Güzellik & Bakım En beğendiğiniz oje rengi nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben toprak tonlarını seviyorum. Uzun tırnağa mükemmel yakışıyor 💅🏻 En beğendiğiniz oje rengi nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Kırmızı renk 0 0 Yorumla
NasılsaYoksun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Siyah beyaz pembe tonlarina bayılıyorum hatta şu an tirnagimda hafif uçuk pembe var...🥰 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tırnaklarım kısa ama olsun mor oje için kuruş atar kurşun yerim 💅 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Simli ojeler 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 780 cevap paylaştı. Beyaz, gri, kan kırmızı 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kırmızı renk
Siyah beyaz pembe tonlarina bayılıyorum hatta şu an tirnagimda hafif uçuk pembe var...🥰
Tırnaklarım kısa ama olsun mor oje için kuruş atar kurşun yerim 💅
Simli ojeler
Ija toprak ton 😂😂🤎
Beyaz, gri, kan kırmızı
tabi ki siyahhhhhhhhh
Kullanmıyorum valla 😂
Mor tabi ki
nude tonları
kırmızı siyah kahverengi lila
Siyah