Genital bolgeye jilet yapinca iltihap gibi sivilceler cikmis neden acaba ya aslinda iyi bi markanin jiletini kullaniyorum ama napabilirim onlar icin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cildin yağlı olduğundan jiletle yapınca yeni dokular açığa çıkıyor ve sivilce yapıyor. Makine kullanmalısın ayrıca sık sık cildini yıka ama dikkat et vajina dudaklarını vs yıkama fazla o zararlı
Makine derken
Kadınlar için olan traş makinelerinden
Sir agda alip evde agda mi yapsam dedim of hangisini yapsam karar veremedim
Yapın uygunsa o tercih tabiki 🙂
kullandığın sabunlar yüzünden ph dengesinin içine etmişsin jiletle alma tüy dökücü krem falan kullan yakar falan ama sivilce çıkmaz
Tuy dokucu cok zararli onu da kullandim ben o kadar cok kimyasal var ki icinde igrenc kokuyo ve killarimi almiyo
ne kadar zamanla jiletle alıyorsun peki?
Zaman derken kac gunde bir aldigimi mi soruyosun ne kadar yillardan beri aldigimi mi
başladık başlayalı kaç defa jilet ile aldın
1 denedir
Sene*
tamam 1 senede kıl kökleri kalınlaşmaz makina ile alman lazım brahun'un makinaları var
Benimkiler kalın ve siyah
Sen epilator den mi bahsediyosun yani kökünden alan killari
Ters yönde alırsan çıkar. Çıkış yönüne doğru almalısın
Biliyorum ama genital bolge koltuk altimdaki kıllar cok duzensiz o yuzden surekli asagidan yukariya dogru yapamiyorum
Aşağıdan yukarıya değil ya yukardan aşağıya doğru çıkar genelde
Killarin cikis yonun tersine almak lazim ya ondan
Yok işte tersine alırsan sivilce çıkar çıkış yönüne doğru almalısın. Yukardan aşağı doğru kaydır jileti
Ilk defa boyle bir sey duydum sen yanlis biliyosun arastirisan cikis yonun tersine almak gerek derler ki zaten cikis yonune dogru killar alinmaz ki jilete gelmez yani😅
Gelir gelir ben öyle alıyorum gayette geliyor sivilcede çıkmıyo ilkte almaz ikinciye dönersin. Tersine alma kıllarını
Bir süre jiletten uzak dur. Ağda da yapma. Epilasyon, tüy dökücü ya da makine olabilir.
Tüy dökücüler guzel almiyo ki kızllari ya makine derken epilator falan degil demi onun aciisina dayanabilcek biri var mi o bolgede😅
Epilatoru genital bölgesinde kullanan varsa ya kendine acıması yoktur ya da aklı yerinde değildir. Özel vücut için erkeklerinki gibi tıraş makineleri var kadınlar için. Onlardan bahsediyorum
Tesekkurler bakicam onlara
Fazla hassas ve narin olduğu için, minik kıllar bile uzamak istiyor. Yaşın küçük, ten taze. Olağan
Uzamasinn
Hormonların çalıştığı sürece uzayacak. Beyaz tenli olmalısın
Evet ya keske kıl diye bi sey olmasa
İnsan olmanın gereği bu.
Kıl bir memeli canlı olduğun için uzayacak, insan olan kendisini temiz tutacak. Alışırsın.
Kanka ben sana çözümü de söyleyecem hatta vi foto atacam bak bi aynı mı diye instamii vercem yazarsan
Instagram yok ki bende
Fake falan yok mu ya da başka bir yer
Hic yok gulum ya burarsi var bi
Asosyal misin kanka nasil oluyor ya 😂
Hic sevmiyorum ben ya degisigim biraz😅
Nasıl bi sivilce
Ici dolu beyaz nokta gibi
Yağlı mısın biraz
Degilim aslinda vucutum kuru
Neyle aliyosun kıllarını peki
Genital bolgede jilet dedim ya onun haric yerleri epilator ile aliyorum o da batık yapiyo Allahim her seyin bi sorunu var
Aynn her kullandığın bir şeyin sorunu var sıktın mı peki sivilceyi normal bir sivilcemi
Sıkmam gecer umarim ya diger jiletlemeye kadar 😅
Hahaha niye🤣
Ne zamandan beri jiletle aliyorsun
Canım kiymetlidir benim acır falan😅
Allahallaa😂
1 senedir ondan once tuy dokucu kullandim o yuzden kıllarim daginik ve siyah cikiyo keske bastan beri agda yapsaydim puf
Canın kıymetli yaa senin biraz canin acır ağdayla 😂
Gene çok yoktur sende ya kalin ve şık değildir kılların
Kesske oyle olsaydi
Gene alırız yaa yavas yavaş cekeriz🤣🤣🤣
Kurumu alıyosun