Güzellik & Bakım Yakışıklı mıyım sizcee? Blöffkcghfd Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yakışıklı mıyım sizcee? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl kardeşim yakışıklılık ve güzellik görecelidir hele ki bunu tr kızlarına soruyosan %99 u hiçbirimizi yakışıklı bulmuyor. onlar kekoları daha iyi buluyorlar 2 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yani kıs olsam ilk sana verirdim kesin, o derece yani :))) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim gibi çok yakışıklı ol batarsın, ben battım çünkü tabi hayallerimde battı mı onuda bilmiyorum ama sen idare eder. 0 0 Yorumla
simayxoxo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl yoklukta gidersin 0 2 Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Alışmışsın tabi tipsiz erkeklere 😊 Yorumla simayxoxo +1 yıl diyene bak ahhahahahaaa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yanlışlıkla hayır bastım ama gayet iyisin 😄💖 0 3 Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl O nasıl oluyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalginligima geldi bakmadım şıkka xhdhxj Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Anladım 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karakterin nasıl önemli olan 0 3 Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Kendi halimde sessiz bir insanım sevgilim bile olmadı hiç ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napican sevgiliyi kafan rahat Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Ne alaka Yorumla
melekkız7234 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Gözlerin hariç yakışıklı değilsin 0 2 Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Sağol Yorumla melekkız7234 +1 yıl Sende🙏🏾 Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Değilsin 🙃 0 6 Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Yapma 🙃 Yorumla Karabelaa34 +1 yıl Ama öyle 🙃 Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Olsun 🥲 Yorumla Mulatinyo +1 yıl senide görelim 1.55 boyunla milleti begenmiyon Yorumla Karabelaa34 +1 yıl @MulatinyoBoyum 165. ayrıca adam insan gibi sordu bende insan gibi cevap verdim ne var ki bunda yalan mı söyleseydim? 😃 Yorumla Mulatinyo +1 yıl daha ne olsun nasıl bir yakışıklılık kriterin var anlamıyorum gayet yakısıklı cocuk. 😐 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asker misin 0 4 Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir hava verdin niyeyse. Ama bence gayet yakışıklısın ve mesleğin yoksa düşünebilirsin 😎 Yorumla Blöffkcghfd +1 yıl Futbolcuyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da olur bak. Sey vardı sen anlat Karadeniz sarı bi çocuk vardı ona benziyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kardeşim yakışıklılık ve güzellik görecelidir hele ki bunu tr kızlarına soruyosan %99 u hiçbirimizi yakışıklı bulmuyor. onlar kekoları daha iyi buluyorlar
Yani kıs olsam ilk sana verirdim kesin, o derece yani :)))
Benim gibi çok yakışıklı ol batarsın, ben battım çünkü tabi hayallerimde battı mı onuda bilmiyorum ama sen idare eder.
yoklukta gidersin
Alışmışsın tabi tipsiz erkeklere 😊
diyene bak ahhahahahaaa
Yanlışlıkla hayır bastım ama gayet iyisin 😄💖
O nasıl oluyor 😂
Dalginligima geldi bakmadım şıkka xhdhxj
Anladım 😂
Gayet hoşsunuz.
Karakterin nasıl önemli olan
Kendi halimde sessiz bir insanım sevgilim bile olmadı hiç ☺️
Napican sevgiliyi kafan rahat
Ne alaka
Öyle ama saçlar açılıyor gibi
Çok mu
Bence yakışıklısın 😊gözlerinde efsane
Gözlerin hariç yakışıklı değilsin
Sağol
Sende🙏🏾
Değilsin 🙃
Yapma 🙃
Ama öyle 🙃
Olsun 🥲
senide görelim 1.55 boyunla milleti begenmiyon
@Mulatinyo
Boyum 165. ayrıca adam insan gibi sordu bende insan gibi cevap verdim ne var ki bunda yalan mı söyleseydim? 😃
daha ne olsun nasıl bir yakışıklılık kriterin var anlamıyorum gayet yakısıklı cocuk. 😐
Futbolcu Vibe veriyorsun
Evett
Asker misin
Hayır
Öyle bir hava verdin niyeyse. Ama bence gayet yakışıklısın ve mesleğin yoksa düşünebilirsin 😎
Futbolcuyum
O da olur bak. Sey vardı sen anlat Karadeniz sarı bi çocuk vardı ona benziyorsun
Evet öylesin