Harika bir cildin var bunun sırrı ne? sorusuna Wanda Nara: "Çok su içerim. Besleyici maske, krem ve serum kullanırım. Hiç botoks yaptırmadım. Asla makyajla da uyumam. Bir de en önemlisi seviliyorum." demiş. Cildinize baksak ne anlarız? :D

Harika bir cildin var bunun sırrı ne? sorusuna Wanda Nara: "Çok su içerim. Besleyici maske, krem ve serum kullanırım. Hiç botoks yaptırmadım. Asla makyajla da uyumam. Bir de en önemlisi seviliyorum." demiş. Cildinize baksak ne anlarız? :D

Seviliyorum kısmını taçlandırmak için söylemiş sanki 😅 ben de bol su içerim, güneş kremi mutlaka kullanırım, cildimin ihtiyaçlarına uygun temizleyici ve nemlendirici kullanırım sabah akşam, düzenli maske yaparım, sigara ve alkol kullanmam, şeker çoğu insandan az kullaniyorumdur (şeker de yaşlanma üzerinde etkili)
Ben de henüz botoks ya da başka bir estetiğe ihtiyaç duymadım. 😎
Valla hiç gerçekten sevilmedim. Yalandan bir iki kere sevildigimi sandığım tuzağa düştüğüm oldu o kadar. Hiç gerçekten seven bir tane bile olmadı beni. Ama cildim ve fiziğim güzel ve bakımlıyım. Demek ki onunla onun zerre alakası yokmuş.
Bence cildi güzelleştiren en önemli şey stressiz hayat. Eğer sevdiğin kişi seni aynı zamanda strese sokuyorsa cilt falan güzelleşmez. Kişiye bağlı yani...
Buz cildi, vücudu güzelleştirir, sıkılaştırır
kolajen takviyesi…
pozitif olmak, mutlu olmak sadece cildi değil olması muhtemel olan başka hastalıklara da engel olabilir.
Aslında sevilmek veya sevilmemek değil olay stresten uzak durmak önemli.
artı genetik faktörler de var.
Cildim ara ara iyi.
Cevap
60Cevap
Hele diyorum cildimin güzelliğine doyum olmuyor diye. Demek bundan ötürüymüş gadası 🙃
Gadası ne demek
@minikpandaa çok şey demek 😅
Mesela
@minikpandaa burdan yazıp soru sahibini rahatsız edemem
Peki
Benim cildim normal ama bunun sevgi ile ilgisi yok pek yani insan sevildiği zaman tabi ki de mutlu olur kendisini çok iyi hisseder öz güveni yükselir bakım yapar o şekilde güzelleşir. Sevgi ve kabul görmek, bir kişinin kendine olan saygısını artırabilir ve olumlu bir özgüven geliştirmesine yardımcı olabilir. Bu da kişinin kendisine daha iyi bakmasına ve genel olarak daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemesine teşvik edebilir. Bunun sonucunda da, cilt sağlığı ve görünümü üzerinde olumlu etkileri olabilir. Ancak, cilt güzelliği konusunda herkesin farklı genetik yapıları ve doğal özellikleri vardır. Bu nedenle, sevgi veya sevilmeyle cildin güzelleşmesi arasında doğrudan bir nedensellik ilişkisi olmadığını unutmamak önemlidir. Cildinizin güzelliği, özgün yapınıza ve sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıklarınıza bağlı olacaktır.
Çalışmazsan ihtiyarlamazsın çalışmaya başladım 10 yılda... ki kıllar ağardı , arkadaşlar sefa da , Patronlar Türkiye de köle tüccarı. kanunlar işverenden yana. sıfırsın.
Beyinde ve kalpte gerçekleşen güzel bir hadise vücuda olumlu yansıyacaktır elbette, bütün organlar metabolizma daha iyi çalışacaktır. Doğal olarak cilde etkileri olacaktır. Benimki genetik
Aşık olmak gülümsetir. Gülümsemek endorfin, dopamin hormonlarını arttırır. Bunlar ağrı kesici etkilidir. Yani yanlış biliyor. Cildi güzelleşmez, ağrısı azalır. 😂
Aşkın olayım İcardi 😍
Cildimi beğeniyorum. Herkes de beğenir zaten yaşımı hiç göstermiyorum ve bu hiç bakım yapmadığım cildim, genetiğim yüzünden Allah vergisi bir şey. İyiki de bu genetiğe sahibim.
Demekki asktan uzak kaldığım için bu kadar çirkinim 😂 benim güzelleşmem için acilen birisi tarafından sevilmem şart oldu 🤣
inanirim. sevilmek mutlu eder. mutlu olan kisi dinc kalir yipranmaz :)
Sevilmek psikolojik olarak çok iyi hissettirir tâbi... Moralin güzel olunca senin de kötü olma durumun kalmıyor tâbi ki.
Benim cildim çok kötü kullanmadık şeyler kalmadı artık hap alıyorum bu sonuçtada denildiği gibi seven olmadı ki güzel olsun
Sevilen insan mutludur ve sürekli gülümser, gülümseyen insanda kırışıklıklar oluşur diye biliyorum. Yani sevilmek ile cilt güzelliğinin ilgisi yoktur bence, sevilmek ile ruh güzelliğinin ilgisi olabilir.
Wanda Nara denen canım kardeşim kim tanımıyorum, merak da etmiyorum. Fakat sevilmek sadece cilde değil insana iyi dair herşeye iyi gelir.
