Arkadaşlar ben kendimden biraz sıkıldım değişmek istiyorum ama pek yapamıyorum şimdi kendimden biraz bahsedeyim bakimimi günden güne yaparım bir yere gideceğim zaman taki takarım değişik renkli renkli croplarla şort giyerim her zaman bakım yaparım suratımda biraz sivilce izi var ve çok zayıfım kilo alamıyorum yemek yemeği sevmiyorum ve fazla sosyal değilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
:))) sen bence bi sevgili yao onla degisime basla cunku bi boslukta gibisin
Saçını boya yeni makyaj kıyafet al değişik kombinler yap yeni arkdaşlar bul gez kitap oku film izle dil öğren gez toz zayıfla spor yap
Zaten zayıfım yemeyi sevmiyorum diyor amacin ne?
@selinnnnnnnnnnnnm haa pardon açıklamayı okumadım ben sadece baslıgı okudum obzaman mantı yesin geceleri kilo aldırı abur cubu oh daha ne olsun kilo almak kilo vermekten daha kolay daha eğlenceli daha ne olsun abur cubur yesin afiet ben osla lahmacunla baslarımm
@selinnnnnnnnnnnnm yemeyi sever ya sevdiği yemek illaki vardır ama hiç bir yemeyi sevmiyorsa o zaman kilo aldıran içeceklere yönelicek yağlı içecekler şekerli muzlu sütlü şerbetli içecekler kilo yapar kola falanda kilo yapar
Saçlarinin rengini degistirerek başlayabilirsin ya da lens kullanabilirsin, makyaj yapmayi abartabilirsin giyim tarzini degistirebilirsin.
Önce sosyalleşmen lazım
içerden başla
sıfır iç güyüm alman lazım
Daha ne istiyorsun
üniversitede misin sen
Crop nedir
Kizil yap