirsin?
Ne alaka? Git o zmn makyaj yapmayanla birlikte ol allah allah
Yapmayan kızmı var? Çogunuz özgüveniniz yok yapıyorsunuz
Ben yapmiyorum ama neyse..
Sen bence makyajsizlari begenmedigin icin onlari gormuyorsun bile. Makyajsiz begenmezsiniz makyajliya da laf atarsiniz. Ben disari ciktigimda o kadar makyajsiz hatun goruyorum
Nerden çıkardınız aksine makyajsız kızların çoğalmasini istiyorum
Adım atıyorum sana ummadık taş baş yarar derler önyargılı davranma gel konusalim