• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Zayıf olan herkes güzel midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor

Bu sitede gizliden bir kız çok çirkinim diye yazınca ilk sordukları şey kilon mu var oluyor yani şişmanların hepsi çirkindir zayıfların hepsi güzeldir

Site Soruları Güzellik Soruları Gizli Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Toplumsal olarak arz talep diye bir şey var güzellik algısında. Toplumun aşağı yukarı %80'i kilo olarak orta skaladaki insanlardan hoşlanır. Yani 167 boyundaki bir kızın 54 kg olması gibi veya 180 boyundaki bir erkeğin 76 kg olması gibi. Bunun yanısıra her şey vücut değildir ancak vücudun arzu edilen ölçülerde olması, kişiyi karşı cinse karşı daha çekici yapar. Örneğin yüzü çirkin birisi için ama vücudu çok güzel tabiri kullanılır. Güzellik denen şey göze hitap edebilmek değil midir zaten? Haliyle zayıf insanlar daha çok göze hitap ederler ve zayıflar daha güzeldir diye bir genelleme yapılabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dün tüm gün alışveriş merkezindeydim ve etraf çok kalabalıktı. Şunu söyleyebilirim ki orada sadece 1 tane 'kilolu ve güzel' kadın ilgimi çekti. Cildi harikaydı. Aslında fazla kilolar cildimizi mahvedebiliyor çeşitli hormonel değiliklikler ve sallanan etler ama o benden çok çok kısa ve çok tatlıydı. Gerçekten kıskanılası bir güzelliği vardı. Bu kadar incelememin sebebi kabinlerde ablam giysi denerken onunda sürekli çıkıp arkadaşına göstermesiydi. Neyse : öncelikle erkekler balık etli sevdiğini söyler ama inanmayın. Balık etli sevdiği kızlar genelde beli ince kalçaları ve göğüsleri büyüktür ama herkes bu şekilde kilo almaz. Aslında kum saati şeklinde kilo alanlar cidden çoook şanslı. Popüler kültür bize kilolu kadını sevdirmeden önce çevrede herkes sıfır beden kadın hastasıydı ama tv'lerde fark ettiysen tüm klipler ve ünlüler balıketli dansçılarla şarkılarını söylüyor ve çeşitli implant malzemelerle bacaklarını dolgunlaştırıyorlar. Kim kardashian furyasıda diyebiliriz rihanna ve taylor swift. Evet şu an balıketli kadınlar seviliyor gibi durabilir ama eğer sende güzel durmuyorsa kendini kandırmanın alemi yok. Mesela zamanında bende kilo aldım ve biliyorum ki bir daha asla almak istemem. Zayıf olan herkes değil ama bence çoğu kişi güzeldir. Özellikle dün giydikleri giysiler ve saçları beni cezbetti.

2
    0 Yorumla
  • Miray_0003
    Miray_0003 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Güzellik, kişisel tercihler ve toplumsal normlar tarafından belirlenir ve herkesin farklı bir görüşü vardır. Zayıf olmak ya da kilolu olmak, bir kişinin güzelliğini belirlemez. Herkesin kendine özgü güzelliği vardır ve kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • DawnGuard
    DawnGuard Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl

Hayır alakası yok. Ama çekici görünmek isteyen kilo vermek ister.. genel olarak herkes fazla kilolarından kurtulmak ister. Tavsiyem, Şişman olanlar güzel değil mi diyerek kendini avutma yöntemine gideceğinize bahanelerin arkasına gizlenmekten vazgecip diyet sporla bu işi halletmenin yoluna bakın. Eminim ki yapabilirsiniz. Oyuncu olsaniz "şu rol için kilo vermniz lazım" denilse hepiniz yaparsınız. O zman yapabilen kendi için de yapabilir ha gayret ✌️💪

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

75

Cevap

79

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.

