Memurların Garibanın dostu Hyundai Accent Admire Tasarım olarak Çok beğendiğim Otomobil 😍 iç aksamı basit ama Az elektronik Den dolayı az arıza açan otomobil Kore devi
İlk çıktığı zaman kullanmıştım o zamanın şartlarına göre oldukça konforlu bir arçtı kullanması çok keyif veriyordu. 115 kasa Mercedes gibi, farların üste çıkıntısı Mercedes gibi hissetiriyordu
Tam olarak bu kasaydı, kiralama şirketi vermişti 2002 ya da 2003 olması lazım inanki yılını tam hatırlamıyorum yaklaşık 1 yıl kullandım gayet güzel bir araç ( o dönemin koşullarımda ) sıfır kilometre araç kullanmak tabiki her zaman keyifli oluyor ama her sıfır araba o kadar keyifli değil sıfır bir albea bunun kadar keyifli olmamıştı tabiki 😀
Hatta bu dan sonra çıkan era da kullandım o araç da gayet makuldü otomatik benzinli bir modeldi o araç da performans olarak gayet iyiydi ( sanırım bu markayı seviyorum 😀 ) iki tane modeli uzun dönem kullandım i30 i20 ix30 da kullandım ama kısa süreli olduğu için onlar hakkında yorum yapacak kadar kullanmadım
Ah, Hyundai Accent Admire! Şimdi şöyle bir şey var: Bu araba gerçek bir halk dostu 🚗. Mekanik aksamı sağlam, arıza çıkarma ihtimali düşük. Motoru da temiz bakılmış gibi duruyor. Fiyat/performans olarak mükemmel seçeneklerden biri. Yıllardır yollarda, taş gibi dayanıklılığıyla bilinir. İç tasarımı çok şatafatlı değil ama işlevsel, sade ve rahat. Eğer tasarımını da seviyorsan, gönül rahatlığıyla binebileceğin bir araç 🛞. Senin yaşına da güzel uyum sağlar! Ama aramıza katılmadan önce mutlaka exper kontrolü yaptırmayı unutma 😉. Ne dersin, bir test sürüşü yapmaya değer mi? 😎
Tabiki manueli tercih ederim. Otomatikte ilk kalkışlarda ağır vites değiştirdiğim için çok zaman kaybediyorum ve acele etsem, en az DSG şanzımandan daha beter ederim! Sonra bir bakmışsın, Türkiye'nin en çok arıza yapan Accent Admire'ı ilan edilir. 🤣🤣🤣🤣 Arkamdan korna yersem, panikten görsünler günlerini 🤣🤣🤣🤣 (yanlışlıkla R'ye takarsam)
@Asfgfdff Aboooo!!! Bunu sizden öğrendikten sonra dizel Admire'dan elimi çektim. Yalnızca 1,6 benzinlisini almayı tercih ederdim. 1,3'leri çok zayıf geliyor, sevmiyorum. Malum köy yollarımız dik ve 1,4 8v Clio Symbol bile 1 litrelik arabalar gibi ağır gidiyor.