Güzellik & Bakım Mavi lens taksam yakışır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Yapay Zekaya Sor Gözlerim normalde kahverengi bazen ela tonlarca yakın lens takıyorum mavi veya yeşil de alsam mı Mavi lens taksam yakışır mı? Cevapla Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Evet yakışır 0 0 Yorumla
Slav___Kurtt7 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Mavi, yeşil ve diğer renkleri ihtiva eden lensleri, aynanın karşısına geçerek; tek tek dene hangisini en çok beğenirsen onu kullan! 0 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Deneme lensleri oluyor çoğu yerde. Oralardan deneyerek al. Bazıları çok yapay duruyor. Bakman lazım :) 0 0 Yorumla
aresvsares Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl hayırrrr, lens çok kötü duruyor bence... en güzeli doğal olandır... kıyma güzelliğine 👍 0 0 Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl O parmağı öyle koyma aklım başka yerlere gidiyo zmgkskkx 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı. Lens inanın yakından bakıldığında iğrenç görünüyor. 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Bence hiç o işlere girme bu gozeller böyle daha güzel 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 425 cevap paylaştı. Gerek yok memeler lensli sanırım 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet tatlım ama kıskanma ya Yorumla ladymelo +1 yıl Yok kıskanmadım, kıskanma huyum yoktur. Gerek yok dedim. 🤟🏻 Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla ladymelo +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Haha 🤣 konuşmalara bak ya 🤣 Yorumla ladymelo +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 baktım Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Abartıyorsunuz sizde 😁 Yorumla ladymelo +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 neyi. Silikonlu meme kıskanacagimi düşünen ahmaklarla dolu burası 🤣🤣🤣 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Ben ne anlatım silikon mu normal mı diye ya 😂🤦🏻♂️ yok yani demedik ki kıskanıyorsun 😁 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gözünü anladıkta göğüslerini niye atıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakma Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bakmamak için söyledim zaten.. senin pis göğüslerini görmek zorundamıyım Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 970 cevap paylaştı. Yeşil olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Demi bende ona yakın hissediyorum Yorumla charmsture +1 yıl Evet çok yakışır sana Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim fikrin için 🩷 Yorumla charmsture +1 yıl Rica ederim ❤️ Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Göze aldanmamak lazım demek ki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Celalsaglam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Tövbestation rabbim yaratıyosun bari sahip çık 😅 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Boyle daha güzel bence gerek ye yok ğibi ya 😊 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı. Bence böyle çok güzelsin zaten 😍 0 0 Yorumla
İnci9292 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence mavi sana cok yakısır yıne sen bilirsin 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeşil olur ama mavi olmaz bence. 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kötü yeşil olabilir böyle de güzel ama 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Boyle daha iyi bence 1 0 Yorumla
Aliceylans Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ece Seçkin'e benziyosunuz bi tık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O daha beyaz sanki Yorumla Aliceylans +1 yıl Siz daha güzelsiniz😊 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakışır 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Yakisir 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı. Gerek yok 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı. Nereye? 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Yakisir 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yakışır 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Evet yakışır
Mavi, yeşil ve diğer renkleri ihtiva eden lensleri, aynanın karşısına geçerek; tek tek dene hangisini en çok beğenirsen onu kullan!
Deneme lensleri oluyor çoğu yerde. Oralardan deneyerek al. Bazıları çok yapay duruyor. Bakman lazım :)
hayırrrr, lens çok kötü duruyor bence... en güzeli doğal olandır... kıyma güzelliğine 👍
O parmağı öyle koyma aklım başka yerlere gidiyo zmgkskkx
Lens inanın yakından bakıldığında iğrenç görünüyor.
memelerine ve ağzına takılan lens miydi asjha
Doğal halin daha güzel.. Helin Kürtçe isim sen Kürt müsün?
Bence hiç o işlere girme bu gozeller böyle daha güzel
Bence böyle daha iyi.
Gerek yok memeler lensli sanırım
Evet tatlım ama kıskanma ya
Yok kıskanmadım, kıskanma huyum yoktur.
Gerek yok dedim. 🤟🏻
Tabi
😂😂😂😂
Haha 🤣 konuşmalara bak ya 🤣
@Diyarbakıırlı_21 baktım
Abartıyorsunuz sizde 😁
@Diyarbakıırlı_21 neyi. Silikonlu meme kıskanacagimi düşünen ahmaklarla dolu burası 🤣🤣🤣
Ben ne anlatım silikon mu normal mı diye ya 😂🤦🏻♂️ yok yani demedik ki kıskanıyorsun 😁
Gözünü anladıkta göğüslerini niye atıyorsun
Bakma
Bakmamak için söyledim zaten.. senin pis göğüslerini görmek zorundamıyım
Yeşil olabilir
Demi bende ona yakın hissediyorum
Evet çok yakışır sana
Çok teşekkür ederim fikrin için 🩷
Rica ederim ❤️
Göze aldanmamak lazım demek ki.
Nasıl yani
Böyle daha seksisin
Tövbestation rabbim yaratıyosun bari sahip çık 😅