Hayır, zayıf olan herkes güzel değildir. Güzellik, göreceli bir kavramdır ve herkes için farklıdır. Bazı insanlar zayıf insanları daha güzel bulurken, diğerleri daha kilolu insanları daha güzel bulabilir. Güzellik, fiziksel görünümden çok daha fazlasıdır. Kişinin kişiliği, karakteri ve zekası da güzelliğin önemli bir parçasıdır. fiziksel görünümün güzellik algısının sadece bir parçası olduğudur. Önemli olan, insanları sadece fiziksel özelliklerine göre yargılamak yerine, onların içindeki değerleri ve kişiliklerini de göz önünde bulundurmaktır. Herkesin güzel olduğu kendi benzersiz ve özel yönleri vardır.

1
    0 Yorumla
  • kızılsaçlıtutku
    kızılsaçlıtutku Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Bir insanın temel özelliği ( kendini sevenlerden bahsediyoruö, kendini sevmeyen mıymıntılar düz aşağı) günlük yürüyüşünü yapmalı, midesini rahatsız etmeyecek kadar yemeli, bol bol suyunu tüketmeli. Bu kadın için de erkek için de geçerli... Türk kızlarına bakıyorum dana gibi baldırı, göbeği var... Özgüveni herkesten üstün, bazıları hele açık saçık giyiniyor o vücuda. Göz kanatıyor. Türk erkekleri de bir yığın göbek var eritmesi gereken, türk kızını beğenmiyor, kendini kusursuz buluyor. Üstelik kilolu insanlar hantal ve mıymıntı oluyor. Bence özellikle bekar ve genç kişilerin kilosuna dikkat etmesi lazım. Hem sağlık için, hem de sen daha bekarsın... Görsellik acı ama gerçek "önemli".

2
    3 Yorumla
    • cesurky
      cesurky
      +1 yıl

İşte bizim milletin temel sorunu budur. Helal olsun tebrik ediyorum bravo👏👏👏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kilolular tembel gibi duruyor demek bende tembelim kiloluyum gerçekten hak veriyorum

Yorumla
    • kızılsaçlıtutku
      kızılsaçlıtutku
      +1 yıl

kilo ağırlık yaratır vücutta her şeyi değiltirir şeker kolestrol artar ve tembelliğe yol açar

Yorumla
  • dєnízσldum
    dєnízσldum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır. Güzellik görecelidir ve herkesin güzel kavramı değişkenlik gösterir. Hakiki güzellikse kalple ilintilidir. Nedenle, fizikle değil. Çok zayıf insanlardan da göze hitap edenler var, zayıf olanlardan da. Burada asıl önemli olan sağlık ve kişinin kendisi hakkındaki yorumu.

1
    0 Yorumla
  • Nisaymışım
    Nisaymışım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Zayıf olan her kız güzel değildir kilolu olan her kızın çirkin olmadığı gibi. Bahsettiğim kilolu insanlar 5-10 kilo fazlası olan veya vücudu kalın olan insanlar. Ama normal olması gerekenden 30-40 kilo fazla ve hiç bir çaba sarf etmeyip özgüven aşko diye çok iyi halt yiyomuş gibi kombin videoları çeken insanlara güzelleme yapamicam üzünüm

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kilolu kadinlar erkeklerin ilgisini çekmez çekici vücut ilgilerini çeker ama kilolu olup çok güzel olanlarda var tabi onu da şöyle düşünüyorlar zayiflasa çok iyi olur öyle yürürüm hatta bı yorum okumuştum kilolu kadınla arkadaş olup bigun kilo verirse bu kız, beni kilolu halimle bile sevdi diye düşünüp şans verir diye düşünür. o yüzden kilolularla da arkadaş olan var hepsi aynı değil ama erkekler dış görünüşe hep odaklıdır

1
    0 Yorumla
  • ceyrekasirlikgafil
    ceyrekasirlikgafil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Goncadir ilk hali bütün güllerin 😁 evlenin kardeşim bir önemi kalmıyor 3 sene sonra. Ahlâkınız, aklınız , huyunuz güzel olsun. Biraz anlayış, sağlıklı bir akıl, seven bir kalp herseyden degerli. Ama gençlikte erkekler de kizlar da çok önemli olarak algılıyor... cok güzel olup seni sevenlere hayati cehennem edeceksen kime ne faydasi var. Insanin ahlaki yüzüne yansır. Zamanla gülümseyen bir yüz somurtan taş bebekten daha guzel gelir insana.

