Doğum yapacağım diye kaynanan bana yardıma geldi ama ama yanında ki çocuğunu da getirdi biri 5 yaşında diğeri 16 5 yaşında olan sürekli hastaydı geldiğinde de gittiğinde de refakatçi olarak annem kalsın istedim doğum yapıp eve geldim geldiğim gün misafir vardı evde ki gidene kadar da sürekli misafir oldu hep dönüp dolaşıp aynı kişiler gelip gitti ben de gelmesinler dediğimde ne olacak odanda kalırsın sanki ne olmuş falan diyordu gitmesine 3 gün kala da akşamına misafir vardı daha cumartesi beraberlerdi
Sabahında da iki kişi daha gelecekti kahvaltıya e ne yapayım diyor geliyorlar falan ben de dedim gelmeyin diyebilirsin yeni doğum yaptım çocuğum daha küçük sabah saat 11.00'de kahvaltı yaptık o gün de saat akşam 21.00 olmuş yemek yok eşim geldi dedim beni anneme götür yok dedi annem burada ayıp olur falan ağlama krizine girdim ağabeyim geldi beni aldı 3 gün daha dayanabilir miydim yoksa iyi mi yaptım gitmekle bilmiyorum yardımcı da olmuyorlardı ancak karınlarını doyuruyorlardı sonra anneme şey demiş işte çocuğu bize vermiyordu falan ya çocuğu hep hastaydı lavaboya ikisi arkasından ağlıyordu ben nasıl güvenip de verebilirim ki
Sabahında da iki kişi daha gelecekti kahvaltıya e ne yapayım diyor geliyorlar falan ben de dedim gelmeyin diyebilirsin yeni doğum yaptım çocuğum daha küçük sabah saat 11.00'de kahvaltı yaptık o gün de saat akşam 21.00 olmuş yemek yok eşim geldi dedim beni anneme götür yok dedi annem burada ayıp olur falan ağlama krizine girdim ağabeyim geldi beni aldı 3 gün daha dayanabilir miydim yoksa iyi mi yaptım gitmekle bilmiyorum yardımcı da olmuyorlardı ancak karınlarını doyuruyorlardı sonra anneme şey demiş işte çocuğu bize vermiyordu falan ya çocuğu hep hastaydı lavaboya ikisi arkasından ağlıyordu ben nasıl güvenip de verebilirim ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben şuna karşıyım annen olması lazım kaynana ne işi var ki sinir oluyorum
Vallahi öyle bide milleti eve çağırıyordu sözde yardım ediyo gelmese yüküm daha az olurdu
Şey sanıyordu emzirip ona vericem o yatırıp bakicak bende ona hizmet edicem anca kendini çocuklarına bakıyordu
Ben bilmem seni en iyi anlayan annen sonuçda senin huyunu suyunu bilir kesinlikle karşıyım kaynana ne işi var annen olmak zorunda bitti
Bazen anlatamıyosun 1.5 ay gitmedi yaptığı yiyip içip çıkıp gezmek kendi rahatına geldi o tuaf olan ben anneme gidemiyodum annesi bizde ve 40 çıkmadıgı için ya eve giren çıkan belli değil birazda buna takılın
Ben sinir oldum valla
Ya tam gelmek istedi ama yaptığı düşüncesizlikti sanki oğlu doguruyomus gibi tavrı vardı
Ne olursa olsun olmaz benim görüşüm öyle
Benimde öyle ama elden bir şey gelmiyo
Ben bekarım Allah nasip ederse evlenir sem Rabb'im çocuk nasip ederse eşimin annesi doğuma gitsin yardımcı olsun ha annesi mi yoksa ablası yardım etsin hiçbir yoksa da isterse yani eşim isterse annem veya Ablam gil yardımcı olur bunları düşünmek lazım 🙂🙂🙂
İşte milletin lafıyla geldi daha çok kaynanam gelmiş gelini için desinler diye ama tüm pisikoloji mi alt üst edip gitti
Allah yardımcın olsun
Kaynanan kaç yaşında yaaa
45 yaşında
Maşallah kırkında doğurmuuşşş
Evet geçen gün öyle dedi belki daha büyüktür bilmiyorum
Kocan kaç yaşında
27 yaşında
Üç çocuğu mu var
10 çocuğu var
🙄🙄🙄 komik mi
1 tanesini daha getiricekti oda 7 yaşında okulu vardı diye getiremedi
Ciddi kaç çocuğu var ya