Güzellik & Bakım Yakışıklı mıyım, değil miyim? delioghlan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Profilde de fotolar var, buraya da yükledim. Lütfen dürüst olun... Güncellemeler+1 yıl Yaxusuxlumuyum len Yakışıklı mıyım, değil miyim? Cevapla Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Normalsin bence bir esprisi yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl fotoğrafa göre de değişiyor ya mesela ilk fotoda normalsin diğerlerinde yakışıklı kfldls. çok yakışıklı da denmez ama iyisin yani yakışıklısın. 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de bir fotomu atsam da yorum yapsan olur mu fikrini merak ettim de kfkelsl Yorumla delioghlan_ +1 yıl Olur neden olmasın nerde atcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip ettim seni Yorumla
ühüğühğ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl tarzın kötü ama tipin normal ya da ortalama üstü 1 1 Yorumla delioghlan_ +1 yıl Naısl kötü yani ne önere bilirsin bu konuda Yorumla
ezohips Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Dürüstlük bana göre değil. çok yakılıklısın 1 1 Yorumla delioghlan_ +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Yakışıklısin kardeşim maşaallah 🥰👍🏻 1 5 Yorumla delioghlan_ +1 yıl Sağ ol abi🖤 Yorumla Attax +1 yıl Takip ettim. birde hadi belime dolan delioglan diyenin çok olur 😀😀😀😀😀 Yorumla delioghlan_ +1 yıl Oluyor abi. Kendimi övmek gibi olmasın ama taa 5ci sınıftan beri... Yorumla Attax +1 yıl 😀😀😀😀👍🏻👍🏻sevdim seni delioglan arada buradan yorumlasalim Yorumla delioghlan_ +1 yıl Olur abi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakişlisin bi eksiğin yok 1 1 Yorumla delioghlan_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ppdeki daha iyisin kilo mu aldın sen 1 10 Yorumla delioghlan_ +1 yıl Kilo değil kas )) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzdekine de kas demezsin yağ o belli Yorumla delioghlan_ +1 yıl Zayıflarım ya) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu 2. resimde ne yapıyorsun elindeki ne senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada sen manita bulamıyordun dimi öyle bir sorunun vardı senin galiba burdada hatta soru sordun üni falan okumuyor musun Yorumla delioghlan_ +1 yıl 2. resimde kitap var mezuniyyet gününe özel resim)) hayır kazanamadım uniyi evet manita bulamıyorum çocukken daha çok yavşıyolardı son zamanlar hiiç yok zaten ben de pek beğenemiyorum kimseyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mezun musun yani Yorumla delioghlan_ +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun hedef ne Yorumla delioghlan_ +1 yıl Bilgisayarla uğraşıyorum o yönde geliştiricem kendimi Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakışıklısınız gayet. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fazlasıyla iyisin 1 3 Yorumla delioghlan_ +1 yıl Çok sağ olun açığı böyle iyi yorumlsr beklemiyordum😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye be gayet iyisin işte kendine beğen biraz Yorumla delioghlan_ +1 yıl 🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normalsin bence bir esprisi yok
fotoğrafa göre de değişiyor ya mesela ilk fotoda normalsin diğerlerinde yakışıklı kfldls. çok yakışıklı da denmez ama iyisin yani yakışıklısın.
Ben de bir fotomu atsam da yorum yapsan olur mu fikrini merak ettim de kfkelsl
Olur neden olmasın nerde atcan
Takip ettim seni
tarzın kötü ama tipin normal ya da ortalama üstü
Naısl kötü yani ne önere bilirsin bu konuda
Dürüstlük bana göre değil. çok yakılıklısın
Çok teşekkürler
Yakışıklısin kardeşim maşaallah 🥰👍🏻
Sağ ol abi🖤
Takip ettim. birde hadi belime dolan delioglan diyenin çok olur 😀😀😀😀😀
Oluyor abi. Kendimi övmek gibi olmasın ama taa 5ci sınıftan beri...
😀😀😀😀👍🏻👍🏻sevdim seni delioglan arada buradan yorumlasalim
Olur abi
Yakişlisin bi eksiğin yok
Teşekkürler
Ppdeki daha iyisin kilo mu aldın sen
Kilo değil kas ))
Yüzdekine de kas demezsin yağ o belli
Zayıflarım ya)
Şu 2. resimde ne yapıyorsun elindeki ne senin
Bu arada sen manita bulamıyordun dimi öyle bir sorunun vardı senin galiba burdada hatta soru sordun üni falan okumuyor musun
2. resimde kitap var mezuniyyet gününe özel resim)) hayır kazanamadım uniyi evet manita bulamıyorum çocukken daha çok yavşıyolardı son zamanlar hiiç yok zaten ben de pek beğenemiyorum kimseyi
Mezun musun yani
Evet
Geçmiş olsun hedef ne
Bilgisayarla uğraşıyorum o yönde geliştiricem kendimi
👍👍 güzel duruyorsun
Degilsin ama fizigin iyi
Yakışıklısınız gayet.
Fazlasıyla iyisin
Çok sağ olun açığı böyle iyi yorumlsr beklemiyordum😅
Niye be gayet iyisin işte kendine beğen biraz
🙈
Yakışıklısın