merhaba bugun sacimi actim palette deluxe aciciyla sacim siyah boyaliydi ama 3-4 aydir boyamadim kizil boya ds var ilkte acildi ama turuncu kaldi 40dk beklemistim ve uclari koyu kaldi yikadim kalan aciciyi surdum 25 dk bekledim uclarinda biraz daha oldu ama pek olmadi ustune palette gümüş sari yaptim bu renk oldu ayni acicidan aldim yine ve platin sarisi boya aldim onlari iade edip baksa da alabilirim toz acici falan mi almam lazim onlari kullanayim mi ne yapicam bilemedim
Papatya suyuyla açabilirsin ama turuncu, bakır, kızıl yansımalar olur. Benim saçlarım siyah ve papatya çayı kullanıyorum açılma olmadı ama güneşe çıkarsan açılır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Toz açıcıyla yap sonra aliminyüm folyoyla sar biraz fön tut sıcak 30 dk felan bekle turunca değil sarı olması lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Papatya suyuyla açabilirsin ama turuncu, bakır, kızıl yansımalar olur. Benim saçlarım siyah ve papatya çayı kullanıyorum açılma olmadı ama güneşe çıkarsan açılır.
Toz açıcıyla yap sonra aliminyüm folyoyla sar biraz fön tut sıcak 30 dk felan bekle turunca değil sarı olması lazım
Saçımı açmadan boya vurdum ve tuttu