Yaşımın ucle bölünmesine ergenliğe girdiğim yaşı eklersem tamda cilt yaşımı veriyor daha gencim demek ki 😂
Benim sevgilim varken sivilcelerim çıkar, ayrıldıktan 2 ay sonra tüm sivilceler gider yüzüm bembeyaz bebek gibi olur neden acaba 😂
Ne sivilce ne baska birsey hicbir sey yok valla, yaşımı 4 5 yas kucuk gosterdim hep😂 makedon genlerine bağlıyorum ben sevilmeye degil😂
Doğru demiş, sevgi her derde deva, su tabii olmazsa olmaz, diğerleri de destekleyici fakat genetik de büyük pay...
İnsanın kendisini sağlıklı bir ruh hâliyle sevmesi en önemlisi bence. Güzelleşmek için hiç bir erkeğin sevgisine mecbur değilim kesinlikle nett😎
Cildim güzel değil sevilmedim hiç çünkü
#Mirliva
Bende, sabunla güzelleştirdim ama
Genetik miras bendeki .. benim kadar cildine zulmeden biri yoktur ama yinede güzel.
Sevildikçe cildim harika oldu evet ☺️😆
Sevince şarkısı benden sana gelsin aşkım 😍
@IAmarPresterAen ☺️🤣 mersiii 😘
Mersiletta😂
Eskiden sivilceli gibi gözüküyordu ama şimdi daha iyi oda bir sabun sayesinde.
Sevilmek insanı mutlu ettiği için insan ruhu iyi hissettiyor o da insanın yüzüne vuruyordur bence
Söyle düşün kuru temizlemeci pres ütüsü lazım duzlestirmek için.
Toksik iliski de guzellestirir göz yasi purussuzlestiriyo bebeklerim
Sevilmek vücuttaki her şeyi düzenliyor, değiştiriyor, güzelleştiriyor. Tecrübeyle sabit 🥰
Buna inanıyorum cidden sevilen kadının cildi ışıl ışıl parlıyor, benim cildim çok güzel beğeniyorum.
Cildimin kötü olması bundan kaynaklanıyor galiba 🥲
Dermatit hastası biri olarak baya ihtiyacım var o zaman:)
Mutlu olunca bence o güzelleşme oluyor bazıları severken yıpratıyor.
Wanda nara dan hiç haz etmiyorum
O yüzden her dediği benim için çöp
İnsan sevildikçe stres yapmaz. Stres yapmadıkça da cildi sağlam kalır. Cilde bana göre en çok zarar veren şey strestir. Bu yüzden bence de güzelleştirir.
Mutluluk hormonu vucud kan akisini bile hizlandiriyor sevilmek de oyle güzelleştirir
Hıhım, insan sevildikçe güzelleşirmiş. :d
Sevilmeden cildim güzel genetik miras, hiç de kıskanmadım sevilenleri heh
Evet kendime olan sevgim cildimi güzelleştiriyor 😘
Fiziki olarak bilmiyorum ama karşılık bulduğunda ruhu güzelleştirebilir
Umarım bende sevilirim artık istediğim bir şeyler yoluna girer
Ben doğal halimle bile güzelim Allah vergisi
Sevilen mutlu olduğu için tabii bütün organları iyi çalışır :D
Mutlu olmak içi dışı güzelleştiriyor. Ha bir de su...
Cildimin güzelliği sevgi unsurlarına bağlı değildir ! Allah vergisi 😃
Cilt güzelliğini bilmemde sevildiğini hissetmek çok güzel bir duygu beee
Sevgi güzellestirir. Sevmek de güzelleştirir karşındaki bilmese de
😅 benim cildim bu durumda çirkin oluyor sanırım 😂😂
Bu muhtemelen ciddi bir yalnızlık yaşadığım anlamına gelir.
Hiç bir şey yapmıyorum olduğu gibi kendi haline bıraktım
Cildim pürüzsüz ama sevilmekten ziyade yaptığım maskelerin şaheseri bence. d
Çok doğru bu cidden, seviliyorum ve gün geçtikçe güzelleşiyorum parlak bir cilde sahip oluyorum çünkü stres yok sıkıntı yok oh miss😅💖
Yalan o. Bizde sevilmedik ama bak bakalım 34 gösteriyor muyuz. 😃
Sevilmək değil mutluluk, sakinlik, huzur vs güzel duyguların etkisi insanın organlarına yansıdığı gibi cildinede yansır ayrıca bu sevgi yalnızca elin oğlu sayesinde elde edilmez anne baba kardeş sevgiside dahildir🙏
seviliyon da noluyo her gun baska erkegin altindasin
Sevildikçe güzelleşir insan , derler şöyle bi baktım evet aşırı ciddiyetinde asık suratlı biriyim birini sevdiğim dönemlerdeki fotolarıma baktım içten gülümsemişim gözlerimin içi gülmüş
Sevilmiyorum ama cildim gayet iyi durumda.
Katılıyorum birisini sevdigimde kendime bakasım geliyor yüzüm hep gülüyor hem ruhen hem bedenen zinde ve mutlu oluyorum
Türkiye'deki kadınların çirkin olma sebebi belli oldu.
Ben de diyom neden genç yaşta yaşlandım. Sevenimiz olmadığı için...
Ben de diyorum niye yarrrrrrak gibi cildim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?