Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım, ellerim nedense bir kıza göre fazla damarlı fotoğraflardan sadece bir kısmı belli oluyor ama aynadan bakınca bazısı koluma bile tırmanan damarlar var neden böyle nasıl geçer? Ellerim zaten görünüş /yapı olarak ayrıca bir çirkin manikür fayda etmedi ne yapmalıyım?
Kim diyor bunu ya sen böyle yaratilmissin bu aptal mahlukatlar güzellik algısını sürekli degistiriyorlar boş insanlar çişim kadar değerleri yok sende takıyorsun kafaya skkktr et ya sinirlerimi sürekli bozuyorlar hayvanoglihayvanlarr
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya yadırganmaktan çok sıkıldım , öğrenciyim ve yaşıtlarımın ellerinde gözümün kalması bile kalbimi kırıyor 💔
uzatıp çekseydın keşke ama ALLAH yarattıysa bilerek yaratmıştır kimse kusursuz degıldırkimi aklıyla kimi fikriyle kimisi kalbi ki, misi fiziği ile çekicidir
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısınız, güzel görüşünüz için teşekkür ederim 🌠
rica ederim şükür etmen lazım kı sağlıgın yerınde ıkı elın ıkı yağın var dünya güzeli olsan ne olacak yaradan ayrı hesap mı soracak sana cok guzelsın dıye nakörlük yapmaya gerek yok kımı şişman kimi zayıf yok ilaç kullanıyo yok güzel degılmiş terk etmiş yok özel bölgem siyah yok göğüsüm sarkık sevgilim begenırmı yok cınsel organım kücük sevgılım terk edermı önemli olan adamlık insanlık kıvırmaya gerek yok kendi işini görebiliyor ısen aç degılsen senden mutlusu yoktur emın ol haa hafız ya da hoca da degılım saygılar sadece konu ile konuştum o kadar senı kırdıysam üzdüysem özür dilerim <3
mantık olursa olur olmayacak birşey diye birşey yok herşey makyaj güzelliği ya da klavye delikanlılığı belıne silahı koyan ahkam kesmeye calısıyo sonra 20 sene karılık yapıyo ceza evınde ya da mını etek dekolte gıyınce millet kıçına bakınca güzel oldukları düşüncesıne giriyorlar ınsalık ölmüş müslümanlık ölmüş kimsenın umrunda degıl
Hani bu durum üzüyor ondan bahsediyorum , sadece kendime olacak iş olsa takmam ama insanlar sürekli duyuruyor yaa onu diyorum ne alakası var mı bunun ?
En İyi Cevaplar