Güzellik & Bakım 1 ay Fiziğinizde memnun olduğunuz/olmadığınız neler var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Şurası şöyle olsaydı daha güzel olur dediğiniz bir şey var mı? Güncellemeler1 ay #Güncel Güncellemeler1 ay #Vücut Fiziğinizde memnun olduğunuz/olmadığınız neler var? Görüş Yaz 20 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. Zayıf olduğum halde hala yağlı görünüyorum anlamadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Fotoğraf flue ama öyle bir görüntü gözükmüyor. Yorumla
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,6b görüş paylaştı. Biraz fazla göbeğim var gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
barbied Takip Et Bilge Yaş: 21 , eig 99% 1 ay Kum saatiyimİstesem de bol giyinemiyorum belimi hep vurgulamam lazım ince olduğu içinMesela taytla sweat giymiyorum kocaman gösteriyo beni belim kapandığı için, taytın üstüne küçük bi şey giyiniyorum göbeği açık falan.. napim 🤷🏼♀️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Tayt iyidir Yorumla barbied 1 ay Ama tabi ki memnunum en iyi vücut tipi bu, elbiselerde harika görünüyo Yorumla Soran 1 ay Boyun kaç? Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 46% 1 ay yok cok seviyorum kendimi allah saglıgımızdan etmesin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 1 ay 🤣 Erkeklerin fiziğini kim sallar illa kadın olmalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_captain Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Çok şükür fiziğimden yana memnunum. Sadece bir kaç kilo fazlam var. Oda olmasa daha iyi olacak. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Eyv Yorumla
alex4guson Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 99% 1 ay göğüs kaslarımın arasında boşluk var ve alt kısımları orantısız :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Spor Yorumla alex4guson 1 ay ne spor Yorumla Soran 1 ay Spor ile düzelir. Yorumla
gizli_uye97 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 ay Kilom normal. Ama en ufak kilo almamda yan karnım simit gibi çıkıyor. Ya azcık totoya falan gitse ya bu kilolar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Keşke Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay G*tüm.. squatci g*tü kocaman rahatsız ediyor, kızlarda yok a. yav öylesi 🤦🏻🤦🏻 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Hahaha Yorumla
a101kekspir Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Kum saati tik tak hshsshshhs Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Piyasada kum saati fizik kaldı mı asşdnasds Yorumla a101kekspir 1 ay Demek kalmış herkes kum saati jsjsjs Yorumla Soran 1 ay Yok be herkes değildir aşdmasdsa Yorumla
azapsuresi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Tüm kızlardan daha güzelim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Çok iddalı Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 95% 1 ay Memnun olmadığım bir şey yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,5b görüş paylaştı. Fiziğimden memnunum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 ay Kum saatinin hastasıyım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Memnunum ya şükür Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 19 yorumu gör Soran 1 ay Eksiksiz her şeyden mi :D Yorumla Middlemist 1 ay Evet gizli Yorumla Middlemist 1 ay Maşallah de senin gözün göz değil 😃 Yorumla Soran 1 ay Açık olsam farkeden ne olurdu?:) Yorumla Soran 1 ay Estağfurullah görmedim bile :)) Yorumla Middlemist 1 ay Görmedin mi Yorumla Soran 1 ay Sen karıştırdın galiba biriyle beni:) Yorumla Soran 1 ay Kim ki o şanslı adam :D Yorumla Soran 1 ay Gaf yapınca gitti:) Sileyim mi yorumu ister misin? Yorumla Middlemist 1 ay Takılıyorum gizlim ya sende Yorumla Soran 1 ay Eh öyle olsun bakalım:) Ama merak etmedim de değil yani Yorumla Soran 1 ay Middle middle Yorumla Soran 1 ay Middle middle middle Yorumla Middlemist 1 ay Gizli Yorumla Soran 1 ay Nickini söylemesi ne güzel middle middle:) Çıkayım mı açığa? Yorumla Middlemist 1 ay Güzel evet söylemeye devam et Yorumla Soran 1 ay Soruma cevap alamadım?:)) Yorumla Middlemist 1 ay Keyfin bilir Yorumla Soran 1 ay Kabimin sesini dinledim:)) Yorumla
THEforce7007 Takip Et Xper 1 Yaş: 122 1 ay Hemde o sekil memnunum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eig 100% 1 ay Yüzüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Göbek bölgem sadece Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Memnun olmadığın mı? Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,3b görüş paylaştı. dört Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Zayıf olduğum halde hala yağlı görünüyorum anlamadım
Fotoğraf flue ama öyle bir görüntü gözükmüyor.
Biraz fazla göbeğim var gadası
Kum saatiyim
İstesem de bol giyinemiyorum belimi hep vurgulamam lazım ince olduğu için
Mesela taytla sweat giymiyorum kocaman gösteriyo beni belim kapandığı için, taytın üstüne küçük bi şey giyiniyorum göbeği açık falan.. napim 🤷🏼♀️
Tayt iyidir
Ama tabi ki memnunum en iyi vücut tipi bu, elbiselerde harika görünüyo
Boyun kaç?
yok cok seviyorum kendimi allah saglıgımızdan etmesin
🤣 Erkeklerin fiziğini kim sallar illa kadın olmalı
Çok şükür fiziğimden yana memnunum. Sadece bir kaç kilo fazlam var. Oda olmasa daha iyi olacak.
Eyv
göğüs kaslarımın arasında boşluk var ve alt kısımları orantısız :D
Spor
ne spor
Spor ile düzelir.
Kilom normal. Ama en ufak kilo almamda yan karnım simit gibi çıkıyor. Ya azcık totoya falan gitse ya bu kilolar.
Keşke
G*tüm.. squatci g*tü kocaman rahatsız ediyor, kızlarda yok a. yav öylesi 🤦🏻🤦🏻
Hahaha
Kum saati tik tak hshsshshhs
Piyasada kum saati fizik kaldı mı asşdnasds
Demek kalmış herkes kum saati jsjsjs
Yok be herkes değildir aşdmasdsa
Tüm kızlardan daha güzelim
Çok iddalı
Memnun olmadığım bir şey yok
Fiziğimden memnunum
Kari degilim haci
Kum saatinin hastasıyım
Memnunum ya şükür
Eksiksiz her şeyden mi :D
Evet gizli
Maşallah de senin gözün göz değil 😃
Açık olsam farkeden ne olurdu?:)
Estağfurullah görmedim bile :))
Görmedin mi
Sen karıştırdın galiba biriyle beni:)
Kim ki o şanslı adam :D
Gaf yapınca gitti:) Sileyim mi yorumu ister misin?
Takılıyorum gizlim ya sende
Eh öyle olsun bakalım:) Ama merak etmedim de değil yani
Middle middle
Middle middle middle
Gizli
Nickini söylemesi ne güzel middle middle:) Çıkayım mı açığa?
Güzel evet söylemeye devam et
Soruma cevap alamadım?:))
Keyfin bilir
Kabimin sesini dinledim:))
Hemde o sekil memnunum
Yüzüm
Göbek bölgem sadece
Memnun olmadığın mı?
dört