1
    0 Yorumla
  • yagmuryagmurrr
    yagmuryagmurrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ne alaka abi ben bu çekicilik olayını tamamen auraya bağlıyorum ne kilolular gördüm enerjisiyle ışık yayıyor kilo sağlık için verilmeli alınmalı ayrıca burayı kastediyorsan iş seviyeleri eksilerde yani ondan kilon mu var diyorlar sallama geç

1
    0 Yorumla
  • Kiypiiiiii
    Kiypiiiiii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Karakterin zayıf olacağına bedenin şişman olsun... Sıska şişman uzun boy ya da kısa boy bunlar çirkinlik göstergesi olsaydı dünya da güzel insan hiç yokdur o zaman demektir.. Boş insanlar bu tip yargılayıcı sözler söyler... Boşuna dememişler boş çuval dik durmaz diye...

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Saçmalama cemileee saçmalama, tabi ki de hayır. Şişman olan herkesin çirkin olmayacağı gibi.

0
    0 Yorumla
  • ödöaödkfjalq
    ödöaödkfjalq Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

zayıf olup burnu karga gibi olanlar var bide övenler var bakımsız pislik çoğu kilolu arkadasim yüzü olsun her şeyi güzel elleri falan çok bakımlı insanla alakalı :D

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla haklısın ama soruda görüyorum kız çok çirkinim yazmış erkekler direk atlıyor kilo ver spor yap diye sanki kilo verince karga burnu düzelecek

Yorumla
    • ödöaödkfjalq
      ödöaödkfjalq
      +1 yıl

estetikle de düzelir amann

Yorumla
  • Emre_Aras
    Emre_Aras Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Zayıf olan her kadın güzel olur diyemeyiz.
    Yüz güzelliği ile fizik güzelliği farklı şeylerdir..
    Zayıf kadın fizik olarak güzel durabilir. Fakat yüz güzelliği fizik güzelliğinden bir tık daha ön plandadır

1
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel kadın her şekilde güzeldir. Zevkler kişiye göre değişir. Senin nasıl olman gerektiğine birilerinin karar vermesi çok saçma değil mi? 🤔

1
    0 Yorumla
  • HrdB0X
    HrdB0X Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Kupkuru iskelet sevmem. Kadın dediğin kaslı olacak. O ne öyle üflesen uçacak gibi. Anlamıyorum zapzayıf sevenleri. Kadın dediğin sporunu yapacak, güzelce yiyecek, seksi kasları olacak vs. Biraz güçlü kuvvetli olun yavrum o ne öyle alla seeen..

1
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Şişmanlar kronik çirkin değil akut çirkindir. Ben bir senedir saldım kilo aldım 7-8 kilo fazlam var eziyet gibi geliyor 😂 20-30-40 kilo fazlalarla nasıl rahatsız olmuyorlar şaşırıyorum. Zayıf olan herkes güzeldir diyede bir şey yok.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Zayıf değil de ölçülü ve hatlı bir vücuda sahip olmak bence daha güzel yanı tamam zayıf bir kızdır ama iskelet gibi ne meme ne g*öt hiçbir şey yok e ben o kıza fiziği güzel diyemem kanka

1
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 763 cevap paylaştı.

Benim aklıma kadın denilince dolgun bir vücut geliyor. Ben kadınken böyle düşünüyorum. Aksine zayıfları çok hoş bulmam. Ama tabiki zevk meselesi.

2
    0 Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Güzelligin sarti ince vucud vede ince bacaklardir ama zayif olan herkesde güzel degildir.

sisman olan herkes cirkindir

0
    7 Yorumla
    • Geiltoy
      Geiltoy
      +1 yıl

Türkiyede güzel odun bacaklar vede obez vucud!
      Halkin yüzde %80 bu katagoride!
      Tvlerde ise ülke gerceklerine uyman sanatcilar dolu,
      CAGLA * türkiyede bir klon

Yorumla
    • Geiltoy
      Geiltoy
      +1 yıl

Cagla Skel olacakdi

Yorumla
    • eskilerdenbirtanidik
      eskilerdenbirtanidik
      +1 yıl

Bunu yazanın da kıllı bir hanzo olması

Yorumla
    • Geiltoy
      Geiltoy
      +1 yıl

@eskilerdenbirtanidik onedenmi?
      Etrafda kac tane ince vucudlu dünya güzeli manken benzeri kiz var.
      Gerci erkek genclikde öyle.

