Bebeğimi düşürdüm?

Selamlar, 7 haftalık hamileydim iki gün öncesine kadar. Ben küçükken annesi ve babasını kaybeden, amcası ve yengesiyle kalan bir çocuktum ve beni sürekli döverlerdi, amcam sapıktı ve alkolikti taciz ederdi yaşım ilerledikçe. Üniversitemi başka bir şehir yazınca kurtuldum çok şükür hem okudum hem çalıştım ve 2020 de 1+1 bir ev tuttum ve bu şehirde yaşamaya başladım. Sonra çalıştığım yerde eşimle tanıştım ve sürekli şiddet gören ve asla sevilmemiş o küçük kız çocuğuna yuva oldu. Ve evlendik. 3 hafta önce ebeveyn olacağımızı öğrendik. Dünyadaki en mutlu insanlar bizlerdik. Ta ki o güne kadar. O sapık amcam beni tekrar aramaya başladı. Eşime söyledim, şikayet ettik. Perşembe günü evime kadar gelip kapıyı zorladı açmadım ses vermedim gitti. O akşam stres ve korkudan zar zor uyudum. Sabah eşim işten gelmiş gelip beni uyandırmaya çalıştığında pikenin üzerindeki lekeyi fark etmiş ve pikeyi kaldırdığında çarşaf çok kan olmuş uyandım ve korkudan hareket edemedim anlık resmen felç oldum. Hastaneye gittiğimde bebeğimin dustugunu ogrendik. Benim suçum mu? Ben mi yaptım ona bunu? Kötü bir annemi olurdum? Üzüntüden yemek yiyemiyorum 2 gündür ne yapıcam ben

Bebeğimi düşürdüm?