Kaynanam doğumuma geldi?

Doğum yapacağım diye kaynanan bana yardıma geldi ama ama yanında ki çocuğunu da getirdi biri 5 yaşında diğeri 16 5 yaşında olan sürekli hastaydı geldiğinde de gittiğinde de refakatçi olarak annem kalsın istedim doğum yapıp eve geldim geldiğim gün misafir vardı evde ki gidene kadar da sürekli misafir oldu hep dönüp dolaşıp aynı kişiler gelip gitti ben de gelmesinler dediğimde ne olacak odanda kalırsın sanki ne olmuş falan diyordu gitmesine 3 gün kala da akşamına misafir vardı daha cumartesi beraberlerdi
Sabahında da iki kişi daha gelecekti kahvaltıya e ne yapayım diyor geliyorlar falan ben de dedim gelmeyin diyebilirsin yeni doğum yaptım çocuğum daha küçük sabah saat 11.00'de kahvaltı yaptık o gün de saat akşam 21.00 olmuş yemek yok eşim geldi dedim beni anneme götür yok dedi annem burada ayıp olur falan ağlama krizine girdim ağabeyim geldi beni aldı 3 gün daha dayanabilir miydim yoksa iyi mi yaptım gitmekle bilmiyorum yardımcı da olmuyorlardı ancak karınlarını doyuruyorlardı sonra anneme şey demiş işte çocuğu bize vermiyordu falan ya çocuğu hep hastaydı lavaboya ikisi arkasından ağlıyordu ben nasıl güvenip de verebilirim ki
Kaynanam doğumuma geldi?