GDOlu ürün tüketiminden oldugu tahmin edilen toplumsal bir obezite var.

Güzel katagorisinde olamayacak kütük kalinliginda bacakli bir kiz kusagi vede ortalamanin pstünde sisman genclik var.

Tvlerde türk starlar gibi kusaklari sokakda görenezsiniz.

Seni neden acitzi bukadar?
      Yoksa obezmiyiz! 😁

Yorumla
    • eskilerdenbirtanidik
      eskilerdenbirtanidik
      +1 yıl

Obezim belkide değilim sanane bu arada kullandığın üsluba bakarsan sende gdolu cinstensin herhalde bu kadar hararetli yazdığına göre var bir şey

Yorumla
    • Geiltoy
      Geiltoy
      +1 yıl

@eskilerdenbirtanidik
      Hee ben GDOlu prün ignesi oluyorum hergün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır genç kızlar zayıf hep göbeklerini açıyorlar incecikler ama boyları kısa evet

Yorumla
  • Matmazellz
    Matmazellz Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

43 kiloyum ipince, kemik, kürdan gibiyim ama erkekler zayıf seviyor niyeyse ele bile gelmiyorum oysa ki.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zayıf ve beyaz tenli seviyor

Yorumla
  • Gülxxx
    Gülxxx Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır zayif olmak fizginin iyi olmasi demek değildir

2
    0 Yorumla
  • BubiiBubii
    BubiiBubii Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.

Yoo (bazen Allah günah yazmasın ama) çirkin oluyor bazı zayıf kızlar
    Zayıflık = Güzellik değil bence

0
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Yok ya ne alakası var. Ben mesela balık etli seviyorum. Kişiden kişiye değişir. Bunu gizli niye soruyorsun acaba?

0
    0 Yorumla
  • Maviigunlerr
    Maviigunlerr Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Değildir ama kilo sağlıksız insan profili oluşturuyor ve çekici gelmiyor. Bu aşırı zayıflık için de geçerli.

0
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ya bana kalırsa da kilolu kadınların yüzü çok güzel oluyor. Zayıf olup hatsız olan iyi görüntü vermez tahta gibi ne öyle 😅

0
    0 Yorumla
  • papatyaaa_9213
    papatyaaa_9213 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 87%
    +1 yıl

Hyr bazı şişmanlar tatlıdır bu yuz güzelliği ile alakalıdır bazı kilolu kızlar kilo verince cirkinlesiyor bazısı ile daha çok guzelleşiyot

0
    0 Yorumla
  • muratamadellenen
    muratamadellenen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23 , eic 46%
    +1 yıl

Değildir bazı insanlara kilo bile yakışıyor ama önemli olan sağlıklı olmak , kendimle barışığım diyen kimseye inanmayın YALAN!

0
    0 Yorumla
  • cesaretyada
    cesaretyada Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır tabiki, güzelliğin kiloyla ilgisi vardır ama düşündüğün gibi her zayıf kadın güzel değildir ya da her kilolu kadın cirkin denemez

0
    0 Yorumla
  • OverCross
    OverCross Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Güzellik ve çirkinlik ve zayıflık şişmanlık farklı kavramlar. Şişmanların da çok üstüne geliniyor. Hoş bulmuyorum

0
    0 Yorumla
  • Redbone34
    Redbone34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl

Yoo. Şişmanların hepsi çirkin degildir. Ama çok şişman olmak iyi bir şey değil. Bu en başta sağlıksız olduğunun isaretidir.

0
    0 Yorumla
  • Rakıtürküdeniz
    Rakıtürküdeniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Her şeyin dengesi önemli 40 kilo kemik torbaları kendilerini mükemmel fizikli sanıp zorbalık yapınca çok komik oluyorlar.

