Daha çok tercih etme sebepleriniz neler?
Sarışın
Esmer
Buğday ten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha çok tercih etme sebepleriniz neler?
Orta boylar da, kumral, zayıf, küt saçlı kahverengi gözlü tipleri seviyorum.

Böyle tipler, direkt görsel atayım. Kumral oluyor değil mi? Bu arada kahkülsüz tabii.
Açık buğday tenli oluyor sanırım. Kumral saç rengi buğday ten rengi için kullanılıyor.
Hım anladım. Ten olaylarını pek bilmiyorum ama, görsel olarak böyle tipler hoşuma gidiyor işte. Kıvırcık sevmiyorum mesela, kıvırcık afro tipler tiksinç geliyor. Kafamı çeviriyorum, ama bu tip de kızlardan gözümü alamıyorum. İnsandan insana değişiyor işte güzellik göreceli bir kavram sonuçta. Sana göre mesela en çekici karşı cins nasıl olmalı sen de izah edebilir misin rica etsem?
Kumral düzgün burunlu kemikli yüz hatlarına sahip derim. Hatta son ikisini sağlıyorsa ten renginin çok da önemi yok
Kemikli yüz hattı neymiş. İlk defa duydum. Bu arada ben seni tanıyorum. Hatırladım yani konuşmuştuk seninle.
Ciddi misin aslında burada toplasan 3 4 insanla anca konuşmuşumdur ama hatırlayamadım maalesef. O zaman bi problemim vardı daha doğrusu danışmak istediğim bi konu onun hakkında mı konuşmuştuk?
Evet evet, anlatmıştın bana benim de o sıra kafam dağınıktı baya tam bir çözüm sunamamıştım sana okulla mı ilgiliydi, birisiyle mi ilgiliydi ne hatırlamıyorum o konuyu ama kısa ve öz anlatmıştın. Sadece adını hatırlıyorum.
Benim aksime burayı bayâ aktif kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla, gerçekten iyi bi hafızaya sahipsiniz
Hafızam iyidir evet çok şeyi hatırlarım. Yani şunu kesin hatırlayayım demiyorum da kendiliğinden oluyor işte. Biraz zorlasam anlattığının ne olduğunu da hatırlarım aslında. :D
Belki hatırlarsın ama şu an için önemi olan bi konu değil zaten önemini yitirdi. Ben de iyi bi hafızaya sahip olmak isterdim açıkçası :') hayat tarzımın sunduğu bazı durumlar iyi bi hafızaya sahip olmamı gerektiriyor çünkü
Hayat işte, kimisine istemediğini, kimisine istediği veriyor. Ben de matematikten hiç anlamam mesela ama belki sen iyi anlıyorsundur. Matematik zeka işi, anlamadıkça kendimi aptal gibi hissedebiliyorum ama şu var içimde uğraşassam yaparım sadece matematik insanı değilim. Kuşum diyelim, ama matematik için yüzmek gerekiyor. Kendimi sevmediğim, istemediğim bir şeye zorlamak istemiyorum, ama gerekli de tabii. Neyse konudan saptık, herkesin yeteneği farklıdır senin de ben de olmayan yetenekler özellikler vardır eminim.
Mesaj atamıyorum konuşmak ister misin muhabbet sardı
Olur tabii, yazayım.
Görseldeki tip kumral arkadaşlar saçı olsun teni olsun
@cileksarisi Aşko kumrallık saç rengi için, buğday ise ten rengi için kullanılan bi kavram
Saç rengi değiştigi için renk konusunda herhangi bir yorum yapmak mümkün değil ten renginden yola gidersek herhangi bir ayrımcı değilim no racism 😂
Esmer, Uzun boylu, yakışıklı, kaslı biri olarak
Esmer ve turuncu minyon veya orta boy 😄😂
Almanlar sarışın o kadar ilgimi çekmiyor sanki
Ben aşık olduğum kadını seçerdim. sarışın esmer olması fark etmiyor
Cevap
30Cevap
Esmer, Uzun boylu, yakışıklı, kaslı
Erkekler daha çok ilgilimi çekiyor
Aslında kadınlar böyle sınırlandırmayı sevmem ama esmer saç modelini daha çok seviyorum
Farketmez doğal mavi gözlü olması önemli
#Mirliva
açıkcası benim esmer sevgililerim de oldu sarışında oldu
Tabi ki ten rengi farketmez ama sarışını seçtim, seçim yapmak zorunda olduğum için.
Beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlü osun. Aslında biraz da ketçap mayonez fena olmaz. p
Erkeklerde esmer seviliyor ben sarışınım ama çok sorun yaşamadım.
Kumral erkekler her zaman daha çekici geliyor
Bu bir ilk
@Atesyesil1 neden
ben kumralım sevgilimde kumral gayet yakıstıgımızı soyluyorlar :D
Sarışın kadın netice buluyorum kadının evvela yüzü bebeksi olmalı
Esmer seviyorum ya çok net. Sarışının da kumralın da güzeli güzel ama esmer bir başka geliyor yalan yok :)
Kumral saç rengi buğday tenli ela veya açık kahverengi gözü kızlar bence çok çekici gelir bana
Mümkünse esmer değilse nasip😄
Tercih olmayı isterdim. ?
Esmerin adı, sarışının tadı 😌
Esmer elbette ki
Nefes alsın yeter şıkkı neden yok
Hep dikkatimi açık tenliler çekmiştir
Buğdaya da bayılırımmm
Nike bak 😀
Sarışın erkek tercih eden çok var 😊
Beyazın adı esmerin tadı sarişinlar zaten malum ama demiycem
Sarışın ve açık ten
sarışın erkek için ölürüm