Güzellik & Bakım Ben mi yoksa doğum lekesi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kardeşimin bacağında doğduğundan beri kahverengi bi leke var ben diycemde bu kadar buyuk ben mi olur ya acaba dogum lekesi mi Ben mi yoksa doğum lekesi mi? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Doğum lekesi. ben böyle olmaz. 0 0 Yorumla
KawzeR Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bu tarz bir leke bende de oluştu böcek ısırmasından dolayı. Bacağın sahibi kim ise onunda benzeri bir sebebten dolayı olmuş olabilir sonradan olan bir leke ise 0 0 Yorumla
fatoşistbenim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ben. ve şimdi gelir kendi kıl yumağı olan maviler, bacaktaki kıllara laf etmeye. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelmişler bile ablacım maalesef Yorumla Cdsinan23 +1 yıl Sinir bozucu bazı hemcinslerim wolverine gibi gezerken azıcık tüye laf Yorumla
keremtürkk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl et benidir. Bende de var... ozel hastanelerde yakiyorlar onu.. 0 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Leke bu bence çok ciddi bir şey değil gibi görünüyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cildiyeye görünsün mutlaka. Dermatoskopla bakılsa iyi olur. Şekli değilşik biraz ben gibi ama. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben bu şekilde olmaz gülüm doğum lekesi o 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Doğum lekesi bence 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Doğum lekesine benziyor 0 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bu bacak baya kıllı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkek kardeşimin bacağı Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Kız baçağı belli kanki yemezler ağdaya git bence Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun sen be bu benim değil erkek kardeşimin bacağı ayrıca benim bacağımda kıllı sanane sana mı sorcam alıp almıycağımı Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Nasıl buldun sorumu anında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Doğum lekesi. ben böyle olmaz.
Bu tarz bir leke bende de oluştu böcek ısırmasından dolayı. Bacağın sahibi kim ise onunda benzeri bir sebebten dolayı olmuş olabilir sonradan olan bir leke ise
ben. ve şimdi gelir kendi kıl yumağı olan maviler, bacaktaki kıllara laf etmeye.
Gelmişler bile ablacım maalesef
Sinir bozucu bazı hemcinslerim wolverine gibi gezerken azıcık tüye laf
et benidir. Bende de var... ozel hastanelerde yakiyorlar onu..
Leke bu bence çok ciddi bir şey değil gibi görünüyor
Cildiyeye görünsün mutlaka. Dermatoskopla bakılsa iyi olur. Şekli değilşik biraz ben gibi ama.
Kıllarını niye kesmiyorsun fkfkkf
Oyy kıllarını yerim
Doğum lekesini benziyor
Ben bu şekilde olmaz gülüm doğum lekesi o
Doğum lekesi bence
Recep ivedik geldi aklıma
Doğum lekesi sanki
Doğum lekesi gibi kuzum
iyi ki doğdun lekesi 😅
Bende de var hemde daha büyük fjg
Doğum lekesine benziyor
Bu bacak baya kıllı
Erkek kardeşimin bacağı
Kız baçağı belli kanki yemezler ağdaya git bence
Ne diyosun sen be bu benim değil erkek kardeşimin bacağı ayrıca benim bacağımda kıllı sanane sana mı sorcam alıp almıycağımı
Nasıl buldun sorumu anında
Doğum lekesi
doğum lekesi o bendede var
dogum lekesi sanki
Sen🤪😂😂
Doğum lekesi gibi.
Doğum lekesi
Doğum lekesi
doğum lekesi ben degil
Ben'e benziyo
O kıllar ne öyle
Doğum lekesi gibi