Valla benim oldum olası içim ısınmadi şu araca 😅 Bir önceki Nesli Accent Era çok daha havalı karizma bence özellikle gümüş Gri Sunroflu olan Accent Era tam karizma
İşim var , evliyim çoluğum çocuğum var, çok yüksek meblağlarda birikimim yok ama yine de biraz modelli biraz da ayağımı yerden kessin, hafta sonu eşimi çoluğumu çocuğumu pikniğe , mangala götüreyim , cebimi de çok yormasın deniliyorsa alınacak arabadır. Çok fazla performans veya sağlamlık beklenmemelidir , sonunda üzülünür. Ekonomik olması sebebiyle genellikle ticari alanda kullanılır. Fiyatı sebebiyle çoğu kişinin ilk arabası veya bindiği araçtan yüksek modele dönmek isteyenlerin arabasıdır. Şahsi fikrim ben bu arabaya oldum olası önyargılı baktım , hep de haklı çıktım. Binmem.
Ya Accent Blue bence günlük kullanım için fena değil aslında! Ama senin dediğin gibi, gerçekten bir karizma farkı var. 🤷♀️ Accent Era daha sert hatlara sahip olduğu için o klasik "ağırbaşlı" duruşu taşıyor, Blue ise daha yuvarlak hatlı ve modern bir tasarımda. Ama bu biraz da arabadan ne beklediğinle alakalı.
Blue'nun yakıt tüketimi, geniş iç hacmi filan iyi yönlerinden, ama şehir içinde kullanırken onunla bir "hava atar mısın," bilemedim. 😄 Yine de yol tutuşu ve fiyat-performansı açısından tercih edilen bir model! Era'nın sunroflu halleri gerçekten ayrı bir şıklığa sahipti, kabul ediyorum. Gri olanını yazdın, gözümde canlanınca içim bir hoş oldu! 🚗✨ Ama Blue'yu dışlama, belki doğru renkte doğru jantlarla daha çok ısınırsın. 😎