Güzellik & Bakım Bacılar en sevdiğiniz oje rengi nedir? sananeteyze1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Numarasıyla yazın bakalım bebişler Bacılar en sevdiğiniz oje rengi nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,6b cevap paylaştı. işte bu tonların hepsi ve kırmızı ayrıca benim tırnaklarımda böyle 😀hatta ellerim bile bu şekil 😂 1 2 Yorumla sananeteyze1 1 yıl Güzelmiş aşko numaraları yaz bebişte faydalanak. Bende şu an saks mavisi var çok güzel merakettimmişte 1 yıl numaralarını hangisini yazayım ayol 😂 ama geneli note markası ve flormar fullcolor kırmızı ve bordoları ve rimmel london
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 98% 1 yıl Fotodaki gibi bordo sürüyorum genelde, hem elde hem ayakta çok hoş duruyor. Siyah da seviyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 34,7b cevap paylaştı. Ben en çok siyah rengi seviyorum bence harika ve çekici gösteriyor. :D 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tamda bu tonlar benim rengim. Hem oje hem rujda kırmızı seviyorumm 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı. Beautiy girl'in 16 ile flormarın 037 turuncu renkleri favorim 😊 1 0 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 34% 1 yıl Belli bir rengim yok her rengi sürerim ama mat ojelere daima bir yükseliş içerisindeyim. 1 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl O parmakların arasına bok bulasmiyor mu nasıl gotunuzu yikiyorsunuz 0 2 Yorumla sananeteyze1 1 yıl İyyy taharet musluğu diye bir şey var ikincisi benim ellerim değil. Ama benimde tırnaklar uzundur ve böyle bir şey hiç yaşamadım. Yorumla Heyyoheyyo1 1 yıl İyiymiş Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% 1 yıl Bacılar demiş? Erkeklere ne oluyor 🤣🤣 1 2 Yorumla sananeteyze1 1 yıl Demek ki onlarda kendini bacılardan sayıyorlar kız 🤣 Yorumla Karabelaa34 1 yıl Ahahahahhah🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ojeyi küçükken severdim şimdi saçma geliyor ellerime komple oje sürüyorum bitsin diye 😀😀 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı. Numarasını bilmem de koyu renkler güzel 1 0 Yorumla
s 27esmerim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Her rengi severim ama kullanmam 1 0 Yorumla
CikolataSelalesiii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Bu tirnagindaki guzelmis 1 7 Yorumla sananeteyze1 1 yıl Bu ben değilim foto atmıyorum böyle yerlere Yorumla CikolataSelalesiii 1 yıl O zaman bu tirnaktaki guzelmis 😅 burdaki ana konu renk yani 😂 Yorumla sananeteyze1 1 yıl Evet rengi güzel haklısın Yorumla CikolataSelalesiii 1 yıl Evet oyle, bence asil duruyo, siyahta oyle Yorumla sananeteyze1 1 yıl İnanır misin siyah yok bende gitmişim beyaz almışım kırmızı var gece mavisi var bordo var ama kırmızı yok Yorumla sananeteyze1 1 yıl Ama siyah yok pardon Yorumla CikolataSelalesiii 1 yıl Gece mavisi de guzel olabilir. Aslinda ortama gore degisir. Is yerinde gece mavisi ve beyaz kullanabilirsin. Kirmizi ve bordo daha aksam cikmalarinda kullanilabilir bence. Sevgilinle falan beraberken Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. rengi çok güzel yakışmış 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. kırmızı 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kırmızı oje ) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
işte bu tonların hepsi ve kırmızı
ayrıca benim tırnaklarımda böyle 😀hatta ellerim bile bu şekil 😂
Güzelmiş aşko numaraları yaz bebişte faydalanak. Bende şu an saks mavisi var çok güzel
numaralarını hangisini yazayım ayol 😂 ama geneli note markası ve flormar fullcolor kırmızı ve bordoları ve rimmel london
Fotodaki gibi bordo sürüyorum genelde, hem elde hem ayakta çok hoş duruyor. Siyah da seviyorum
Ben en çok siyah rengi seviyorum bence harika ve çekici gösteriyor. :D
Tamda bu tonlar benim rengim. Hem oje hem rujda kırmızı seviyorumm
Beautiy girl'in 16 ile flormarın 037 turuncu renkleri favorim 😊
Belli bir rengim yok her rengi sürerim ama mat ojelere daima bir yükseliş içerisindeyim.
O parmakların arasına bok bulasmiyor mu nasıl gotunuzu yikiyorsunuz
İyyy taharet musluğu diye bir şey var ikincisi benim ellerim değil. Ama benimde tırnaklar uzundur ve böyle bir şey hiç yaşamadım.
İyiymiş
Bacılar demiş? Erkeklere ne oluyor 🤣🤣
Demek ki onlarda kendini bacılardan sayıyorlar kız 🤣
Ahahahahhah🤣🤣
Ojeyi küçükken severdim şimdi saçma geliyor ellerime komple oje sürüyorum bitsin diye 😀😀
Kendinize zulüm ediyorsunuz
Niye
Numarasını bilmem de koyu renkler güzel
Ruhsatı var mı o tırnakların
Her rengi severim ama kullanmam
Kombinime göre değişiyor
Frencten başkası yalan
Bu tirnagindaki guzelmis
Bu ben değilim foto atmıyorum böyle yerlere
O zaman bu tirnaktaki guzelmis 😅 burdaki ana konu renk yani 😂
Evet rengi güzel haklısın
Evet oyle, bence asil duruyo, siyahta oyle
İnanır misin siyah yok bende gitmişim beyaz almışım kırmızı var gece mavisi var bordo var ama kırmızı yok
Ama siyah yok pardon
Gece mavisi de guzel olabilir. Aslinda ortama gore degisir. Is yerinde gece mavisi ve beyaz kullanabilirsin. Kirmizi ve bordo daha aksam cikmalarinda kullanilabilir bence. Sevgilinle falan beraberken
Hiç birini sevmiyorum ki
Oha bu el gerçek olabilir miii
Ellere bak tü tü tü tü
rengi çok güzel yakışmış
Siyah bordo
ten rengi mat
kırmızı
Pastel 99 ve 228
Siyah asil duruyor
Siyah iyidir
Kırmızı tabiki
Bordo