0
    0 Yorumla
  • fatihankara06
    fatihankara06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı.

dekoltesi poposu dolgulunolan guzeldir 90 60 90 😉😉

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O bence escorttur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dekolteli

Yorumla
    • fatihankara06
      fatihankara06
      +1 yıl

ne alakası var esc sokakta 5 dakika otur kaçtane goreceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana neden güzel geliyor çünkü yatakta fantezi kuruyorsun onlarla yoksa popo demezdin gözleri güzel olacak derdin

Yorumla
    • fatihankara06
      fatihankara06
      +1 yıl

evet yatak için diyorum ama esc paralı benim hiç oyle bir derdim olmadi para vermek gibi

Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Yanlış bir genelleme katılmıyorum güzelliğin zayıf olmakla veya kilolu olmakla alakası yoktur

1
    0 Yorumla
  • yaparsınyavrum
    yaparsınyavrum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 62%
    +1 yıl

Bu algı basit bir dayatmadır. hitit tanrılarına bakın bereket tanrısı böyle etli butlu bişey

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çirkinlik ve güzellik yok
    Herkesin beğendiği bir tip modeli
    Var
    Sen farklı tipi yakışıklı bulursun diğeri farklı
    Benim için önemli olan aklı

1
    0 Yorumla
  • portakalasuyu
    portakalasuyu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Her zayıfın da bilerkek zayıf olmayacağı gibi güzellik uğruna olmayacağı gibi saçma

0
    0 Yorumla
  • seriatdinislamm
    seriatdinislamm Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır 40ın altında acayip kötü duruyor. Sadece kemik deri gözüküyor berbat.

0
    0 Yorumla
  • anothernightout
    anothernightout Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır tabiki ne alaka. O kadar zayıflar var ki ama güzel değil.

0
    0 Yorumla
  • Galaksi_Adam
    Galaksi_Adam Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

yoo balık etli olup çok güzel olan kızlar var, şişman olup çok güzel olan kızlar da var

0
    0 Yorumla
  • özüm_35
    özüm_35 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Kilolu olup çok güzel olanlar var zayıf olupta kötü duranlar var yani alakası yok

0
    0 Yorumla
  • yargımod_on
    yargımod_on Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Güzellik kiloya bağlı değil kimisi çok zayıf kimisi kilolu ama yüzüne baksan çok tatlı görünüyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Değildir çok şişman olmasın baldırına, kalcasına, koluna şaplak atınca ses gelsin yeterli elimle yugurim heryerini başla bir şey istemiyorum etini sıkim kıpkırmızı olsun.

0
    8 Yorumla
    • Narmin1765
      Narmin1765
      +1 yıl

Senin istediğin aşk felan ya da ilişko değil bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne peki

Yorumla
    • Narmin1765
      Narmin1765
      +1 yıl

Zaten verdiğin cevaptan belli ne gerek var ki benim söylememe

Yorumla
    • Narmin1765
      Narmin1765
      +1 yıl

Sen kendin ne demek istediğimi çok iyi anladın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunu ben kasıtlı olarak yazdım yani reelde öyle bir insan değilim troll mesaj yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ki bu siteden tanışıp aylardır konuştuğum insanlar var. Bazen stress atmak için yazıyorum ben de insanım stress atmaya ihtiyacım var. Tek troll mesajları sizmi yazıcaksınız.

Yorumla
    • Narmin1765
      Narmin1765
      +1 yıl

Tamam troll olduğunuz anlamamışım kusura bakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zaten kendimi göstermemişim baştan bu mesajı okuyan kişinin düşünmesi lazım

Yinede durumu anladığın için teşekkür ederim.

Yorumla
  • fenerli_dunya
    fenerli_dunya Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Hayır değildir ve bu her iki cinsiyet için de geçerlidir

0
    0 Yorumla
  • NoShow
    NoShow Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Çok saçma. Yok öyle bir denklem. Net bilgidir yayabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • çpkn_kuruFASULYE007
    çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 670 cevap paylaştı.

estetik
    denen kavramla kimse çirkin değil artık

0
    0 Yorumla
  • Simneee
    Simneee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

Zayıflığın derecesine bağlı tabii ki ben de çok zayıfım ama normal kilo ve biraz toplu olan herkes imreniyor. Sıkıntı şurada ilk önce hasta olup olmadığım soruluyor ardına övgüler geliyor. Kısacası bi ölçüde güzel bu zayıflık

