Ya aşırı tatlı ellerin var 😁 sütlü mutfağı takip ediyomusun? İnstagram ve youtube da. Kadın yemek hazırlıyo çocuğunun ellerini kullandığını sanıyolar🤣 onunda elleri böyle çok tatlı bayılıyom onun ellerine de. Ama bu ele o oje hiiç yakışmamış kısa tırnak daha çok yakışacaktır 🥰
Çirkin değil ama el yapinizdan dolayı tırnaklarınız biraz daha kısa ve oje renginiz kırmızı veya bordo olursa daha hoş duracagindan ve görüneceğinden eminim.
Bu tırnaklar çok hatta çok çok kötü makul bir uzunluk ve şekilde uzat ve bordo, siyah ya da kırmızı oje sür 😉
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pek memnun kalarak kullanmıyorum zaten tırnakları, ama gerçekten kısa tırnaklarla da fazlasıyla çocuksu kalıo heleki oje sürünce abooov, Oluo sana 6 yaşındaki çocuğun süslü püslü hali
Zaten kilom fazlasıyla az.176 boy 58 kgyim.65-e kadar kilo aldığımda oldu 54 e kadar indiğimde. Parmaklarda hiç bi şekilde değişim olmuo. Aile doktorum, ayak bileğimde ve ellerimde hamile ödemi var diyordu😂Dalgamı geçiyir yoksa harbidenmi öyle bilemiyorum, ama bu durum benim canımı fazlasıyla çok sıkmaya başladı
Tırnaklar fazla olmuş. Bence orijinal halinde bırakmalısın. Çünkü normalde kimsenin umrunda olmasa bile o tırnaklar adamın gözüne batar, istemese de bakar yani. Elin güzel, çirkin demiyorum ama olduğu gibi bırak bence
İçimdeki insan sevgisi yaptırıyor bunları hep. Takıntı yapma diye şeyetmiştim. Mesajı almak yerine beni yermişsin. Olsun sıkıntı değil. İyi ol, sağlıcakla kal.
içindeki insan sevgisi, Hayvan sevgisine dönüşmüş. Hani şu keçiyi kuzuyu görüp"ayyy ne tatlı "diyip, akşamına kepabını tüm iştahı ile yiyen hayvan severler gibi.
Demem o ki, Sevgini kırıcı laflar seçerek söylüyor olman, hayvan severlerin sevgilerini iştahla yiyor olmalarını göstermeleri ile aynı.
herkesin el ve parmak yapisi farkli olabiliyor bence bu takılıcağın en son şey bile olmasin ki bence ellerin cok tatli duruyor sgahdhsjdhsj sadece tırnak şeklini değiştirebilirsin badem denesen aslinda hos durabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yapılır mı benim gibi el fetisine çok tatlı ya neler yapılır neler 😂
cok tatlısın öncelikle ellerine bayıldım yumuşacık görünüyorlar ❤️ niye ince göstermeye çalışıyorsak bilmiyorum artık toplumun bize dayattığı güzellik algıları başka bir şey değil
Gerçekten çok tatlı görünüyor. Bunu kafana takmakla sadece zamanını kaybedersin. Ama zayıflamasını hala da istiyorsan el için egzersizler var mesela onlardan yapabilirsin.
doğaallığın neslini, Beğenmek bilmeyen herşeyde bi kusur arayan siz erkekler beyfendi. Biz canım kadınlarda size yarana bilmek için çabalayıp duruyorus.
Hanımefendiciğim bakımlı olmak tabikide gerekli bende çok süslü biriyim fakat tırnak uzunluğu bana itici geliyor bu benım fikrim amacım sizi kırmak değil siz kendinize yakıştığını düşünüyorsanız problem yok 😉