Güzellik & Bakım Fiziğinizde en memnun olduğunuz ve memnun olmadığınız yerler neresi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şuramdan bundan dolayı memnunum, şuram şöyle olsaydı daha memnun olurdum dediğiniz neler var? Dökülün:)) Güncellemeler+1 yıl Herkes uyudu muuu Güncellemeler+1 yıl E uyansanıza:) Fiziğinizde en memnun olduğunuz ve memnun olmadığınız yerler neresi? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Ben hiç bir yerimden memnun değilim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki.
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben kum saatini severim çok nadir bulunuyor, her taraf armut olanından dolu 😂 haliyle armutlarıda, karı görmemiş ayılar kovalıyor sonra ısırıncada sapıhhhh diye bağırıyorlar tencere kapak misali 🤣 0 0 Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Armut kum saati arası bir şey herkes farklıdır birbirinden ya ben memnunum sporla halledilir bir şeyler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bacaklarım bjraz daha ince olsaydı daha güzel olurdu kot Pantalon giyince kötü duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. olmayan yer yok şükür daşşş daşş :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :)) Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her yerimden memnunum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki. Yorumla
peltee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Her yerim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Memnun olduğun mu memnun olmadığın mı:) Yorumla peltee +1 yıl Memnun Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben hiç bir yerimden memnun değilim.
Peki.
Ben kum saatini severim çok nadir bulunuyor, her taraf armut olanından dolu 😂 haliyle armutlarıda, karı görmemiş ayılar kovalıyor sonra ısırıncada sapıhhhh diye bağırıyorlar tencere kapak misali 🤣
Armut kum saati arası bir şey herkes farklıdır birbirinden ya ben memnunum sporla halledilir bir şeyler
Teşekkürler.
Bacaklarım bjraz daha ince olsaydı daha güzel olurdu kot Pantalon giyince kötü duruyor
Teşekkürler.
olmayan yer yok şükür daşşş daşş :)
:))
Her yerimden memnunum.
Peki.
Memnun
Her yerim
Memnun olduğun mu memnun olmadığın mı:)
Memnun
Anladım teşekkürler.