iğrenç biliyorum ama hergün temizliyorum, tırnaklarım temiz, tek sorun aşırı kuru olması bide küçükken bir dönem terleksiz dolaşırdım ondan bu siyah nokta oluştu, lütfen dalga geçmeden yardımcı olur musunuz

iğrenç biliyorum ama hergün temizliyorum, tırnaklarım temiz, tek sorun aşırı kuru olması bide küçükken bir dönem terleksiz dolaşırdım ondan bu siyah nokta oluştu, lütfen dalga geçmeden yardımcı olur musunuz
Vazelin nemlendirici özelliği sayesinde çok kolay kuruyan dirseklerde, dizlerde ve topuklarda kuruluğun tedavi edilmesine yardım eder.
Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, susam yağı ya da badem yağı… Cilde çok iyi geldiği söylenen bu yağların ortak özelliği cildi doğal yollarla nemlendirmesidir. Topuk çatlağından kurtulmak için; ayağınızı ılık suda bir süre beklettikten sonra topuğunuzu ponza taşıyla ovun. Ardından ayağınızı temizleyin ve kurulayın.
Bu arada iğrenç bir şey yok. Burada ki yorumların canını sıkmasına sakın izin verme. Senin ayağın kurumuş, burada ki çoğu insanın beyni kurumuş. Ve o insanlar ''empati'' denen şeyi bilmeyip, seni kız kardeşi, annesi ve ya hayatlarını adadıkları bir kadın olarak göremedikleri için görseli ''iğrenç'' bulur.
Topuk taşıyla törpüleme iyi gelecektir ayrıca kına yapmanı tavsiye ederim inan catlara daha iyi gelecektir kına sevmiyorum dersen iki soğanı Blenderdan geçir ya da ez sonra suyuyla birlikte ayağına poşet geçirerek ve çorap geçirerek bir gece uyu evet kötü bir kokusu olacaktır fakat gerçekten çok iyi gelecektir başka bir yöntem daha deneyebilirsin sogandan sonra yapmanı tavsiye ederim salatalık iki üç salatalığı yine Blenderdan geçirerek bağla aynı aekilde bir gece poşet poşetin üstüne çorap giyerek bir gece uyu sabaha daha güzel ayaklarin olur
Cevap
6Cevap
Site de erkeklerin yalamak icin siraya girdigi ayaklar bunlar iste 😁 kisura bakma
Bir cilde uzmanına görünürsen kısa sürede düzelir diye düşünüyorum
Düzeltme: cildiye
erkek ayagı be tırnaklarıda gorelım bılegınle bırlıkte net cek
Benim ayağım daha güzel
Soyucu peeling e ihtiyacı var gibi
Ayaklarınla ilgilenilmesi hoşuna gider mi
İgrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?