Karın bölgesinde çatlak ve sarkma bacaklarda çatlaklar falan bunlar sizce çok kötü görüntüler mi bir erkeğin soğuması için geçerli bir sebep mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hamileyken spor yapmazsan aşerdim bahanesine saçma sapan şeyler yersen şeker un karbonhidrat felan tüketirsen tabiki doğumdan sonra koca karı fiziğine ulaşırsın. Eşimde doğum yaptı hamileyken sağlıklı beslendi spor yaptı doğumdan sonra 3 5 kilo verdi tamamdır bekar hali gibi oldu. Yani sorun doğumda değil sende. Biz 9 aylık hamileydi günde 30 bin adım yürürdük plates yapardık sağlıklı organik beslenirdik ama hastanede de gördüm kocalarıda anlattı aşerdim bahanesiyle sumo güreşçisi gibi olduklarını gözlerimle gördüm.
Herkesin hamileligi ayni zorlukta gecmeyebilir. Bu sporu herkes yapamayabilir. Elbette en önce bebek sagligi icin surekli cips tatli yememeli insan ama arada kacamak yapti diye de kocasi da soğumamalı. Netice de kocası da bi Nick Bateman değildir.
Kimsenin şartları bir değil ki şayet sizin gibi bu duruma dikkat eden eşler olursa kadın kendisi de dikkat eder sporunu yapar ama evden dahi çıkarmayan kocalar var.
Aslında her insan aynı yapıdadır. Genetik haritasına baktığımızda herkes aynıdır. Sadece yaşam biçimi hastalıklar etkendir. Örnek veriyorum şeker hastalığı varsa bir kişide bu genetik kodlarla annesi annennesi gibi geçmişten de geliyor olabilir yanlış beslenip dna sına hasar verdiği içinde olabilir ve bu doğrultuda beslenmesi spor yapması gerekir. Çünkü o bir şeker hastasıdır. Bu bir örnekti sadece. ya da beslenmede sevmediği yiyecekler vardır vitamin eksikliği yaşar bunu takviye ile yerine koymak gerekir. Ama hiç bir rahatsızlığı olmadığı halde canının çektiği şeyleri ya da eşine eziyet olsun diye uğraşan ya da eşim beni seviyor mu uğraşırsa sevdiğini anlayacağım düşüncesiyle kış günü kar yağarken karpuz yaz günü kış meyvesi gecenin üçünde arabaya atlayalım köfte yemeye gidelim gibi istekleri olan maalesef ki çok kadın oluyor. Bu bebeğin fazla kilo almasına ve doğumda zor doğmasına da sebep açıyor kadının veremeyeceği kilolara sahip olmasını da sağlıyor, doğum anında ölüm riskini de arttırıyor yani durum çok vahim noktalara geliyor. Bebek 2.8 - 3.2 kg arasında ise normaldir Eşim 3 kilo 50 gram doğurdu kızımı ama hastanede beklerken 4 kilo 4.5 kilo doğan çocuklar gördüm. Kısaca doktorunuzla konuşup beslenmenize gıda takviyelerinize ve sporunuza önem göstermelisiniz.
Kocalara gelirsek kimse yapa yalnız değil. Böyle bir durumda ailenizle özellikle babanızla konuşun adama gereken uyarıda bulunsunlar. Bir örnek vermek istiyorum. Çok zengin bir arkadaşım vardı. Adam zengin ama aşırı cimri 3 kuruş ucuz diye kapıcı dairesi tutmuş. Ev güneş görmüyor karısı kara çarşaflı ev rutubetli neyse doktor ciddi d vitamini eksikliği var demiş. Oda dalga geçerek bizim zamanımızda annemiz vitamin mi kullandı diyerek şu an bile en pahalısı 20 lira olan vitamini almadı. 3 çocuğu var. Üçüde 2 bacak arası açıklıkla doğdu. Dim dik durduklarında 2 bacak araları küçük bir top varmış gibi dışa oval duruyor ve doktor bu sorun d vitamini eksikliğinden olmuş demiş. Bende araştırdığımda ki eşimle tek hastaneye güvenmedik doğum üzerine ankaradaki tüm özeller ve devlet hastanelerine gittik araştırmalar yaptık felan bu sorunun d vitamini eksikliğinden kaynaklandığını gördük. ya da hamilelikte mide bulantısı olur. Doktora gidersin ilaç verir gönderir ama o ilaç bebeğe de anneye de zararlıdır sebebi magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Magnezyum takviyesi alınca sorun düzeliyordu. Daha devam etsem roman olacak ama eşlerinizi yalnız değilsiniz babalarınıza şikayet edin camdan dahi baktırmıyorsa. Çünkü kendinizi geçtim çocuklarınız cahil baba yüzünden engelli dünyaya gelmesin.
Dediğim gibi durumunuzu da doktorla konuşun
Teşekkür ederim bu kadar ilgili davrandığınız düşüncelerinizi paylaştığıniz için, size hak veriyorum, fakat ben 23 yaşında bekarim öğrenciyim öyle bir durumum yok ilerde evlenirsem böyle bir durum karşısında ne yaparım diye fikir edinmek istedim şu an bile dış görünüşüme kiloma dikkat eden biriyim doğum gibi bir durumda keisnlikle daha çok dikkat ederim.
Anladım
Tam aksine olağanüstü güzelikte ve kadınsılıkta bir görüntü olarak nitelendiriyorum. Bunu kendi adıma diyorum fakat siz bundan rahatsızsanız zamanka vücudunuz eski haline dönecektir. Çok fazla spor yapmaya diyete falan gerek yok. Tek şey zaman. Şahsen bu görüntünün kalıcı olmasını isterdim.