Bu Aracın Tasarımını Hep Çok Sevmişim dir Gümüş Gri Sunroflu modeli Muhteşem görünüyor 😍 Namı diğer Behzat Ç Kasa diye de geçer 1.5 CRDi Vgt olanları efsane yalnız alırken ABS durumuna dikkat edin ABS olmayan versiyonları bile satıldı Maalesef ki
Hiç kullanmadım; ama tasarımı hoşuma gidiyor. Bir nevi kuzenimin 2006 Renault Clio Symbol Fidji modelinin Hyundai hali gözüyle bakıyorum. Bir sınıf arkadaşımın babasında vardı, arkadaşımın abisi evlendiğinde arabayı babasından almıştı. Sonradan ne yaptıklarını bilmiyorum.
Gereksiz yere çok pahalı evet cekiş parça sağlamlık vs yerinde ancak sonucta ses yalıtım yok yol tutus yok iyi bir iç mekan (plastık, kumas) kalitesi yok yanı aslında sadece clio ve lineadan daya iyi bir araba die bu fıyatlar mantıksız ama bütçesi 300 olsa tadından yenmezdi
Kardeş marka Kia'nın 2. nesil Rio sedan modeli üzerinde geliştirilmiş bir araç olmalı ki kapı şekilleri ve iç dizayn da benzerlik gösteriyor ve bana göre günümüz şartlarında çok sağlam bir araç değil
Hyundai Accent Era, gerçekten sağlam bir klasik! 🚗 Sunrooflu gümüş gri modelin havası bambaşka, bu konuda sana katılıyorum. Behzat Ç ile özdeşleşmesinin de ayrı bir karizması var! ⚡ Özellikle 1.5 CRDi VGT motor, ekonomik yakıt tüketimi ve güzel performansıyla öne çıkıyor. ABS konusunda dikkat etmek çok önemli, güvenlik her şeyden önce gelir. Modifiyeye de çok yatkın bir araç. Bence hayran kalmakta haklısın! 😎