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Çok zayıf olupta Afrikalı gibi kemiklerine kadar gözükenler var
    Varlık içinde yokluk çekiyorlar ve çok çirkinler

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ama illaki çok zayıf olupta güzel olan vardır önemli olan oranı belirleyebilmek

Yorumla
  • buruksevgi
    buruksevgi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

1 gr et bin atıp örtermiş hiç güzel bir şey değil zayıf olmak küçücük görünüyorsun kaç yaşındayım hastaneye gittiğimde doktor annen nerde diyor çok acı bişey😅42 kiloyum elbise giyemiyorum belim A4 kağıdının genişliğinde hiç beğenmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Şöyle düşün sen kilolı erkeği beğwnirmisin beğenirim diyorsan demekki kilolı okupta güzel bulunan insnalarda vardır senin düşüncen ne

0
    0 Yorumla
  • fbk94
    fbk94 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Değil elbette güzellik göreceli bir kavramdır
    #Hükümdar

0
    0 Yorumla
  • SeyitAlikerem
    SeyitAlikerem Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Zayıf olan herkes çirkin değildir ama şişman olan herkes çirkindir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayır, zayıf olup aşırı çirkin görünen insanlar var.

0
    0 Yorumla
  • Mehmet44ali
    Mehmet44ali Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

O nasıl bişe yaw 😀😀😀😀 kadın dedigin balık etli olacak ne çok zayıf nede kilolu olacak en ideali balık etli en sevdigim gel gör ki bu yaşıma kadar öyle bir hatunla görüşmedim😊😊😊😊

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şişmanlık iyi değildir kilo hiçbir zaman çekici değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet bence çok çekiciliği var zayıf kızların ama kuru deynek gibi değil normal zayıflık

0
    0 Yorumla
  • bagi1238
    bagi1238 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Şarkıcı Adel düşünsene hem az kilolu hem de dehşet güzel

0
    4 Yorumla
    • CallBackQueen
      CallBackQueen
      +1 yıl

Adele zayıfladı yalniz

Yorumla
    • bagi1238
      bagi1238
      +1 yıl

@CallBackQueen ben tombiş halini seviyorum

Yorumla
    • CallBackQueen
      CallBackQueen
      +1 yıl

Balik et degil siskoydu ama, beyaz vz güzeldi

Yorumla
    • bagi1238
      bagi1238
      +1 yıl

@CallBackQueen olsun… çok Seksi kadın

Yorumla
  • üzgünkisicik
    üzgünkisicik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yanlıé kilolu veya zayıf farketmez bakımlıysa güzeldir

0
    0 Yorumla
  • Sirtimdakihancer
    Sirtimdakihancer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Yoo. bu görecelidir bana göre 165 boyunda bir kadın en az 65 kilo en fazla 75 kilo olmakı. Etli kadın iyğdir.

0
    0 Yorumla
  • Lady5666
    Lady5666 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Yooo , zayıflık iyi bir şeydir ama zayıf olan herkes güzel değildir. Şişman guzellerde olabilir. Ama zayıflık aşırıya kacmadikca güzeldir.

0
    0 Yorumla
  • deniz_argan
    deniz_argan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

İnsanın doğasında var bu , herkes kendisine en iyi çocuk verebileni secer

1
    0 Yorumla
  • Kardelen236
    Kardelen236 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Safinaz da zayıftı. Güzel miydi sizce?😅

1
    0 Yorumla
  • gmvmmg
    gmvmmg Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Alakası yok zayıf olup yüzü güzel değilse neye yarar

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Zayıf olan herkes güzel midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Güzellik zayıflık ile mi alakalıdır? Zayıf insanlar güzel mi olur? 70 cevap verildi
Zayıflık güzel olmak için yeterli midir? 42 cevap verildi
Zayıf kızlar neden bu kadar güzel? 21 cevap verildi
Her insan güzel/yakışıklı mıdır? 41 cevap verildi
Güzel olan herkese güzel midir? 10 cevap verildi
Zayıf kızlar neden çok güzeller? 58 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