Güzellik & Bakım Bir ortamda yüzü güzel olan kız mı dikkat çeker yoksa fiziği güzel olan kız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bi ortamda hangisi on plana cikar , birinin fizigi cok guzel digerininde yuzu cok guzel Güncellemeler+1 yıl Siz bi kizin yuzune bakip goz goze gelince mi etkilenirsiniz yoksa kalcasiyla mi bakisiyorsunuz Bir ortamda yüzü güzel olan kız mı dikkat çeker yoksa fiziği güzel olan kız mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Beni karakteri güzel olan kız ilgimi çeker yüzü ya da fiziği beni etkilemez 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bu nesilde ne yazık ki önce fiziğe bakılıyor 😄 yüzüne bakıyorum diyen net yalan söylüyordur. Fiziğinden sonra yüz güzelliğine bakarlar vs 0 0 Yorumla
Uga915 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yüzüne bakarım direkt. Fizikten anladığım bir şey yok. Yüzü güzel olsun, gözleri bana baksın yeter. 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ne demişler fiziği güzel bir yere kadar yüzü güzel bir ömüre kadar 1 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben fiziğe bakıyorum açıkçası hemcinsimde. Güzellik göreceli. 0 0 Yorumla
patiliiiseverrr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl ikiside bende var shajhd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kalca var mi guzel mi Yorumla patiliiiseverrr +1 yıl evettt Yorumla Soran +1 yıl Anliyorum... Yorumla
Yüksektopukk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Herkes için değişir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zaten ben de herkese soruyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Sizin icin hangisi diye Yorumla Yüksektopukk +1 yıl Bazıları onu diyor bazıları bunu diyor işte olduğun gibi takıl Yorumla
Kara_Karga Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 56% +1 yıl Aynı şey degilmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil ayni sey oluyor Yorumla Kara_Karga +1 yıl Biz erkekler öyle alt üst yüz kalça çok detaylı incelemeyi sevmeyiz yukarıdan aşağı Bi bakış suźuş yeter yüz guz3lse nefes alıyorsa tamam Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Ikside 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yüzü güzel 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. fizik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Senin ki hangisi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Simdi kotu fizik deyince insanlarin aklina kilolu olmak geliyor alakasi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kaç mesela fizik boyda bitiyor Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya fizik kalcadir Yorumla Soran +1 yıl Beldir Yorumla Soran +1 yıl Kizin boyu 1.58 ama kalca bel on numara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam on numara olabilir de ben 1.80 im kendi boyumda birini isterim i güzel gelir bana kısa boylu kız olduğu için dikkatimi fazla çekmez Yorumla Soran +1 yıl Ama bi kiz var boyu 175 kalca dumduz bi kiz da var 158 ama kalcasi cok guzel hangisinin fizigi iyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.75 olan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Beni karakteri güzel olan kız ilgimi çeker yüzü ya da fiziği beni etkilemez
Bu nesilde ne yazık ki önce fiziğe bakılıyor 😄 yüzüne bakıyorum diyen net yalan söylüyordur. Fiziğinden sonra yüz güzelliğine bakarlar vs
Yüzüne bakarım direkt. Fizikten anladığım bir şey yok. Yüzü güzel olsun, gözleri bana baksın yeter.
Ne demişler fiziği güzel bir yere kadar yüzü güzel bir ömüre kadar
Ben fiziğe bakıyorum açıkçası hemcinsimde. Güzellik göreceli.
Yüzü güzel olan ilgimi çeker.
ikiside bende var shajhd
Kalca var mi guzel mi
evettt
Anliyorum...
Herkes için değişir
Zaten ben de herkese soruyorum ya
Sizin icin hangisi diye
Bazıları onu diyor bazıları bunu diyor işte olduğun gibi takıl
Fiziği güzel olan kadın.
Erkeğin amacona göre değişir
Aynı şey degilmi
Nasil ayni sey oluyor
Biz erkekler öyle alt üst yüz kalça çok detaylı incelemeyi sevmeyiz yukarıdan aşağı Bi bakış suźuş yeter yüz guz3lse nefes alıyorsa tamam
Ikside
bence en önemlisi aura
Yüzü
Bence fizik.
yüzü güzel olan
Fizik
Yüzü güzel
fizik
Senin ki hangisi
Simdi kotu fizik deyince insanlarin aklina kilolu olmak geliyor alakasi yok
Boyun kaç mesela fizik boyda bitiyor
Ne alaka ya fizik kalcadir
Beldir
Kizin boyu 1.58 ama kalca bel on numara
Tamam on numara olabilir de ben 1.80 im kendi boyumda birini isterim i güzel gelir bana kısa boylu kız olduğu için dikkatimi fazla çekmez
Ama bi kiz var boyu 175 kalca dumduz bi kiz da var 158 ama kalcasi cok guzel hangisinin fizigi iyidir
1.75 olan