Çocuk & Ebeveyn Çocuk doğurdum maşallah der misiniz? meryemyoruk Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Biricik oğlum emir thomas doğdu bugün havalı olsun diye thomas adını verdim 2. ad olarak Güncellemeler+1 yıl İyi ki 18 imde evlenmisim Çocuk doğurdum maşallah der misiniz? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Heryerde paylaşıp cılkını çıkarmaman dileğiyle. Maşaallah 2 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çocuk büyüdüğünde Thomas ne ya bu ismi bana verenin diye başlayıp... ... ... Dit li bip li bol bol kulaklarinizi çıkaracaktır 😎 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Çocuk kafadan 1 yaşında en az. Yeni doğurduğunu mu iddia ediyorsun? 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Maşllah Allah analı babalı büyütsün bize de nasip etsin 🙏 0 0 Yorumla
yarenwashere Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Masallah, annesi & babasi ve ailesi ile beraber huzurlu büyüsün insallah. 0 0 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl maşallah allahım analı babalı sağlık sıhhat içinde buyutsun 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. Hayırlı olsun adıyla yaşasın 🐣 0 0 Yorumla
Abcabs Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl 1. Bu çocuk bir günlük değil.2. Diyelim ki öyle çocuk doğar doğmaz herşeyi bırakıp buraya mi kostun.3. Amacın ne 0 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl 18’lik piliç in Thomas’ı. Congrats honey 1 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Yaa bu çok miniikk bende istiyorum bundan🥰 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 334 cevap paylaştı. Maşallah Allah analı babalı büyütsün 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maşallah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hahahah 18 de evlendin ve 18inde dogurdun tamam 😂 0 4 Yorumla _anonim_hesap_ +1 yıl 17de evlenebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_anonim_hesap_ sen konuyu anlamadan yorum yapma bi Yorumla _anonim_hesap_ +1 yıl Konuyu anlat o zaman ona göre yorum yapayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_anonim_hesap_ kız yazmış ki “iyiki 18imde evlenmişim” sordugu sorudada güya çoçuk doğurmuş ve yaşı 18. Bende diyorum ki, hem 18inde evlenmiş hem 18inde doğurmuş tamam inandık Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl xD haahaaha tamıs 1 1 Yorumla pmkprnssnkyblnayk +1 yıl 😂😂 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı. Maşallah 0 0 Yorumla
umutsuz6407 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl mal değneği 0 3 Yorumla meryemyoruk +1 yıl Anan Yorumla umutsuz6407 +1 yıl Senin mi Yorumla meryemyoruk +1 yıl Senin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Heryerde paylaşıp cılkını çıkarmaman dileğiyle. Maşaallah
Çocuk büyüdüğünde Thomas ne ya bu ismi bana verenin diye başlayıp... ... ... Dit li bip li bol bol kulaklarinizi çıkaracaktır 😎
Çocuk kafadan 1 yaşında en az. Yeni doğurduğunu mu iddia ediyorsun?
Maşllah Allah analı babalı büyütsün bize de nasip etsin 🙏
Masallah, annesi & babasi ve ailesi ile beraber huzurlu büyüsün insallah.
maşallah allahım analı babalı sağlık sıhhat içinde buyutsun
Hayırlı olsun adıyla yaşasın 🐣
1. Bu çocuk bir günlük değil.
2. Diyelim ki öyle çocuk doğar doğmaz herşeyi bırakıp buraya mi kostun.
3. Amacın ne
18’lik piliç in Thomas’ı. Congrats honey
Yaa bu çok miniikk bende istiyorum bundan🥰
Allah analı babalı büyütsün
Maşallah. Allah nazarlardan saklasın.
Hoş geldin Emir Thomas Shelby bebek
Maşallah Allah analı babalı büyütsün
Allah bağışlasın maşallah
yakında benimkini de koyarım 🤣
Allah analı babalı büyütsün. Maşallah
Senin kadar trolünü görmedim
Maşallah
Görmediğin oğlu olmuş tutmuş koparmış
hahahah 18 de evlendin ve 18inde dogurdun tamam 😂
17de evlenebilir
@_anonim_hesap_ sen konuyu anlamadan yorum yapma bi
Konuyu anlat o zaman ona göre yorum yapayım
@_anonim_hesap_ kız yazmış ki “iyiki 18imde evlenmişim” sordugu sorudada güya çoçuk doğurmuş ve yaşı 18. Bende diyorum ki, hem 18inde evlenmiş hem 18inde doğurmuş tamam inandık
xD haahaaha tamıs
😂😂
Maşallah
MaaşAllah şekerim
Maşallah
Bence bu şaka
mal değneği
Anan
Senin mi
Senin
Babası kımm